nikita1001 29.05.07, 08:28 Jak można rozumieć zdanie : " Wspólne bicie serc " ?? Czy jest na to jakieś specjalne tłumaczenie bardziej rozwinięte chętnie poznam Wasze zdanie :))?? Dla mnie to rytm tworzący jedność partnerską... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baltazar.sk Re: Wspólne bicie serc....;-) 31.05.07, 00:53 cóż... (to moje ulubione słówko rozpoczynające potok słów) jest to troszkę banalna i oklepana forma określenia stosunku do drugiej osoby.. rodzaju uczucia... Bardziej na czasie, jest "wspólne bicie wątroby.." Na pewno partner-owi/ce bardziej wryje się w pamięć, jeśli powie się, tekst z rodzaju: "moja wątroba bije dla ciebie kotku" ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Wspólne bicie serc....;-) 31.05.07, 16:08 Baltazar jeśli można Ci poradzić, to raczej bądź tradycjonalistą, mów o wspólnym biciu serc, a nie mów o wspólnym biciu wątroby ;))) Miłość potrzebuje pięknych słów i pięknego wirtualnego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
magda210682 Re: Wspólne bicie serc....;-) 31.05.07, 08:31 Uważam że coś takiego wystepuje jak wspolne bicie serc.Nosi czesto pseudonim miłość. Wieże w to chociaż czasem jedno serce przestaje bic. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1001 Re: Wspólne bicie serc....;-) 31.05.07, 19:02 Dla mnie wspólne bicie serc to rozkosz porywów przez nas odczuwanych. Delektujemy się naszą Miłością razem bez słów w milczeniu....Radujemy się jednocześnie z szczęścia i trosk naszych... Czujemy wszystko w jednym rytmie..;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1001 Re: Wspólne bicie serc....;-) 01.06.07, 20:05 ...Wspólne bycie serc, nas dwoje nas troje... bicie serc na cztery się zmienia szukam cię licze sny... boję się ukrytego we śnie westchnienia... Piękna ballada Tomasza Żółtko. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1001 Re: Wspólne bicie serc....;-) 03.06.07, 21:52 Wspólnie biją serca czarownie, nieprzerwalnie w jednym rytmie...co za uczucie przepełnione pełnią szczęścia i niech to trwa....Wolo Ma Trwaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś