panistrusia 04.04.07, 22:20 Tak na przewietrzenie :) img48.imageshack.us/my.php?image=image05042337tv41mx3.jpg I nie mówcie mi, że tylko ja to oglądałam! Przecież ja mam jakieś życie prywatne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 04.04.07, 22:46 akurat tego odcinka nie widziałem;) w ogóle od czasu jak Natalia Jakuła się nie pojawia prawie nie oglądam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Nowa dziewczyna w bikini 04.04.07, 23:13 No tak, załóż bikini, a Mameluch się odezwie ;) Snap jest z programu "Czułe dranie". Ta dziewczyna to była parodia "Dziewczyn...". Choć przyznam, że nie wiem do końca o co chodzi z tą parodią, bo w studiu, gdzie była rozmowa z gościem była tak całkiem na serio jakaś półgoła dziewuszka na smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 04.04.07, 23:50 gdzież to takie ciekawe programy nadają?;) moim zdaniem format Dziewczyn w bikini już się wyczerpał;))) potrzeba jakiegoś odświeżenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Nowa dziewczyna w bikini 05.04.07, 00:08 Polecam "Chłopaka w krawacie" na tvp2! A "czułe dranie" były przed chwilą w tv4(powtórka). Był Maleńczuk. Nie znam nazwisk prowadzących, ale w napisach końcowych była Jaskólska, Figurski, Moro-Figurska i ktoś jeszcze, kto mi pasował do tej paczki :) No w każdym razie jakiś nowy talk-show. Skandalizujący. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 05.04.07, 00:29 ale że skandalizujący, to Twoje obiektywne zdanie, czy raczej oni sami się tak określają (czyli pewnie czcze przechwałki)? jak dopadnę, to zerknę:) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Nowa dziewczyna w bikini 05.04.07, 00:56 Skandalizujący, bo im się wydaje, że taki program robią: tzn. o ile ta dziewczyna w bikini była śmieszna(ale nie wiem tak do końca, bo włączyłam w trakcie i byłam przekonana, że to parodia), to właśnie nie wiem po co ta na smyczy. Dodam, że tę na smyczy na koniec wypuszczono z klatki, by Maleńczuk sobie na niej ciasto ugniótł. Maleńczuk nie chciał, więc prowadzący się tym zajęli. Skandalizujący, bo pytania takie "obrazoburcze" były. A w rzeczywistości program taki średnio kontrowersyjny, mimo naprawdę szczerych chęci prowadzących. Głównie z powodu Maleńczuka, którego lubię, oglądałam. No i trochę z ciekawości tego nowego programu. W każdym razie jeszcze ich nie skreśliłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarandos Re: Nowa dziewczyna w bikini 18.04.07, 23:02 mysle, ze o pierwszych odcinkach mozna zapomniec...tak, zakonczmy temat jesli ktos widzial Czulych Drani wczoraj i dzisiaj to musi przyznac, ze winduja z poziomem ostro w gore. Loroch zapowiedzial Frytke "niektorzy uwazaja ja za polska Paris Hilton, a inni za Warszawa Okęcie" wyostrza sie jezyk wyostrza, beda z nich ludzie a "niunia" w klatce ma na koncu odcinka wykonac zadanie widzow: dzisiaj bylo kiszenie ogora, trzymanie za sakwe i cos jeszcze, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Nowa dziewczyna w bikini 19.04.07, 01:01 widziałem i wczoraj i dziś, ale niezbyt uważnie oglądałem i nie do końca wiem jak przebiega głosowanie widzów? widziałem smsy do mamy, ale może o zadaniu decydują np. przez neta? nie wiem czy chcą wyglądać na program na żywo, czy to tylko moje subiektywne wrażenie? jedno wiem na pewno - pani prowadząca jest ładna i ma bardzo ładne nogi;))) z textów o Frytce zapamiętałem taki: 'frytki robi się tylko z rżniętego ziemniaka':| popatrzy się dalej jak to się rozwija, jeśli nie będzie to wszystko wymuszone i na siłę szukające kontrowersji tam gdzie jej nie ma, to może będzie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Czułe dranie i MAMA 19.04.07, 08:37 No właśnie wczoraj zerkaliśmy z mężowidłem na tv4 i tam mocno nadgryziona zębem czasu pani w koronkowym body machała plikiem dolarów i odkrywała jakieś litery. A potem chyba była Frytka- to ten sam program? Co to w ogóle jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Czułe dranie i MAMA 19.04.07, 10:15 z tego co gdzieś czytałem, to nowy program, chyba od początku kwietnia leci. na pewno jest kolejnym miejscem gdzie pieniążki ciułają Figurski i Jacek Kaczyński (mąż prowadzącej?). a mama wczoraj była inna niż we wtorek. wtorkowa była młodsza i o większych gabarytach;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarandos Re: Czułe dranie i MAMA 19.04.07, 22:38 no wlasnie ta wtorkowa nie miescila mi sie w ekranie i musialem dostawic dwa telewizory zeby widziec cos wiecej niz tylko jej wielki pępek... powiem szczerze, ze nawet mnie troche kreci (ta fala na bioderkach najbardziej) heh Odpowiedz Link Zgłoś
czarandos Re: Nowa dziewczyna w bikini 10.05.07, 22:50 a widzieliscie PAPE CALL? Jesli polaczyc go z MAMA tworzyliby niezly wybryk natury...hardkor przez duze Hu - powinni tego zabronic albo przynajmniej wszystkich zlustrować Odpowiedz Link Zgłoś