pep-per 05.05.07, 08:42 Teoretycznie można było leniuchować przez 9 dni. Ja miałem wolne tylko 3. I to wtedy, kiedy pogoda była beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` Re: I po długim weekendzie. 05.05.07, 13:07 Zycie Pepperonii zycie. ;] Ja od kilku dni zdycham na zapalenie sciegien, miesni, czy stawow. Sport to nie zdrowie!!!! No chyba, ze chodzi o papierosy. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: I po długim weekendzie. 05.05.07, 15:18 Ja po przedłużonym weekendzie w poniedziałek idę do nowej pracy. Trzymajcie kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: I po długim weekendzie. 05.05.07, 15:23 Powodzenia, a ja po dlugim weekendzie mam ostatni egzamin na studiach. ;] Precz z ubezpieczeniami spolecznymi precz. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: I po długim weekendzie. 06.05.07, 23:07 własnie wrócilem ;-] od ranka soboty (tydzien temu) do ranka dnia dzisiejszego... na mazurach. pływanie na łodce i chlanie i nocowanie ... oj było zaje ... ;-] to taki urlopik chyba pierwszy od dość długiego czasu ... ehhh a jutro ta 5,30 ... buuuuu a tak było pieknie :-( :-( :-( Odpowiedz Link Zgłoś