Dodaj do ulubionych

Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:)

02.05.07, 09:52
Obserwuj wątek
    • lamansz Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 10:05
      A ja mam sporo roboty a mi się nie chce :/ To jest dopiero ból :P
      • sijena Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 10:16
        aleee jak mi sie nudzi!!!!mam wolne a nie chce mi sie nawet kawy zrobic!!
        • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 10:24
          sijena napisała:

> aleee jak mi sie nudzi!!!!mam wolne a nie chce mi sie nawet kawy zrobic!!

Ja jestem po kawie i pizzy, którą kupiłem na obiad a zjadłem o 8.00 rano
          Siedzę w robocie, na posterunku i dzwonią do mnie wyłacznie jacys
          obcokrajowcy, u których nie ma długiego weekendu - do tego nie gadają w żadnym
          cywilizowanym języku...nawet o pogodzie nie da się z nimi..ehh
          • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:03
            A ja dzis cale rano spedzilam na fitnesie i w saunie,a wieczorkiem ide do pracy.
            • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:18
              grzanka23 napisała:

> A ja dzis cale rano spedzilam na fitnesie i w saunie,a wieczorkiem ide do
              pracy
              > .

Zabierz mnie ze sobą, dawno żadnego utworu na skrzypce nie słuchałem:))
              • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:27
                Niestey to zamkniety bankiet.Ale kiedy indziej na otwarty koncert zaprosze.
                • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:32
                  grzanka23 napisała:

> Niestey to zamkniety bankiet.Ale kiedy indziej na otwarty koncert zaprosze.

Buuu obiecanki cacanki:( i co na taki zamknięty się nie da? Mam garnitur i
                  inteligentny wygląd - może nikt nie zauważy - Grzanka pomyśl!:)
                  • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:34
                    Niestety nie moge Cie dzis zaprosic. A co do innych koncertow to nie obiecanki
                    cacanki-polowe ludu z forum poznalam na swych koncertach bo ogolnie zapraszalam.
                    • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:38
                      grzanka23 napisała:

> Niestety nie moge Cie dzis zaprosic. A co do innych koncertow to nie
                      obiecanki
                      > cacanki-polowe ludu z forum poznalam na swych koncertach bo ogolnie
                      zapraszalam
                      > .
                      Oki w takim razie trzymam za słowo...
                      • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 15:42
                        A tak dla ciekawosci zajrzyj na www.engineersband.pl
                        • sijena Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 18:42
                          O! aj jednak kawe wypiłąm ale u fryzjera, bo sie nawet głowy nei chciało umyc:))
                          Do pracy w poniedziałęk i znowu nuuuda:))
                          • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 02.05.07, 22:18
                            A ja juz wrocilam z pracy i zjadlam kolacje.
                            • sijena Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 12:28
                              Grzanka...to już...raczej dopiero z pracy...pozno dosyc!AJ wtedy z nudy poszlam
                              spac. Ide teraz gdzies, musze ruszyc kuper:)
                              pozdrawiam
                              • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 16:03
                                Dzis mialam miec wolne ale zadzwonili ,zeby przyjsc.Tak wiec dzis znowu do
                                pracy na 3 godz.
                                • kruz7 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 16:53
                                  Mi nie nudzi się. Niedawno wróciłem z jazdy rowerem po stolicy (w sumie ponad 50
                                  km). Teraz szykuję się na spotkanie. Jeszcze trochę i zapomnę co to nuda?!
                        • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 11:17
                          grzanka23 napisała:

> A tak dla ciekawosci zajrzyj na www.engineersband.pl

No zajrzałem i musze przyznac, ze na tych skrzypaczkach rzeczywiście miło oko
                          zawiesić:))) Mam nadzieję, ze bankiet się udał - mimo ze zamknięty:)
                          • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:00
                            Owszem bylo bardzo milo i przyjemnie.
                            • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:23
                              grzanka23 napisała:

> Owszem bylo bardzo milo i przyjemnie.

Brzmi jak relacja ze sztywnej imprezy...Nie było zadnego ganiania na golasa
                              po śniegu? Rzucania krzesłami w orkiestrę? Męsko- damskich ekscesów w toalecie?
                              Jawnego palenia marychy? ehhh ułańska fantazja ginie w narodzie....
                              • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:39
                                No wiesz.....
                                Nie gram po spelunach,impra byla luzna,ludzie sobie tanczyli,sluchali a nam
                                sie dobrze gralo.
                                • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:42
                                  grzanka23 napisała:

> No wiesz.....
                                  > Nie gram po spelunach,impra byla luzna,ludzie sobie tanczyli,sluchali a nam
                                  > sie dobrze gralo.

To dobrze...a kiedy grasz na imprezie dla zwykłych smiertelników, zeby sie
                                  dało przyjśc i wyluzować??
                                  • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 13:53
                                    dam znac na priv,a Ty co porabiasz w swojej pracy?
                                    • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:02
                                      grzanka23 napisała:

> dam znac na priv,a Ty co porabiasz w swojej pracy?

Jestem upierdliwym asystentem w dziale handlowym, który molestuje klientów,
                                      pisze maile, których nikt nie czyta, prowadzi kalendaz handlowcom itd itd - no
                                      generalnie zły ze mnie człowiek:)))
                                      • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:04
                                        Az tak zle zdanie masz o sobie?A dlaczego Lizun?
                                        • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:05
                                          grzanka23 napisała:

> Az tak zle zdanie masz o sobie?A dlaczego Lizun?

Moja białoruska ciocia mnie tak nazywała - nie pytaj dlaczego, nie znam
                                          jezyków obcych więc Ci nie odpowiem:)
                                          • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:11
                                            czy jestes pol Polakiem pol Bialorusinem?
                                            • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:19
                                              grzanka23 napisała:

> czy jestes pol Polakiem pol Bialorusinem?

Mhhh w dzieciństwie sporo czasu spędzałem u dziadków. Babcia była Niemką z
                                              Mazur, dziadek miał matkę Rosjankę, a ojca Lipka. Bratowa dziadka była
                                              Bialorusinką - mozesz sobie poskładać co ja jestem...ja nie potrafię:)))
                                              • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:23
                                                Ze mna jest podobnie.jestem mieszanka paru narodowosci.
                                                • lizun9 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:25
                                                  grzanka23 napisała:

> Ze mna jest podobnie.jestem mieszanka paru narodowosci.

A jakich?
                                                  • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 04.05.07, 14:35
                                                    Nie lubie sie afiszowac,zajrzyj na priv.
      • gryzelka26 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 06.07.07, 12:40
        też chciałabym sie ponudzić w pracy...ale jak chcesz możemy ponudzić sie razem
    • grzanka23 Re: Znowu mi się nuuuuuuuuuudzi:) 03.05.07, 17:14
      A ja cale rano az do 15-ej bylam w Powsinie z corcia i mama.
      • kruz7 Nuda to brak wyobraźni? 03.05.07, 22:11
        Jechałem tam dziś na rowerze, ale zabrakło mi sił na dalszą jazdę. Teraz
        regeruję nogi po spotkaniu i zbieram się na wypad za miasto w sobotę.
        • grzanka23 Re: Nuda to brak wyobraźni? 03.05.07, 23:41
          Zycze udanej wycieczki.
          • kruz7 Re: Nuda to brak wyobraźni? 04.05.07, 21:01
            Mam nadzieję, że taka będzie. Muszę trochę wyluzować się.
            • kruz7 gryzelka!!! 06.07.07, 18:47
              Pytanie chyba nie ma adresata, albo nie potrafię czytać między wierszami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka