Dodaj do ulubionych

FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!

26.11.01, 18:20
Padlo 50 tysiecy wpisow! swietujmy, do czorta!
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:24
      na flaszki sie zgadzam majtek za nic bo za zimno:))) !!!!
      • czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:29
        to se stan kolo kaloryfera!
        • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:33
          tak a od okien wieje!:)))
    • Gość: Ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 18:37
      No, uwalmy się tak, żebyśmy jutro niczego nie pamiętały!
      • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:41
        hurra Ronja! rzucam sie na Ciebie z calusami i usciskami!!!!!!!!!!!!! gdzie jestes jeszcze w pr?
        czy poszlas do kaw?:)
        • ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:45
          U koleżanki, u której chwilowo mieszkam!!! Po pracy mnie Gazeta nie wpuściła,
          więc się wkurzyłam!
          Czy czujesz się zacałowana???
          Właśnie Twojego lista przeczytałam! Ale masz ładne pismo!
          • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:48
            ojejku nie mow tak glosno bo znow mnie jakim sekretarzem zrobia:))) czuje sie ucalowana
            ale prosze o jeszcze:)) masz fajna kolezanke szkoda ze moja nie ma internetu:)
            portal jest ostatnio zlosliwy ( mamy malo czasu i jeszcze albo wolno chodzi albo w ogole nie
            wpuszcza( ale fajnie ze jestes!!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:51
              Ja też się cieszę i waryjuję z radości!!!! Bryknęłabym sobie wg instrukcji
              Tygryska!!!
              czuję się bez Was jak bez częsci mnie! naprawdę myślałąm że minie (ta
              melancholija znaczy się), a tu cholera jasna nic!
              • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 18:57
                chyba Ronja musimy na odwyk do Lodzi pojechac tam podobno otwieraja:) ja tez nie moge zyc
                bez Was i forum.
                • ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:01
                  Hihi, ale tamjest taki dla uzaleznionych od internetu? To może ja za jednym
                  zamachem i ten alkoholowy wyleczę?
                  • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:05
                    wlasnie dla internautoholikow mieli otwierac. o alkoholizmie nic nie wiem:) tzn. o leczeniu:) ale
                    syszalam jak Opania mowil ze nie mozna go rzucac na trzezwo i w Australii!
                    • ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:07
                      Właśnie przeczytałam maila od Samanty - spotkała się z Bizonem i tak samo on
                      fajny i popieprzony w relau, jak i tu - Boże jak to fajnie jak jednka okazujemy
                      się tak samo warci lubienia i kochania!!!:)))))
                  • czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:08
                    dziewuchy, jak chcecie na odwyk to otworzcie nowy watek, tu sie pije!!!!
                    • mag_nolia Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:09
                      ...a moja szklanka jest pusta...i nikt mi nie dolewa...???!!!
                      • czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:11
                        ja se sama, lewa reka polewam
                        • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:12
                          dwiema lewymi trzeba dwiema:)))!!!!!!!!!
                        • mag_nolia Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:12
                          ale ja lewą mam tłustą -od czipsów..
                          • ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:21
                            ja ci moge polac - mam wprawe:)
                            • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:23
                              a moze w miseczki i chleptac?:))))))))
                              • ronja Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!! 26.11.01, 19:24
                                A w ogóle moje panie o czym my tu mówimy! Z gwinta na gule nie potraficie???
                                • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja 26.11.01, 19:34
                                  zaintrygowalas mnie:) powiedz jak to sie pije?
                                  • Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja IP: 213.76.59.* 26.11.01, 19:46
                                    Kuwa wuja!A gdzie dla mnie musztarduwa!? czesc Ronja !Chyba dzisiaj w dobra
                                    godzine napisalam swoje zyczenie!!! mezu nalej ,jeno do pelna!!:)))Hurra!
                                  • Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja IP: 213.76.59.* 26.11.01, 19:46
                                    debilka,jezcze trzezwa a juz musztardowa z bykiem napisalam!:(
                                    • czort Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Ronja 26.11.01, 19:49
                                      dyslektyczka dzisiok jestes, nie! a tak w ogole to chodz na dziada
                                      • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta 26.11.01, 19:55
                                        ja Ci odpisalam przysiegam! tylko nie wiem czy przez ten glupawy portal dotarlo. prosze o
                                        potwierdzenie tu niniejszym:)
                                        • Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 20:05
                                          Anka!tnij mnie na plasterki!Pewnie ze doszlo ale Ronja poszla na pierwszy rzut
                                          w odpisywaniu bo jej mail byl pod reka.Odpisze dzisiaj jeszcze .Ostatnie trzy
                                          dni mialam troche zajete. Wyyyybacz O Pani moja!!:))))
                                          • anka1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta 26.11.01, 20:10
                                            ale ja wcale nie mam pretensji do Ciebie! balam sie tylko ze nie doszedl. ufff doszedl to
                                            dobrze!
                                            pa Dziewczyny do jutra jak technika pozwoli!!!
                                            buziaki:))))))))
                                            • Gość: samanta1 Re: FLASZKI W GORE, MAJTKI W DOL!!!!Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 20:21
                                              Na razie Ania!:)))
    • ronja Anka! 27.11.01, 07:39
      Wstyd, takich podstawowych rzeczy nie wiedzieć!!!:) Z gwinta na gule, to
      odbicie butelki łokciem, odkręcenie nakrętki, odrzucenie jej w krzaki, co by
      nie kusiło, żeby zakręcić i ciągnięcie łykami z gwinta! No przecież to
      coczywiste!:)))))
      • pomeranka Seksmisja 27.11.01, 08:12
        ... leciała wczoraj w TVP. Nic się nie zestarzała..:) Oglądałyście?
        SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA!!!
        • mag_nolia Re: Seksmisja 27.11.01, 08:14
          ...a może my też przyjmiemy jakąś misję...???
          ...seks misję...???
          • pomeranka Re: Seksmisja 27.11.01, 08:18
            A co na to misjonariusze? :)
            • mag_nolia Re: Seksmisja 27.11.01, 08:20
              ...nie będziemy ich pytać, wykorzystamy...i porzucimy...???
              z uśmiechem witam Cię Pomeranko!i Ciebie Anko!
        • anka1 Re: Seksmisja 27.11.01, 08:15
          a ja usnelam:))) bo panorame przedtem obejrzalam i mnie zmorzylo:))
          Ronja dzieki za wyjasnienia:))) tak pijalam ale nie wiedzialm ze sie to jakos nazywa:))))
          • Gość: samanta1 Re: Seksmisja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 08:20
            Czesc dziewczyny!:)) Anka,wczoraj wyslalam .Mam nadzieje,ze dokulalo sie do
            Ciebie!:)
            • anka1 Re: Seksmisja 27.11.01, 08:22
              Ahoj Najpiekniejsza! dokulalo:)) zaraz odpisze. zajrze najpierw do Tygryska!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka