zdanka1 05.04.07, 23:03 Wow, ale wpadłam jak sliwka w kompot - trochę jednostajne , ale ładne:) Szczególnie polecam zakochanym nieszczesliwie i beznadziejnie oraz lubiącym się rozkoszowac własnymi nieszczęsciami (byle tylko lekkimi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noida Re: Tindersticks. Lubicie?:) 06.04.07, 10:11 Nie znma, ale z Twojej rekomendacji się zapoznam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiksadyba1 Re: Tindersticks. Lubicie?:) 06.04.07, 23:57 Strasznie dawno nie sluchałem. Kiedyś całkiem lubiłem, zwłaszcza w okresie, kiedy słuchałem sporo Cave'a:) Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: Tindersticks. Lubicie?:) 07.04.07, 00:00 Spoko kapela to kiedyś była. Ale mi zawsze kojarzyli się raczej z klimatami pościelowymi niż z rozkoszowaniem się własnymi nieszczęściami. A tera pora na doktora Braineatera, który wyjaśni nam dlaczego Tindersticks są be, bo wiem, źe nie lubi bardzo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Tindersticks. Lubicie?:) 07.04.07, 00:05 Zimny patolog brajn zaraz nas porazi "Leningradem", niczym misjonarz krucyfiksem. Czujmy się jak Hopi. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Tindersticks. Lubicie?:) 07.04.07, 10:04 Pagaju, jak nie lubię to się nie odzywam:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś