miss.hot 19.05.07, 19:10 Jest ktoś chętny do poklikania wieczorami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori33 Re: Lublin ? 19.05.07, 21:59 Hej, ja jestem chetna na poklikanie, a nawet na piwo lub spacer:) Nie udalo mi sie dzis nikogo wyciagnac:( Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Lublin ? 19.05.07, 23:19 ooooo ktoś z Lublina zawitał ;) Hmm pewnie większość dzisiaj na Juwenaliach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 20.05.07, 09:37 Co do Juwenaliów to miałam wczoraj iść gdzieś, ale po całym tygodniu pracy leń mnie złapał ;) A dzisiejszy dzień spędzę leżąc na słoneczk ... ale z notatkami w ręku - niestety sesja zbliża się WIELKIMI krokami :( Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Lublin ? 20.05.07, 15:51 Sesja.... oj tak. Wiem co mówisz miss.hot ;) Ja mam za sobą na szczęście jeden egzamin < zerówkowy> za sobą ;) Jeszcze TYYYYLKO 5 ;) I wakacje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dori33 Re: Lublin ? 20.05.07, 17:42 Zawsze mi sie wydaje, ze tu nikogo z Lublina nie ma. Ja juz za soba mam zmagania z egzaminami, jak ten czas szybko leci..:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Lublin ? 20.05.07, 18:09 Zazdroszczę Ci dori33 ;p Ciągle tylko jak czytam forum to Warszawa i Warszawa... długo nic ;p a potem.... ewentualnie Bydgoszcz, Łódź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 20.05.07, 19:24 No ja póki co dopiero zaczynam sesję, ale na szczęście nie potrwa to długo :D No to właśnie my będziemy mieli taki wątek Lubelski - mam nadzieję, że się rozkręci :) dori33 - Ty jesteś z Lublina, rocznik '82 ? Odpowiedz Link Zgłoś
dori33 Re: Lublin ? 20.05.07, 20:18 Tak jestem z Lublina i rocznik 82, a znamy sie? Tez mysle, ze rozkreci sie watek lubelski, a nie tylko Wawa. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 20.05.07, 21:00 Chyba się nie znamy, ale ja też Lublin i też rocznik '82 - więc wszystko możliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Lublin ? 20.05.07, 22:27 hihi jeszcze się okaże, że byłyście papużki nierozłączki w podstawówce ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 21.05.07, 08:37 zoselin - nigdy nic nie wiadomo ... poznałam swego czasu faceta przez internet i tak sobie gadalismy na gg i od słowa do słowa okazało się, że do klasy w liceum chodził z moim dobrym kolegą z podstawówki, a studiuje na jednym roku z trzemi moimi kumplami z licealnej klasy :P aż się chce powiedzieć - jaki ten świat jest mały :) dziś mam wolne od pracy i zamierzam ostro kuć na ten weekend (1 egzamin, 5 zaliczeń) - mam nadzieję, że będą pozytywne skutki... zaraz przyjeżdza do mnie "korepetytor" ... Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Lublin ? 21.05.07, 15:28 A zgadzam się że nigdy nic nie wiadomo ;) Sama się przekonałam nie raz, że jak sama powiedziałaś TEN ŚWIAT jednak jest MAŁY ;) Ja w tym tygodniu mam tylko 5 zaliczeń ;) Ehhh a sesja.. aż strach pomyśleć. Póki co życzę powodzenia miss.hot oraz udanych lekcji z 'korepetytorem' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dori33 Re: Lublin ? 21.05.07, 17:35 Swiat jes maly, szczegolnie jak teraz jest internet i wszyscy sa tacy anonimowi:) Ja juz po pracy, ale sie wynudzilam, juz wolalabym sie do sesji przygotowywac Odpowiedz Link Zgłoś
dori33 Re: Lublin ? 21.05.07, 19:30 Witamy:) To juz nas 4, z dnia na dzien coraz wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 21.05.07, 20:34 Ja dziś miałam wolne, ale od jutra znowu do pracy i jeszcze na koniec tygodnia te zaliecznia :( hehe tyle nas roczników '82, że niedługo można będzie zmienić tytuł wątku na Lublin '82 :P Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 21.05.07, 21:33 Studiuję Zarzadzanie na Politechnice - studnia uzupełniające magisterskie - I semestr dopiero :(, a pracuję w firmie kurierskiej "Siódemka" Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Lublin ? 22.05.07, 08:08 jak dobrze, że ja już kończę studia:) nie wyobrażam sobie znowu I semestru na PL brrr ale za to mam ochotę zrobić drugi fakultet, niestety nie wiem jeszcze jaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 22.05.07, 09:28 I semestr ale na uzupełniających czyli to IV rok czyli już bliżej niż dalej Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 23.05.07, 08:50 No jakoś się jeszcze muszę przemęczyć z tymi studiami - w końcu życie to nie tylko przyjemne rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 23.05.07, 17:27 Qrde, ale "deszczyk' spadł dziś z nieba :P Zlało was trochę ? Ja na szczęście w pracy byłam/jestem - mam nadzieję, że wieczorem mnie nie dopadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dori33 Re: Lublin ? 23.05.07, 20:42 Ja z przyjemnoscia obserwowalam deszczyk przez okno:)Jak wracalam, to taki maly byl, ale lubie czasem zmoknac:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 23.05.07, 21:38 Hehe obserwować to i ja lubię, ale zmoknąć do suchej nitki to chyba nikt ;) Na szczęście udało mi się suchej dotrzeć do domciu... ...i idę czytać do piątkowego egzaminu :( już mi bokami wychodzi Oby do poniedziałku... wtedy idę na koncert Lady Pank :) i będę miała z głowy część zaliczeń Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Lublin ? 23.05.07, 22:09 akurat byłam na uczelni:) robiłam badania do pracy mgr inż., całe szczęście, że nie byłam w tym czasie na mieście:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 25.05.07, 20:35 To widzę, że chyba na PL studiujesz również ? No i po exammie - w sumie nie taki diabeł straszny jak go malują - i napisałam całkiem przyzwoicie :) Jutro się byczę cały dzień na słonku, tyle, że z notatkami, bo w niedzielę kolejne starcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 26.05.07, 09:31 miłego iprezowania w takim razie zbieram się nad jeziorko Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hot Re: Lublin ? 31.05.07, 13:41 no póki co z 5 sztuk 4 do przodu, dziś wyniki jeszcze z ostatniego ;) a za tydzień znowu weekend zaliczeń, póki co trzeba się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś