Dodaj do ulubionych

WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA...

01.12.01, 12:02
...do złożenia pierwszego raportu! Komisja przypomina, że brane pod uwagę będą tylko zdania
współrzędnie złożone o treści niebanalnej. Wszystkie przedmioty nie mające związku z kanonem
lektur zadanych uprasza się o pozostawienie w szatni (uszy też).

jdsafhglirgbs (podpis nieczytelny)
Obserwuj wątek
    • eor Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... 01.12.01, 12:05
      Uhhhhh... No to ten..... No..... W pierszej ksionszce to byl o tym, ze... Autor
      mial na mysli, ze jak sie ektery.... esktyree.. To, ten, to..... NO, NIE
      PRZECZYTALEM KOMISJO, NIE PRZECZYTALEM. Nie bylo kiedy, bo musialem..... Bo
      mialem zawody w water polo, a jeszcze zolw mi sie rozchorowal i musialem
      zaniesc go do weterynarza i glowa mnie bolala, bo chyba jestem przeziebiony...
      A,psik.
      • jasmina_tdi Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... 01.12.01, 12:10
        hmm... hmmm... stuk stuk (to sędzia)...ee...ogłaszam 5 minut przerwy!
        .....(narada)... no i co z nim zrobić....? taki żółw to poważna sprawa! jak ma katar, to się
        utopi!...eeeee... no to water polo... przy tej temperaturze... Komisja ne słyszała o Takim Poświęceniu!
        Jest minus... minus 2.....

... Komisja ma pytanie do skazanego: jaki jest wynik meczu????

eor napisał(a):

> Uhhhhh... No to ten..... No..... W pierszej ksionszce to byl o tym, ze... Autor
        >
        > mial na mysli, ze jak sie ektery.... esktyree.. To, ten, to..... NO, NIE
        > PRZECZYTALEM KOMISJO, NIE PRZECZYTALEM. Nie bylo kiedy, bo musialem..... Bo
        > mialem zawody w water polo, a jeszcze zolw mi sie rozchorowal i musialem
        > zaniesc go do weterynarza i glowa mnie bolala, bo chyba jestem przeziebiony...
        > A,psik.

• eor Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... 01.12.01, 12:17
          Wygralismy naturalnie, a ja rzucilem 3 bramki i beze mnie ponieslibysmy kleske.
          Nawet nie moglem z kolegami poswietowac zwyciestwa, bo wrocilem do ksiazki, ale
          tak mnie wymeczyl ten mecz, no i zolw, no i przeziebienie, ze nie mialem juz
          sil czytac. Podtrzymywalem powieki zapalkami, ale byly tak ciezkie, ze zapalki
          pekly i usnalem. A jeszcze pradu zabraklo.... Przepraszam............
          • jasmina_tdi Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... 01.12.01, 12:22
            ...oj eorku! coś chyba jednak kręcisz! Komisja WIE, że wczoraj nie było żadnego meczu, tylko zawody
            w pływaniu synchronicznym!....Biorąc jednak pod uwagę fakt, jak ładnie i do twarzy skazanemu jest w
            różowym (czepku hihi...) Komisja rozważy fakt puszczenia w niepamięć olania lektury (wodą z
            basenu)...Niestety! Chlor ma zgubny wpływ na celulozę - a tego Komisja nie puści płazem. W związku
            z powyższym skazany będzie zmuszony do pływania tylko i wyłącznie żabką. DO ODWOŁANIA!!!!!!!

eor napisał(a):

> Wygralismy naturalnie, a ja rzucilem 3 bramki i beze mnie ponieslibysmy kleske.
            >
            > Nawet nie moglem z kolegami poswietowac zwyciestwa, bo wrocilem do ksiazki, ale
            >
            > tak mnie wymeczyl ten mecz, no i zolw, no i przeziebienie, ze nie mialem juz
            > sil czytac. Podtrzymywalem powieki zapalkami, ale byly tak ciezkie, ze zapalki
            > pekly i usnalem. A jeszcze pradu zabraklo.... Przepraszam............

• Gość: eor Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... IP: *.swipnet.se 01.12.01, 12:27
              No, dobrze. Przyznaje sie. Ta wielka blondyna w naszej reprezentacji to bylem
              ja. Ta, o ktorej mowili, ze to byla zawodniczka ekipy NRD, ktora teraz dostala
              obywatelstwo....

Przyjmuje wyrok do wiadomosci.

Bede plywac zabka,
              Bede sie usmiechac,
              Bede pisac wiersze,
              Bede sobie czekac.....
              • jasmina_tdi Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... 01.12.01, 12:32
                ...ojejejejeje...bo za chwilę jeszcze powiesz, że będziesz jeść tą niezwykle Okropną Rzecz którą są
                wstanie zjeść chyba tylko Szwedzi!

Gość portalu: eor napisał(a):

> No, dobrze. Przyznaje sie. Ta wielka blondyna w naszej reprezentacji to bylem
                > ja. Ta, o ktorej mowili, ze to byla zawodniczka ekipy NRD, ktora teraz dostala
                > obywatelstwo....
                >
                > Przyjmuje wyrok do wiadomosci.
                >
                > Bede plywac zabka,
                > Bede sie usmiechac,
                > Bede pisac wiersze,
                > Bede sobie czekac.....

• Gość: eor Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... IP: *.swipnet.se 01.12.01, 12:35
                  A powiadomilem przeciez co bede jadl. A zerknij do skrzynki.....

A co to za okropna rzecz? Sfermentowany sledz? No probowalem nawet, smierdzialo
                  jak jasna..... kawalek udalo mi sie zjesc i wystarczylo....
                  • jasmina_tdi Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... 01.12.01, 12:37
                    ...nienienienie - to Lukrecja...!!!! czarne obrzydlistwo...myślałam, że po tym umrę:-))) idę na pocztę -
                    zaraz wracam!

> A powiadomilem przeciez co bede jadl. A zerknij do skrzynki.....
                    >
                    > A co to za okropna rzecz? Sfermentowany sledz? No probowalem nawet, smierdzialo
                    >
                    > jak jasna..... kawalek udalo mi sie zjesc i wystarczylo....

• Gość: eor Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... IP: *.swipnet.se 01.12.01, 12:39
                      Tez nie cierpie lukrecji. Szczegolnie solonej. Brrrrrr... TFFFFFFFFFFU!
                      • jasmina_tdi Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... 01.12.01, 12:49
                        :-))))))))))))))))))))))))) bo już myślałam, że mam przewrócone w głowie !!!!

> Tez nie cierpie lukrecji. Szczegolnie solonej. Brrrrrr... TFFFFFFFFFFU!

• Gość: eor Re: WYSOKA KOMISJA ZAPRASZA EORA... IP: *.swipnet.se 01.12.01, 12:55
                          Tu maja nawet gume do zucia o smaku slonej lukrecji.......... Uuuuuuuuuu...
                          Lece - wpadnij raz jeszcze na poczte. :))))
                          Pa, Eor :))
                          • jasmina_tdi papapapapapa...!!!!... 01.12.01, 13:06
                            ...i smacznego...!!!!

kubuś :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka