shameeka 01.04.07, 14:31 smietankowo- czekoladowe z pudelka. badz lody waniliowe w polewie czekoladowej Nesquik :) polecam :) a galkowe to mocca i caffe late :) mniam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanyu Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 15:32 włoskie różne smaki :) i lody z zielonej herbaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 17:06 orzechowe, śmietankowe i waniliowe :-) nie przepadam za lodami owocowymi. jestem wychowana na lodach z automatu i takie lubię najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 19:08 wszelkiego rodzaju sorbety, lody z automatu ale bez dodatkow mietowe z czekolada z zielonej budki Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_mleczna Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 20:08 lody z automatu mniam :) śmietankowe z ciągnącą się czekoladą ;) gałkowe to stracciatella, poza tym zapp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 20:08 Czekoladowe:D Uwielbiam:D A lubię każde oprócz truskawkowych i miętowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 23:02 śmietnakowe wszelkiej maści;) bardzo algidy z kubełka ale też włoskie;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 23:04 pistacjowe :D zabajone a najlepsze z najlepszych tooooo : sorbert mango :) ehhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 23:11 z pudełka: śmietankowe z syropem klonowym i kawałkami orzechów włoskich (czy jakoś tak) gałkowe:śmietankowe,waniliowe (nigdy nie wiedziałam,czym tak naprawdę się różnią poza nazwą i zasadniczym składnikiem,bo smak jest dla mnie identyczny),z kawałkami Nesquika,smerfowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 01.04.07, 23:37 Włoskie - śmietankowo-czekoladowe, śmietankowo-truskawkowe Gałkowe-pistacjowe, malagowe, bakaliowe, czekoladowe, kokosowe Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 02.04.07, 08:47 wszystkie ogólnie rzecz biorąc. No może z wyjątkiem cytrynowych Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 02.04.07, 15:14 wszystkie- jestem lodowym potworkiem Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 02.04.07, 15:41 dostałam głupawki, bo mi się post "brzydko" skojarzył :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: maryshaa 02.04.07, 21:13 Cholercia...ja też teraz mam:D A muszę się do jutra conajmniej smakiem obejść:(( Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 02.04.07, 15:49 heh ;) tak, i to właściwie byłby gatunek, który lubię najbardziej... odmiany przeznaczone do jedzenia nie podchodzą mi szczególnie, bo jestem takim dziwnym tworem, który nie przepada za słodyczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 a ja nie lubie 02.04.07, 17:44 jeść lodow, ale juz to sorbety i wszelkie owocowe, czekoladowe itp mnie zamulaja Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 02.04.07, 18:07 Owocowe ze świeżymi owocami :)) Mmm pycha! Dobrze że sezon na lody już się zaczyna bo mi język do tyłka ucieka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 04.04.07, 07:39 shameeka napisała: > smietankowo- czekoladowe z pudelka. > badz lody waniliowe w polewie czekoladowej Nesquik :) > polecam :) > > a galkowe to mocca i caffe late :) > mniam > Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy GM!!! ;-))) 04.04.07, 09:27 chyba wszystkie smaki tych łopatkowych lodów z GM w Fragoli w Wawie.. mniaaaammm... i maszynowe tyż ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 04.04.07, 10:41 cortinę i noggera - ale jesli do lodów ktos mi doda ciągnący sos toffi to każde lubię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 04.04.07, 12:38 najbardziej lubiemy lody tiramisu:) a galkowe to bakaliowe ale tylko z jednej budki za czestochowa;) tyyyyyle bakali:) Odpowiedz Link Zgłoś
bimbelek Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 04.04.07, 13:50 zimne.. i nie roztopione.. :P nie lubie owocowych lodow z "pudelek" bo sa malo owocowe.. na galki (wszelakie) wloskie.. sa the best.. mniam :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirella111 Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 04.04.07, 14:42 Czekoladowe i tofi z bita śmietaną, polewą i owocami. Mniammm, aż sie głodna zrobiłam:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ona Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 05.04.07, 22:20 uwielbiam lody czekoladowe, bo w ogole kocham wszystko, co jest czekoladowe :) a poza tym, to lubie jeszcze kokosowe i sorbety truskawkowe :) mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
8warzyw Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 06.04.07, 00:51 Sorbety bananowe, truskawkowe, kiwi, ananas :)) Waniliowe, zabajone :D prawie wszystkie poza czekoladą :) A na wyspach: Ben&Jerry's - mmm... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: jakie lody lubiecie?? najbardziej 11.04.07, 02:13 śmietankowe z sokiem pomarańczowym. Odpowiedz Link Zgłoś