Dodaj do ulubionych

Nowa dziewczyna w bikini

04.04.07, 22:20
Tak na przewietrzenie :)
img48.imageshack.us/my.php?image=image05042337tv41mx3.jpg
I nie mówcie mi, że tylko ja to oglądałam! Przecież ja mam jakieś życie
prywatne...
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 04.04.07, 22:46
      akurat tego odcinka nie widziałem;)
      w ogóle od czasu jak Natalia Jakuła się nie pojawia prawie nie oglądam;)))
      • panistrusia Re: Nowa dziewczyna w bikini 04.04.07, 23:13
        No tak, załóż bikini, a Mameluch się odezwie ;)

Snap jest z programu "Czułe dranie". Ta dziewczyna to była parodia
        "Dziewczyn...". Choć przyznam, że nie wiem do końca o co chodzi z tą parodią, bo
        w studiu, gdzie była rozmowa z gościem była tak całkiem na serio jakaś półgoła
        dziewuszka na smyczy.
        • mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 04.04.07, 23:50
          gdzież to takie ciekawe programy nadają?;)

moim zdaniem format Dziewczyn w bikini już się wyczerpał;))) potrzeba jakiegoś
          odświeżenia;)
          • panistrusia Re: Nowa dziewczyna w bikini 05.04.07, 00:08
            Polecam "Chłopaka w krawacie" na tvp2!

A "czułe dranie" były przed chwilą w tv4(powtórka). Był Maleńczuk. Nie znam
            nazwisk prowadzących, ale w napisach końcowych była Jaskólska, Figurski,
            Moro-Figurska i ktoś jeszcze, kto mi pasował do tej paczki :)
            No w każdym razie jakiś nowy talk-show. Skandalizujący.
            • mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 05.04.07, 00:29
              ale że skandalizujący, to Twoje obiektywne zdanie, czy raczej oni sami się tak
              określają (czyli pewnie czcze przechwałki)?
              jak dopadnę, to zerknę:)
              • panistrusia Re: Nowa dziewczyna w bikini 05.04.07, 00:56
                Skandalizujący, bo im się wydaje, że taki program robią: tzn. o ile ta
                dziewczyna w bikini była śmieszna(ale nie wiem tak do końca, bo włączyłam w
                trakcie i byłam przekonana, że to parodia), to właśnie nie wiem po co ta na
                smyczy. Dodam, że tę na smyczy na koniec wypuszczono z klatki, by Maleńczuk
                sobie na niej ciasto ugniótł. Maleńczuk nie chciał, więc prowadzący się tym
                zajęli. Skandalizujący, bo pytania takie "obrazoburcze" były. A w rzeczywistości
                program taki średnio kontrowersyjny, mimo naprawdę szczerych chęci prowadzących.
                Głównie z powodu Maleńczuka, którego lubię, oglądałam. No i trochę z ciekawości
                tego nowego programu.
                W każdym razie jeszcze ich nie skreśliłam :D
                • czarandos Re: Nowa dziewczyna w bikini 18.04.07, 23:02
                  mysle, ze o pierwszych odcinkach mozna zapomniec...tak, zakonczmy temat

jesli ktos widzial Czulych Drani wczoraj i dzisiaj to musi przyznac, ze winduja
                  z poziomem ostro w gore. Loroch zapowiedzial Frytke "niektorzy uwazaja ja za
                  polska Paris Hilton, a inni za Warszawa Okęcie" wyostrza sie jezyk wyostrza,
                  beda z nich ludzie

a "niunia" w klatce ma na koncu odcinka wykonac zadanie widzow: dzisiaj bylo
                  kiszenie ogora, trzymanie za sakwe i cos jeszcze, hehe
                  • mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 19.04.07, 01:01
                    widziałem i wczoraj i dziś, ale niezbyt uważnie oglądałem i nie do końca wiem
                    jak przebiega głosowanie widzów? widziałem smsy do mamy, ale może o zadaniu
                    decydują np. przez neta? nie wiem czy chcą wyglądać na program na żywo, czy to
                    tylko moje subiektywne wrażenie?

jedno wiem na pewno - pani prowadząca jest ładna i ma bardzo ładne nogi;)))

z textów o Frytce zapamiętałem taki: 'frytki robi się tylko z rżniętego ziemniaka':|

popatrzy się dalej jak to się rozwija, jeśli nie będzie to wszystko wymuszone i
                    na siłę szukające kontrowersji tam gdzie jej nie ma, to może będzie w porządku.
                    • rozmowy_kontrolowane Czułe dranie i MAMA 19.04.07, 08:37
                      No właśnie wczoraj zerkaliśmy z mężowidłem na tv4 i tam mocno nadgryziona zębem
                      czasu pani w koronkowym body machała plikiem dolarów i odkrywała jakieś litery.
                      A potem chyba była Frytka- to ten sam program? Co to w ogóle jest?!
                      • mameluch Re: Czułe dranie i MAMA 19.04.07, 10:15
                        z tego co gdzieś czytałem, to nowy program, chyba od początku kwietnia leci. na
                        pewno jest kolejnym miejscem gdzie pieniążki ciułają Figurski i Jacek Kaczyński
                        (mąż prowadzącej?).
                        a mama wczoraj była inna niż we wtorek. wtorkowa była młodsza i o większych
                        gabarytach;)
                        • czarandos Re: Czułe dranie i MAMA 19.04.07, 22:38
                          no wlasnie ta wtorkowa nie miescila mi sie w ekranie i musialem dostawic dwa
                          telewizory zeby widziec cos wiecej niz tylko jej wielki pępek...

powiem szczerze, ze nawet mnie troche kreci (ta fala na bioderkach najbardziej)
                          heh
    • czarandos Re: Nowa dziewczyna w bikini 10.05.07, 22:50
      a widzieliscie PAPE CALL? Jesli polaczyc go z MAMA tworzyliby niezly wybryk
      natury...hardkor przez duze Hu - powinni tego zabronic albo przynajmniej
      wszystkich zlustrować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka