czort 26.11.01, 18:20 Padlo 50 tysiecy wpisow! swietujmy, do czorta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:24 na flaszki sie zgadzam majtek za nic bo za zimno:))) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:29 to se stan kolo kaloryfera! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:33 tak a od okien wieje!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 18:37 No, uwalmy się tak, żebyśmy jutro niczego nie pamiętały! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:41 hurra Ronja! rzucam sie na Ciebie z calusami i usciskami!!!!!!!!!!!!! gdzie jestes jeszcze w pr? czy poszlas do kaw?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:45 U koleżanki, u której chwilowo mieszkam!!! Po pracy mnie Gazeta nie wpuściła, więc się wkurzyłam! Czy czujesz się zacałowana??? Właśnie Twojego lista przeczytałam! Ale masz ładne pismo! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:48 ojejku nie mow tak glosno bo znow mnie jakim sekretarzem zrobia:))) czuje sie ucalowana ale prosze o jeszcze:)) masz fajna kolezanke szkoda ze moja nie ma internetu:) portal jest ostatnio zlosliwy ( mamy malo czasu i jeszcze albo wolno chodzi albo w ogole nie wpuszcza( ale fajnie ze jestes!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:51 Ja też się cieszę i waryjuję z radości!!!! Bryknęłabym sobie wg instrukcji Tygryska!!! czuję się bez Was jak bez częsci mnie! naprawdę myślałąm że minie (ta melancholija znaczy się), a tu cholera jasna nic! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:57 chyba Ronja musimy na odwyk do Lodzi pojechac tam podobno otwieraja:) ja tez nie moge zyc bez Was i forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:01 Hihi, ale tamjest taki dla uzaleznionych od internetu? To może ja za jednym zamachem i ten alkoholowy wyleczę? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:05 wlasnie dla internautoholikow mieli otwierac. o alkoholizmie nic nie wiem:) tzn. o leczeniu:) ale syszalam jak Opania mowil ze nie mozna go rzucac na trzezwo i w Australii! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:07 Właśnie przeczytałam maila od Samanty - spotkała się z Bizonem i tak samo on fajny i popieprzony w relau, jak i tu - Boże jak to fajnie jak jednka okazujemy się tak samo warci lubienia i kochania!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:08 dziewuchy, jak chcecie na odwyk to otworzcie nowy watek, tu sie pije!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:09 ...a moja szklanka jest pusta...i nikt mi nie dolewa...???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:11 ja se sama, lewa reka polewam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:12 dwiema lewymi trzeba dwiema:)))!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:12 ale ja lewą mam tłustą -od czipsów.. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:21 ja ci moge polac - mam wprawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:23 a moze w miseczki i chleptac?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:24 A w ogóle moje panie o czym my tu mówimy! Z gwinta na gule nie potraficie??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja 26.11.01, 19:34 zaintrygowalas mnie:) powiedz jak to sie pije? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja IP: 213.76.59.* 26.11.01, 19:46 Kuwa wuja!A gdzie dla mnie musztarduwa!? czesc Ronja !Chyba dzisiaj w dobra godzine napisalam swoje zyczenie!!! mezu nalej ,jeno do pelna!!:)))Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja IP: 213.76.59.* 26.11.01, 19:46 debilka,jezcze trzezwa a juz musztardowa z bykiem napisalam!:( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja 26.11.01, 19:49 dyslektyczka dzisiok jestes, nie! a tak w ogole to chodz na dziada Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta 26.11.01, 19:55 ja Ci odpisalam przysiegam! tylko nie wiem czy przez ten glupawy portal dotarlo. prosze o potwierdzenie tu niniejszym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 20:05 Anka!tnij mnie na plasterki!Pewnie ze doszlo ale Ronja poszla na pierwszy rzut w odpisywaniu bo jej mail byl pod reka.Odpisze dzisiaj jeszcze .Ostatnie trzy dni mialam troche zajete. Wyyyybacz O Pani moja!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta 26.11.01, 20:10 ale ja wcale nie mam pretensji do Ciebie! balam sie tylko ze nie doszedl. ufff doszedl to dobrze! pa Dziewczyny do jutra jak technika pozwoli!!! buziaki:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 20:21 Na razie Ania!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Anka! 27.11.01, 07:39 Wstyd, takich podstawowych rzeczy nie wiedzieć!!!:) Z gwinta na gule, to odbicie butelki łokciem, odkręcenie nakrętki, odrzucenie jej w krzaki, co by nie kusiło, żeby zakręcić i ciągnięcie łykami z gwinta! No przecież to coczywiste!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Seksmisja 27.11.01, 08:12 ... leciała wczoraj w TVP. Nic się nie zestarzała..:) Oglądałyście? SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Seksmisja 27.11.01, 08:14 ...a może my też przyjmiemy jakąś misję...??? ...seks misję...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Seksmisja 27.11.01, 08:20 ...nie będziemy ich pytać, wykorzystamy...i porzucimy...??? z uśmiechem witam Cię Pomeranko!i Ciebie Anko! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Seksmisja 27.11.01, 08:15 a ja usnelam:))) bo panorame przedtem obejrzalam i mnie zmorzylo:)) Ronja dzieki za wyjasnienia:))) tak pijalam ale nie wiedzialm ze sie to jakos nazywa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Seksmisja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 08:20 Czesc dziewczyny!:)) Anka,wczoraj wyslalam .Mam nadzieje,ze dokulalo sie do Ciebie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Seksmisja 27.11.01, 08:22 Ahoj Najpiekniejsza! dokulalo:)) zaraz odpisze. zajrze najpierw do Tygryska! Odpowiedz Link Zgłoś