panistrusia 12.04.07, 18:14 To sobie myślę, że MjM do pięt temu serialowi nie dorasta :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikarr Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 20:41 W ogóle ten serial powinien otrzymać Oskara w każdej kategorii.W życiu nikt lepszego nie nakręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 21:30 A ja Wam powiem, że jakkolwiek "PM" jest serialem, którego w ogóle nie da się poważnie traktować, to ostatnio mnie wciągnął :)))) Lepiej się to ogląda niż "MjM" ostatnio... No i mam wrażenie, że od kiedy "PM" zmieniło scenarzystów, jednak stało się trochę lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 21:52 ja myslalam ze to parodia jest ta pierwsza milosc trudno uwierzyc ze ktos na powaznie takie gowno kreci mozna to przyrownac chyba tylko do innego hitu Czulosc i klamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 21:54 > trudno uwierzyc ze ktos na powaznie takie gowno kreci Fakt, ale i tak ostatnio chętniej zerkam na to, niż na "MjM" :))) Głupie potwornie, ale wciągneło mnie trochę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 23:47 No właśnie, MjM przy pomysłach scenarzystów PM to nudy na pudy. To PM jest tak głupie, że aż fajne :D I NAPRAWDĘ nie da sie streścić, jak ktoś choćby dwa odcinki opuści :D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 09:11 no to obejrzalam wczoraj jakas powtorke PM na polsacie2 hm.... chyba najstraszniejszy ze strasznych jest taki paskudny chlopczyna obciety przez pijanego fryzjera (bodajze Artur), zblazowany, ze zla dykcja i sztuczny jak plastikowe kwiatki ale fajna jest Emilka. Taka przasna i naturalna. Reszty nie da sie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 09:47 Ech, ja bym się nie podjęła wskazania najstraszniejszej postaci. Najbardziej absurdalnego wątku takoż :D A nasza ulubiona Marzęka jako Joasia w tych powtórkach jest? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 10:16 ja sie nie moge pokusic na wskazanie watku bo ogladam ten seral raz na kilka tygodni marzęki nie widzialam z grona faworytow mam jeszcze doktora bartka - masakra straszna takze swieta marysie (kolejna santa maryja) i jej drewnianego narzeczonego niezla jest tez kolejna ofiara pijanego fryzjera - Kinga co jeden pseudo aktor jest lepszy od poprzedniego. chyba tylko wspomniana juz emilka, jej maz i tatus graja w sposob ciekawy, reszta jest do kitu. ale mozna to ogladac w ramach ciekawostki przyrodniczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 10:45 Aaaa, to te powtórki takie całkiem aktualne są. Zastanawiam się, czy dałabym radę jeszcze przy pierwszych odcinkach usiedzieć, bo przecież każdy serial na początku to drewno:) Fryzura Kingi mi się podoba, ale piórek Marysi - nie cierpię :D Tylko Skibińskiej mi żal... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 11:09 Jak sie patrzy na Skibinska to mozna pomyslec ze drzwi pomylila i przez przypadek wpadla do tego serialu, tak samo jak E. Krakowska Ale z drugiej strony zyc z czegos trzeba, a wartosciowych produkcji to u nas jak na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 11:33 Emilka to Anna Ilczuk notabene diabelsko zdolna młoda aktorka z Wrocka, dostala kilka nagród teatralnych za Skibinską nie przepadam wiec mi nie przeszkadza jej udział w tym czymś szkoda za to Niebudka , Tomaszewski tez miewał lepsze role w swoim zyciu , nie wiem czy Cywka Adam jeszce w tym serialu sie przewija ???? młodziez spod noża Czajki chyab duuuuzą forse musiałą dostac zeby tak se łeb dac przyciąć Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 11:37 poprosze o wyjasnienie kto to: -niebudka -tomaszewski -cywka Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 12:07 MAciej Tomaszewski - serialowy mąz Skibinskiej, ten co zdradzał ją z uszatą Ewunią a potem po chamsku wrócił do salonu ze skórzanymi meblami , dochtór Henio Niebudek - , kolega Tomaszewskeigo ze szpitala, taki facet o twarzy zaspanego spaniela co ileśtamset odcinków nazad podrywał panią z dziekanatu Akademii Medycznej Cywka - dobry aktor teatrlany , zarosniety i zmęczony na gębie, grał somsiada Skibinskiej z dołu , jego żonę grałą aktorka o najbardziej na ziemi wkurzającym głosie , jakies pierepały z bachorem mieli Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 12:09 dzieki za wyjasnienia maz skibinskiej gral takze w innym swietnym serialu polsatowskim o jakims pokerze - tam byl chyba szwarc charakterem. faktycznie jest z niego dobry aktor pozostalych dwoch niestety nie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 12:12 jakby kto chciał zobaczyc na zywo we Wrocku : Toamszewski - na codzien we Wspólczesnym Niebudek, Cywka, Ilczuk - w POlskim Odpowiedz Link Zgłoś