Dodaj do ulubionych

Proszę pana, proszę pana,

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 18:38
taka jestem zakochana!
:))
Obserwuj wątek
    • Gość: flo Re: Proszę pana, proszę pana, IP: *.stacje.agora.pl 18.05.03, 18:59
      Maryjka ostatnio śpiewająco idzie przez życie:)
      • megan_vonberger Re: Proszę pana, proszę pana, 18.05.03, 19:03
        jaka ja dziś zjebana;)))

ps. dość imprez
        na tydzień roboczy, hihi
        • Gość: maryjo2 Re: Proszę pana, proszę pana, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 20:47
          Flo, czy Ty zauważyłaś, jakie tu stare kawałki niekiedy odśpiewuję? Nasza
          młodzież chyba tego zupełnie nie zna i kto wie, czy tym samym nie przypisuje
          mi autorstwa powyższych tekstów. Tymczasem to kawałki prosto z formaliny,hihi,
          no oczywiście poza A.M.J.

Megan, mówi się "zmachana", to brzmi bardziej...kosmicznie :)
          • Gość: martuha Re: Proszę pani, proszę pani, IP: *.chello.pl 18.05.03, 21:40
            leje na robote z bani :)
            albo jakos tak
            • Gość: maryjo2 Re: Proszę pani, proszę pani, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 06:18
              To będziesz miała "mokrą" robotę!
          • megan_vonberger Re: Proszę pana, proszę pana, 20.05.03, 08:31
            ok, byłam kosmicznie zmordowana..
            :))
    • bozena_l Tylko uwazaj ! Wszyscy faceci to swinie ! 20.05.03, 05:55
      Tylko uwazaj ! Wszyscy faceci to swinie ! Wiem cos o tym !
      • Gość: maryjo2 Re: Tylko uwazaj ! Wszyscy faceci to swinie ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 06:37
        Niektórzy wyglądaja inaczej. Są nawet przystojni :)
        • kitek1 oj maryjko, ty to zawsze............... 20.05.03, 06:43
          jakos tak milo z ranczyka,
          zagadasz:)))
          siemaneczko i samych sukcesow dzisiaj,
          na odcinku zakochaniowym,
          • Gość: maryjo2 Re: oj maryjko, ty to zawsze............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 06:57
            Dziś wtorek - nie ma szans na miłość. Tylko praca i inne podobne obowiązki.
            • kitek1 a co ci, wtorek koliduje......................... 20.05.03, 07:46
              nie przesadzaj,
              z ta pracka,
              maryjko
              • Gość: maryjo2 Re: a co ci, wtorek koliduje..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 07:49
                Koliduje! W dodatku jestem terroryzowana przez własne szuszarki do włosów,
                sztuk 2.
                Jakbyś wiedział, co ja tu przeżywam, to byś tak nie mówił!
                ;)
                • kitek1 to sie wystrzygnij, na paleczke............ 20.05.03, 07:51
                  super "fryzurka".
                  i zadnych suszareczek, nie trzeba
                  • Gość: maryjo2 Re: No wiesz???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 07:55
                    Miałabym sie dobrowolnie pozbawić jednego z najpowiewniejszych atrybutów
                    kobiecego piękna??? Jak ja bym z pałeczką wyglądała??? I co by na to misio
                    powiedział??
                    Ty chcesz chyba mijej zguby!
                    ;)
                    • kitek1 za bardzo na tych nowoczesnych piesniarkach,...... 20.05.03, 07:57
                      sie nie znam,
                      co w takich "fryzurkach" chodza,
                      ale mi bys sie, podobala tez:)
                      • Gość: maryjo2 Re: takie rzeczy dziś mówisz..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 08:07
                        Z wrażenia,
                        wsadziłam sobie palec w oko
                        :o
                        • kitek1 to nie ja, to kolega maj.................... 20.05.03, 08:09
                          a ona znow,
                          z konia spadla:)
                          • Gość: maryjo2 Re: to nie ja, to kolega maj.................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 08:12
                            jakbym 20 lat temu zobaczyła Teleszyńskiego na swojej drodze, to też bym pewno
                            spadła :)
                            • ulalka Re: to nie ja, to kolega maj.................... 20.05.03, 17:47
                              majowa jesteś i lipcowa.... ;)) co to było? na chórze śpiewałam kiedyś...
                              • Gość: maryjo2 A gdzie tam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:57
                                Nie jestem żadna majowa, ani lipcowa, tylko najprawdziwsza wrześniowa
                                panienka :)
                                • ulalka Re: A gdzie tam! 20.05.03, 22:31
                                  dobrze, że nie makowa.. :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka