lamansz Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 10:05 A ja mam sporo roboty a mi się nie chce :/ To jest dopiero ból :P Odpowiedz Link Zgłoś
sijena Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 10:16 aleee jak mi sie nudzi!!!!mam wolne a nie chce mi sie nawet kawy zrobic!! Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 10:24 sijena napisała: > aleee jak mi sie nudzi!!!!mam wolne a nie chce mi sie nawet kawy zrobic!! Ja jestem po kawie i pizzy, którą kupiłem na obiad a zjadłem o 8.00 rano Siedzę w robocie, na posterunku i dzwonią do mnie wyłacznie jacys obcokrajowcy, u których nie ma długiego weekendu - do tego nie gadają w żadnym cywilizowanym języku...nawet o pogodzie nie da się z nimi..ehh Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:03 A ja dzis cale rano spedzilam na fitnesie i w saunie,a wieczorkiem ide do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:18 grzanka23 napisała: > A ja dzis cale rano spedzilam na fitnesie i w saunie,a wieczorkiem ide do pracy > . Zabierz mnie ze sobą, dawno żadnego utworu na skrzypce nie słuchałem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:27 Niestey to zamkniety bankiet.Ale kiedy indziej na otwarty koncert zaprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:32 grzanka23 napisała: > Niestey to zamkniety bankiet.Ale kiedy indziej na otwarty koncert zaprosze. Buuu obiecanki cacanki:( i co na taki zamknięty się nie da? Mam garnitur i inteligentny wygląd - może nikt nie zauważy - Grzanka pomyśl!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:34 Niestety nie moge Cie dzis zaprosic. A co do innych koncertow to nie obiecanki cacanki-polowe ludu z forum poznalam na swych koncertach bo ogolnie zapraszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:38 grzanka23 napisała: > Niestety nie moge Cie dzis zaprosic. A co do innych koncertow to nie obiecanki > cacanki-polowe ludu z forum poznalam na swych koncertach bo ogolnie zapraszalam > . Oki w takim razie trzymam za słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:42 A tak dla ciekawosci zajrzyj na www.engineersband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sijena Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 18:42 O! aj jednak kawe wypiłąm ale u fryzjera, bo sie nawet głowy nei chciało umyc:)) Do pracy w poniedziałęk i znowu nuuuda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 22:18 A ja juz wrocilam z pracy i zjadlam kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sijena Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 12:28 Grzanka...to już...raczej dopiero z pracy...pozno dosyc!AJ wtedy z nudy poszlam spac. Ide teraz gdzies, musze ruszyc kuper:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 16:03 Dzis mialam miec wolne ale zadzwonili ,zeby przyjsc.Tak wiec dzis znowu do pracy na 3 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 16:53 Mi nie nudzi się. Niedawno wróciłem z jazdy rowerem po stolicy (w sumie ponad 50 km). Teraz szykuję się na spotkanie. Jeszcze trochę i zapomnę co to nuda?! Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 11:17 grzanka23 napisała: > A tak dla ciekawosci zajrzyj na www.engineersband.pl No zajrzałem i musze przyznac, ze na tych skrzypaczkach rzeczywiście miło oko zawiesić:))) Mam nadzieję, ze bankiet się udał - mimo ze zamknięty:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:00 Owszem bylo bardzo milo i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:23 grzanka23 napisała: > Owszem bylo bardzo milo i przyjemnie. Brzmi jak relacja ze sztywnej imprezy...Nie było zadnego ganiania na golasa po śniegu? Rzucania krzesłami w orkiestrę? Męsko- damskich ekscesów w toalecie? Jawnego palenia marychy? ehhh ułańska fantazja ginie w narodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:39 No wiesz..... Nie gram po spelunach,impra byla luzna,ludzie sobie tanczyli,sluchali a nam sie dobrze gralo. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:42 grzanka23 napisała: > No wiesz..... > Nie gram po spelunach,impra byla luzna,ludzie sobie tanczyli,sluchali a nam > sie dobrze gralo. To dobrze...a kiedy grasz na imprezie dla zwykłych smiertelników, zeby sie dało przyjśc i wyluzować?? Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:53 dam znac na priv,a Ty co porabiasz w swojej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:02 grzanka23 napisała: > dam znac na priv,a Ty co porabiasz w swojej pracy? Jestem upierdliwym asystentem w dziale handlowym, który molestuje klientów, pisze maile, których nikt nie czyta, prowadzi kalendaz handlowcom itd itd - no generalnie zły ze mnie człowiek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:04 Az tak zle zdanie masz o sobie?A dlaczego Lizun? Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:05 grzanka23 napisała: > Az tak zle zdanie masz o sobie?A dlaczego Lizun? Moja białoruska ciocia mnie tak nazywała - nie pytaj dlaczego, nie znam jezyków obcych więc Ci nie odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:11 czy jestes pol Polakiem pol Bialorusinem? Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:19 grzanka23 napisała: > czy jestes pol Polakiem pol Bialorusinem? Mhhh w dzieciństwie sporo czasu spędzałem u dziadków. Babcia była Niemką z Mazur, dziadek miał matkę Rosjankę, a ojca Lipka. Bratowa dziadka była Bialorusinką - mozesz sobie poskładać co ja jestem...ja nie potrafię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:23 Ze mna jest podobnie.jestem mieszanka paru narodowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:25 grzanka23 napisała: > Ze mna jest podobnie.jestem mieszanka paru narodowosci. A jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:35 Nie lubie sie afiszowac,zajrzyj na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelka26 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 06.07.07, 12:40 też chciałabym sie ponudzić w pracy...ale jak chcesz możemy ponudzić sie razem Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 17:14 A ja cale rano az do 15-ej bylam w Powsinie z corcia i mama. Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Nuda to brak wyobraźni? 03.05.07, 22:11 Jechałem tam dziś na rowerze, ale zabrakło mi sił na dalszą jazdę. Teraz regeruję nogi po spotkaniu i zbieram się na wypad za miasto w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: Nuda to brak wyobraźni? 04.05.07, 21:01 Mam nadzieję, że taka będzie. Muszę trochę wyluzować się. Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 gryzelka!!! 06.07.07, 18:47 Pytanie chyba nie ma adresata, albo nie potrafię czytać między wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś