Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 18:38 taka jestem zakochana! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flo Re: Proszę pana, proszę pana, IP: *.stacje.agora.pl 18.05.03, 18:59 Maryjka ostatnio śpiewająco idzie przez życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: Proszę pana, proszę pana, 18.05.03, 19:03 jaka ja dziś zjebana;))) ps. dość imprez na tydzień roboczy, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Proszę pana, proszę pana, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 20:47 Flo, czy Ty zauważyłaś, jakie tu stare kawałki niekiedy odśpiewuję? Nasza młodzież chyba tego zupełnie nie zna i kto wie, czy tym samym nie przypisuje mi autorstwa powyższych tekstów. Tymczasem to kawałki prosto z formaliny,hihi, no oczywiście poza A.M.J. Megan, mówi się "zmachana", to brzmi bardziej...kosmicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: Proszę pani, proszę pani, IP: *.chello.pl 18.05.03, 21:40 leje na robote z bani :) albo jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Proszę pani, proszę pani, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 06:18 To będziesz miała "mokrą" robotę! Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: Proszę pana, proszę pana, 20.05.03, 08:31 ok, byłam kosmicznie zmordowana.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Tylko uwazaj ! Wszyscy faceci to swinie ! 20.05.03, 05:55 Tylko uwazaj ! Wszyscy faceci to swinie ! Wiem cos o tym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Tylko uwazaj ! Wszyscy faceci to swinie ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 06:37 Niektórzy wyglądaja inaczej. Są nawet przystojni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj maryjko, ty to zawsze............... 20.05.03, 06:43 jakos tak milo z ranczyka, zagadasz:))) siemaneczko i samych sukcesow dzisiaj, na odcinku zakochaniowym, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: oj maryjko, ty to zawsze............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 06:57 Dziś wtorek - nie ma szans na miłość. Tylko praca i inne podobne obowiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a co ci, wtorek koliduje......................... 20.05.03, 07:46 nie przesadzaj, z ta pracka, maryjko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a co ci, wtorek koliduje..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 07:49 Koliduje! W dodatku jestem terroryzowana przez własne szuszarki do włosów, sztuk 2. Jakbyś wiedział, co ja tu przeżywam, to byś tak nie mówił! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to sie wystrzygnij, na paleczke............ 20.05.03, 07:51 super "fryzurka". i zadnych suszareczek, nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No wiesz???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 07:55 Miałabym sie dobrowolnie pozbawić jednego z najpowiewniejszych atrybutów kobiecego piękna??? Jak ja bym z pałeczką wyglądała??? I co by na to misio powiedział?? Ty chcesz chyba mijej zguby! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 za bardzo na tych nowoczesnych piesniarkach,...... 20.05.03, 07:57 sie nie znam, co w takich "fryzurkach" chodza, ale mi bys sie, podobala tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: takie rzeczy dziś mówisz..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 08:07 Z wrażenia, wsadziłam sobie palec w oko :o Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to nie ja, to kolega maj.................... 20.05.03, 08:09 a ona znow, z konia spadla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to nie ja, to kolega maj.................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 08:12 jakbym 20 lat temu zobaczyła Teleszyńskiego na swojej drodze, to też bym pewno spadła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: to nie ja, to kolega maj.................... 20.05.03, 17:47 majowa jesteś i lipcowa.... ;)) co to było? na chórze śpiewałam kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 A gdzie tam! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:57 Nie jestem żadna majowa, ani lipcowa, tylko najprawdziwsza wrześniowa panienka :) Odpowiedz Link Zgłoś