19.05.07, 19:10
Jest ktoś chętny do poklikania wieczorami ?
Obserwuj wątek
    • dori33 Re: Lublin ? 19.05.07, 21:59
      Hej, ja jestem chetna na poklikanie, a nawet na piwo lub spacer:) Nie udalo mi sie dzis nikogo wyciagnac:(
      • zoselin Re: Lublin ? 19.05.07, 23:19
        ooooo ktoś z Lublina zawitał ;) Hmm pewnie większość dzisiaj na Juwenaliach ;)
        • miss.hot Re: Lublin ? 20.05.07, 09:37
          Co do Juwenaliów to miałam wczoraj iść gdzieś, ale po całym tygodniu pracy leń
          mnie złapał ;)
          A dzisiejszy dzień spędzę leżąc na słoneczk ... ale z notatkami w ręku -
          niestety sesja zbliża się WIELKIMI krokami :(
          • zoselin Re: Lublin ? 20.05.07, 15:51
            Sesja.... oj tak. Wiem co mówisz miss.hot ;) Ja mam za sobą na szczęście jeden
            egzamin < zerówkowy> za sobą ;) Jeszcze TYYYYLKO 5 ;) I wakacje ;D
            • dori33 Re: Lublin ? 20.05.07, 17:42
              Zawsze mi sie wydaje, ze tu nikogo z Lublina nie ma. Ja juz za soba mam zmagania z egzaminami, jak ten czas szybko leci..:)
              • zoselin Re: Lublin ? 20.05.07, 18:09
                Zazdroszczę Ci dori33 ;p

Ciągle tylko jak czytam forum to Warszawa i Warszawa... długo nic ;p a
                potem.... ewentualnie Bydgoszcz, Łódź ;)
                • miss.hot Re: Lublin ? 20.05.07, 19:24
                  No ja póki co dopiero zaczynam sesję, ale na szczęście nie potrwa to długo :D

No to właśnie my będziemy mieli taki wątek Lubelski - mam nadzieję, że się
                  rozkręci :)

dori33 - Ty jesteś z Lublina, rocznik '82 ?
                  • dori33 Re: Lublin ? 20.05.07, 20:18
                    Tak jestem z Lublina i rocznik 82, a znamy sie? Tez mysle, ze rozkreci sie watek lubelski, a nie tylko Wawa.
                    • miss.hot Re: Lublin ? 20.05.07, 21:00
                      Chyba się nie znamy, ale ja też Lublin i też rocznik '82 - więc wszystko możliwe ;)
                      • zoselin Re: Lublin ? 20.05.07, 22:27
                        hihi jeszcze się okaże, że byłyście papużki nierozłączki w podstawówce ;P
                        • miss.hot Re: Lublin ? 21.05.07, 08:37
                          zoselin - nigdy nic nie wiadomo ...
                          poznałam swego czasu faceta przez internet i tak sobie gadalismy na gg i od
                          słowa do słowa okazało się, że do klasy w liceum chodził z moim dobrym kolegą z
                          podstawówki, a studiuje na jednym roku z trzemi moimi kumplami z licealnej klasy :P

aż się chce powiedzieć - jaki ten świat jest mały :)

dziś mam wolne od pracy i zamierzam ostro kuć na ten weekend (1 egzamin, 5
                          zaliczeń) - mam nadzieję, że będą pozytywne skutki... zaraz przyjeżdza do mnie
                          "korepetytor" ...
                          • zoselin Re: Lublin ? 21.05.07, 15:28
                            A zgadzam się że nigdy nic nie wiadomo ;) Sama się przekonałam nie raz, że jak
                            sama powiedziałaś TEN ŚWIAT jednak jest MAŁY ;)

Ja w tym tygodniu mam tylko 5 zaliczeń ;) Ehhh a sesja.. aż strach pomyśleć.
                            Póki co życzę powodzenia miss.hot oraz udanych lekcji z 'korepetytorem' ;)
                            • dori33 Re: Lublin ? 21.05.07, 17:35
                              Swiat jes maly, szczegolnie jak teraz jest internet i wszyscy sa tacy anonimowi:) Ja juz po pracy, ale sie wynudzilam, juz wolalabym sie do sesji przygotowywac
                            • lilivampire Re: Lublin ? 21.05.07, 19:29
                              a ja piszę pracę mgr inż;P
                    • lilivampire Re: Lublin ? 21.05.07, 19:28
                      ja też z lublina i też rocznik '82:)))
                      • dori33 Re: Lublin ? 21.05.07, 19:30
                        Witamy:)
                        To juz nas 4, z dnia na dzien coraz wiecej:)
                        • miss.hot Re: Lublin ? 21.05.07, 20:34
                          Ja dziś miałam wolne, ale od jutra znowu do pracy i jeszcze na koniec tygodnia
                          te zaliecznia :(
                          hehe tyle nas roczników '82, że niedługo można będzie zmienić tytuł wątku na
                          Lublin '82 :P
                          • lilivampire Re: Lublin ? 21.05.07, 21:07
                            a gdzie pracujesz i co studiujesz?
                            • miss.hot Re: Lublin ? 21.05.07, 21:33
                              Studiuję Zarzadzanie na Politechnice - studnia uzupełniające magisterskie - I
                              semestr dopiero :(, a pracuję w firmie kurierskiej "Siódemka"
                              • lilivampire Re: Lublin ? 22.05.07, 08:08
                                jak dobrze, że ja już kończę studia:) nie wyobrażam sobie znowu I semestru na PL brrr ale za to mam ochotę zrobić drugi fakultet, niestety nie wiem jeszcze jaki:)
                                • miss.hot Re: Lublin ? 22.05.07, 09:28
                                  I semestr ale na uzupełniających czyli to IV rok czyli już bliżej niż dalej
                                  • lilivampire Re: Lublin ? 22.05.07, 23:19
                                    wiem wiem, ale wciąż to 4 rok:)
                                    • miss.hot Re: Lublin ? 23.05.07, 08:50
                                      No jakoś się jeszcze muszę przemęczyć z tymi studiami - w końcu życie to nie
                                      tylko przyjemne rzeczy ;)
                                      • miss.hot Re: Lublin ? 23.05.07, 17:27
                                        Qrde, ale "deszczyk' spadł dziś z nieba :P
                                        Zlało was trochę ?

Ja na szczęście w pracy byłam/jestem - mam nadzieję, że wieczorem mnie nie
                                        dopadnie :)
                                        • dori33 Re: Lublin ? 23.05.07, 20:42
                                          Ja z przyjemnoscia obserwowalam deszczyk przez okno:)Jak wracalam, to taki maly byl, ale lubie czasem zmoknac:)
                                          • miss.hot Re: Lublin ? 23.05.07, 21:38
                                            Hehe obserwować to i ja lubię, ale zmoknąć do suchej nitki to chyba nikt ;)

Na szczęście udało mi się suchej dotrzeć do domciu...
                                            ...i idę czytać do piątkowego egzaminu :(
                                            już mi bokami wychodzi

Oby do poniedziałku...
                                            wtedy idę na koncert Lady Pank :)

i będę miała z głowy część zaliczeń
                                            • lilivampire Re: Lublin ? 23.05.07, 22:09
                                              powodzenia na egz:)
                                        • lilivampire Re: Lublin ? 23.05.07, 22:09
                                          akurat byłam na uczelni:) robiłam badania do pracy mgr inż., całe szczęście, że nie byłam w tym czasie na mieście:)
                                          • miss.hot Re: Lublin ? 25.05.07, 20:35
                                            To widzę, że chyba na PL studiujesz również ?

No i po exammie - w sumie nie taki diabeł straszny jak go malują - i napisałam
                                            całkiem przyzwoicie :)
                                            Jutro się byczę cały dzień na słonku, tyle, że z notatkami, bo w niedzielę
                                            kolejne starcia..
                                            • lilivampire Re: Lublin ? 25.05.07, 22:48
                                              ja będę imprezować:)
                                              • miss.hot Re: Lublin ? 26.05.07, 09:31
                                                miłego iprezowania w takim razie

zbieram się nad jeziorko
    • miss.hot Re: Lublin ? 26.05.07, 09:32
      *
      • miss.hot Re: Lublin ? 26.05.07, 09:33
        i w lewika trochę z tymi odpowiedziami :P
    • miss.hot Re: Lublin ? 30.05.07, 17:28
      haloooo

żyjecie ?
      • lilivampire Re: Lublin ? 31.05.07, 11:41
        i jak sesja?
        • miss.hot Re: Lublin ? 31.05.07, 13:41
          no póki co z 5 sztuk 4 do przodu, dziś wyniki jeszcze z ostatniego ;)

a za tydzień znowu weekend zaliczeń, póki co trzeba się uczyć
          • lilivampire Re: Lublin ? 01.06.07, 17:14
            3mam kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka