on.on 19.05.07, 19:01 jak się trzeba zachowywać na imprezie, że by poderwać jakąś fajną dziewczynę, jak można zagadać, jakich facetow lubicie??????????CO MAM ZROBIĆ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leta19 Re: disco???? 19.05.07, 19:19 przypatruj sie dziewczyną, ta która patrzy się na Ciebie i lekko się uśmiecha to znaczy, że możesz do niej podejść nie da Ci kosza. Staraj sie mówić jak najmniej o sobie tylko odpowiadaj na jej pytania i oczywiście podtrzymój rozmowe takimi komplementami jak np. pachniesz zmysłowo, wyglądasz czarująco. Jeśli będziesz chciał poderwać dziewczyne na parkiecie to nie właz w nią od tyłu w tańcu my tego naprawde nie znosimy jeśli kogoś nie znamy.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
on.on Re: disco???? 19.05.07, 19:27 leta19 dzięki za informacje, a czego unikać, co kobiety najbardziej nie lubią na imprezach, a czym mogę zaimponować, oczywiście w większości przypadkow Odpowiedz Link Zgłoś
leta19 Re: disco???? 19.05.07, 20:32 nie lubimy jak już wspomniałam ocierania sie o nas nawet niby przypadkiem. a czym zaimponować? to zależy od dziewczyny jedne lubia gdy im sie krzesło odsuwa gdy chce usiąść, zawsze przepuszczać dziewczyne przodem, gdy sie spytasz co wypije jeśli odmówi nie nalegaj, nachylaj sie do niej jak mówisz ale nie wchodż w jej przestrzeń. Możesz niby przypadkiem dotknąć jej dłoni gdy sie pochylisz ale zaraz ją przeproś za ten gest i wogóle komplementy to miodzik dla naszej duszy. Ja tu pisze o normalnych laskach nie tych co chodzą na dyski sponsora szukać Odpowiedz Link Zgłoś