lutea 14.04.07, 10:46 kobieta.gazeta.pl/kobieta/5,56376,4026282.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Fajne oczy 14.04.07, 11:17 wyszlabys na miasto w takich? Wg mnie wiekszosc makijazow ktore proponuja stylisci jest odpowiednia do sesji zdjeciowych i na tym sie konczy. Tego typu makijaze dopiero po odpowiednim ugladzeniu nadaja sie na co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Fajne oczy 14.04.07, 12:15 to oko jest piekne... dla mnei bardzo piekne. :) ja bym wyszla w takim oku gdybym potrafila tak sie umalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Fajne oczy 14.04.07, 12:33 Oko piękne...kolor zwłaszcza...ale dla mnie odpadają rzęsy...taaaaaaakie długie:/ Bardzo lubię tak(albo podobnie) malować własne ślipka:D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Fajne oczy 14.04.07, 12:35 jestem pelna podziwu dla waszej odwagi....tzn nie chodzi mi o to co ludzie powiedza tylko o to ze same sie dobrze czujecie w takich polaciach cienia do oczu ;) ja jednak bym o polowe mniej wyjechala tym cieniem niz to na tym zdjeciu widac;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Fajne oczy 14.04.07, 12:40 Ja lubie...mocno podkreślone oczy...z tym,że tylko oczy:)Pozatym jak człowiek maluje sie tak "często" jak ja to...czasem można poszaleć;) A połowę...toż to nie byłoby prawie tego cienia na oku;) I uwielbiam fiolet,bo mi do ślipek pasuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Fajne oczy 15.04.07, 00:23 po to sa wlasnei takie oczy zeby je tak malowac....w trakcie sesji:D podobnie jak z pokazami mody. zestawienia projektantow nie zawsze nadaja sie do noszenia(nawet czesto sienei nadaja) ale juz jakies poszczegolne elementy stroju- owszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 najfajniejsze oczy to ma... 15.04.07, 11:29 .... jedna z moich kotek :) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/910dc34372c68c1c.html z makijaz super, w zyciu bym sie tak nie umalowala. nie umiem nawet najprosciej sie pomalowac jesli chodzi o oczy, mzoe kiedys sie naucze, jak bede stara i bede miala duzo wolnego czasu ;| Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: najfajniejsze oczy to ma... 15.04.07, 11:45 heheh jak guziczki od jakiehjs bluzki wygladaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: najfajniejsze oczy to ma... 16.04.07, 09:19 zgadzam sie z wami- kotek jest bezkonkurencyjny :* Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: najfajniejsze oczy to ma... 16.04.07, 09:51 gdzie on sie tam wcisnal??;) kotki sa fajne...na zdjeciCH. W realu boje sie panicznie...neich mnie taki dotknie niechcacy nawet ogonem dostaje paralizu. Nie moge sie ruszyc. A rodzina zlosliwei to wykorzystuje czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: najfajniejsze oczy to ma... 16.04.07, 10:57 monalajza napisała: > gdzie on sie tam wcisnal??;) otwiera sobie szafke, wywala czesc rzeczy i tak wlazi. nie musze mowic jak wygladaja potem moje ubrania... > kotki sa fajne...na zdjeciCH. > > W realu boje sie panicznie...neich mnie taki dotknie niechcacy nawet ogonem > dostaje paralizu. Nie moge sie ruszyc. A rodzina zlosliwei to wykorzystuje czas > em. przyjedz do mnie. Nocka (ta na fotce) nie ma ogona, nie bedzie Cie tykac ogonem :D Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 macie jeszcze oczy :) 18.04.07, 15:55 wampira normalnie :)) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04fad2c5cab4d9f1.html Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: macie jeszcze oczy :) 18.04.07, 17:25 ja tez lubie intensywny makijaż oczu :-) jednak rzadko stosuję. a co o takim makijażu sądzą wasi faceci? bo ja spotkalam kogos kto mi każe normalnie to zmywać!! haha.. kocie oczka najpiękniejsze są. Odpowiedz Link Zgłoś