19.05.07, 19:01
jak się trzeba zachowywać na imprezie, że by poderwać jakąś fajną dziewczynę,
jak można zagadać, jakich facetow lubicie??????????CO MAM ZROBIĆ????????
Obserwuj wątek
    • leta19 Re: disco???? 19.05.07, 19:19
      przypatruj sie dziewczyną, ta która patrzy się na Ciebie i lekko się uśmiecha
      to znaczy, że możesz do niej podejść nie da Ci kosza. Staraj sie mówić jak
      najmniej o sobie tylko odpowiadaj na jej pytania i oczywiście podtrzymój
      rozmowe takimi komplementami jak np. pachniesz zmysłowo, wyglądasz czarująco.
      Jeśli będziesz chciał poderwać dziewczyne na parkiecie to nie właz w nią od
      tyłu w tańcu my tego naprawde nie znosimy jeśli kogoś nie znamy.powodzenia
      • on.on Re: disco???? 19.05.07, 19:27
        leta19 dzięki za informacje, a czego unikać, co kobiety najbardziej nie lubią na
        imprezach, a czym mogę zaimponować, oczywiście w większości przypadkow
        • leta19 Re: disco???? 19.05.07, 20:32
          nie lubimy jak już wspomniałam ocierania sie o nas nawet niby przypadkiem. a
          czym zaimponować? to zależy od dziewczyny jedne lubia gdy im sie krzesło odsuwa
          gdy chce usiąść, zawsze przepuszczać dziewczyne przodem, gdy sie spytasz co
          wypije jeśli odmówi nie nalegaj, nachylaj sie do niej jak mówisz ale nie wchodż
          w jej przestrzeń. Możesz niby przypadkiem dotknąć jej dłoni gdy sie pochylisz
          ale zaraz ją przeproś za ten gest i wogóle komplementy to miodzik dla naszej
          duszy. Ja tu pisze o normalnych laskach nie tych co chodzą na dyski sponsora
          szukać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka