Dodaj do ulubionych

Dziewczyna pochodzenia zydowskiego

IP: *.barak.net.il 03.12.01, 02:51
Poszukuje jak wyzej bo sam jestem/

A poza tym - warto mnie poznac!
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego IP: *.arcor-ip.net 03.12.01, 23:38
      Nawet gdybyś była Chinką,albo pochodziła z głębi dżungli-jeśli wszystko na
      swoim miejscu,toś ty interesująca.Zydówki mają taką ładną śniadą skórę i piękne
      czarne włosy-piękna rasa właśnie.
      Czuję że już cię lubię.
      • Gość: Rayoff Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 23:44
        Leziox, ja Cie nie chce martwic, ale to chyba Żyd jest. Przynajmniej tak z
        nicka wynicka...
        • mina.mina Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 03.12.01, 23:47
          leziu - mnie szef gminy zydowskiej wyznaniowej powiedzial osobiscie, ze musze
          bardzo uwazac, jak o nich cos pisze, bo mam zydowska urode i zaraz mnie
          okrzykna tzw. "mianowana zydowka".
          • men_ Re: mina 03.12.01, 23:56
            chyba "malowana"
            • mina.mina Re: mina 04.12.01, 00:25
              nie, ciolku, mianowana.
              • sababa Semitka lub uroda semicka 05.12.01, 12:37
                Jako ososba poszukujaca wyzew spomnianej osoby mam teraz watpliwosci: Co
                wazniejsze ze bedzie pochodzenia czy, ze bedzie wygladac jak...?

O losie coz z Toba zrobic?

Wiec w koncu jest tu jakas dziewczynka spelniajaca oczekiwania?
                • Gość: pomerank Re: Semitka lub uroda semicka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 13:38
                  Napisałeś na wstępie: pochodzenia żydowskiego. A Leszek od razu sie rozmarzył.
                  A to, że ma być ładna, wie się samo przez się.

Moja się nie kwalifikować-blond słowiańska aż trzeszczy i takoweż pochodzenie.
                  • mina.mina Re: Semitka lub uroda semicka 05.12.01, 13:44
                    a tak w ogole co to za rasizm? wzenic w bogaty rod sie chcesz czy co?
    • zaholec Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 05.12.01, 16:33
      no cóż, albo to jest prowokacja albo Żydzi sami kreują rasizm w polsce......
      • mina.mina Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 05.12.01, 17:03
        ja sie kurwa tylko tak pytam, mnie na drugie lilith!
    • Gość: 120501 Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego IP: *.25.198.177.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.12.01, 17:23
      To czego w koncu szukasz;zydowki czy pochodzenia semickiego bo ja jestem
      pochodzenia semickiego ale nie zydowka.
      • sababa Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 08.12.01, 21:29
        Podejrzenie o prowokacje jest uzasadnione ale w tym wypadku bledne. Musicie mi
        uwieryzc na slowo!
        Jaki rasizm!? Jednym z warunkow podowodzenia zwiazku jest rownowaga miedzy
        roznicami podobienstwami i ich tworcze polaczenie. Wydaje mi sie, ze wspolne
        pochodzenie i podobny sposob patrzenia na swiat moze tylko pomoc i wyiliminowac
        wlasnie problemy pochodzenia
        To sa tylko teroretyczne rozwazania. Coz.. "dziewczyna pochodzenia zydowskiego"
        tylko czasmi ma semicki wyglad. A je uwielbiam te z semickim wygladem. Coz
        pochodzenia semickiego a nie zydowskiego... Czemu nie? W koncu w szystko w
        ostatecznym rozrachunku rozstrzyga sie inaczej!
        • mina.mina Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 08.12.01, 21:38
          a nie lepiej zapodac od razu: tolerancyjnej kosmopolitki o semickim wygladzie
          szukam? przeca to jest sedno, czyz nie?
          • sababa tolerancyjno-semicka 09.12.01, 02:04
            TO JEST SEDNO !

MINA - o to na prawde przeciez chodzi... Moze nawet cos sobie uswiadomilem...
            Pozdrowienia!
            • mina.mina Re: tolerancyjno-semicka 09.12.01, 07:25
              ty se nie kpij, ty cioci sluchaj! ciocia dobra rada wie, co mowi!
              • sababa Mina 09.12.01, 15:37
                Ja nie wiem czy Ty jestes ciocia czy wujek!

Ale w kazdym razie nie mialem zmiaru kpic i soebie tow zialem pozwaznie!
                • mina.mina Re: Mina 09.12.01, 15:38
                  no to dobrze. ciocia jestem, ciocia.
                  • sababa Re: Mina 11.12.01, 00:32
                    Witaj wiec Ciociu!

Czy wiesz wiec cos na temat tolerancyjnych siostrzenic o semickim wygladzie? Albo
                    Cioc?

Pozdrowienia!
                    • mina.mina Re: Mina 11.12.01, 10:20
                      cholera, sababa, mysle, mysle, i wsrod moich psiapsiolek (z mocy definicji
                      tolerancyjnych) widze same rude i blondyny, poza tym wiekszosc jest nie do
                      wyjecia. przyjaciel ma extra corke, i semicka, i otrzaskana ze swiatem, ale tez
                      juz ma faceta, i to takiego, ze raczej na zmiane sie nie zanosi... jak by ci tu
                      pomoc... wiesz co, moze w wewnetrznym biuletynie ligi zapodam? no chyba ze
                      olewasz semicki wyglad, to mam dla ciebie gratke - ruda, bystra, samodzielna,
                      zlosliwa, nie toleruje tylko glupoty i skurwysynstwa - moja najlepsza
                      przyjaciolka. ino zaznaczam, ze ona nie chce za maz...
                      a do cioci miny zawsze zapodac na maila mozesz, jak ci smutno. slubu z tego nie
                      bedzie, ale jakas flaszencja moze?:)
                      • sababa wewnetrzny biuletyn 11.12.01, 14:38
                        I co ja mam zrobic?
                        Sa tacy, ktorzy twierdza, ze rudy to musi byc Zyd wiec w sumie co to wlasciwe
                        jest wygald semicki? Rudosc budzi we mnie mieszane uczucia z powodu warunkow
                        zewnetrznych... Ale! Z tym malzenstwem to sie tak nie spieszmy! Jest jeszcze
                        czas powielic swa niezwykla osobowosc! Czy wyglad jest najwazniejszy? z
                        Pewoscia nie ale jednak odzwierciedla pewne okolicznosci, ktore jkaby byly nam
                        nadane z gory! W kadzy razie Ciociu jst o co walczyc!
                        • Gość: pomerank Re: wewnetrzny biuletyn IP: *.*.*.* 11.12.01, 14:56
                          No widzisz?! Po terapii cioci Miny żadnych warunków brzegowych! Wszyskie
                          kobietki nasze są!:) Byle nie dziobate, mądre i dobre były. :)
                          Pozdrawiam!

• Gość: Dude Ktoś chce tutaj zrobić z siebie malowanego ptaka IP: *.rsk.pl 11.12.01, 14:58
                          Żonka wybaczy, ze teraz bede pisał jak pojebany, ale te zyczenia coś nie od
                          serca były, bo mnie choróbsko zmogło i siem cholera odczepić nie wiedzieć czemu
                          nie kce.Tak więc udupiony jezdem, przykuty do łoża,a z łoża do klawiatury
                          niedaleko.Takem więc pisał bede jak pojebany...jak zaznaczyłem za wstępie.
                          O czym to było...aaa pojawił sie zdaje sie jakiś anyautosemita.Masz gościu (hłe
                          hłe i kto to mufi?Gościu jakieś kompleksy czy po prostu gardzisz naszym
                          pieknym , rumianym słowiańskiem dziewczem? A cóz ci ono zawiniło?Tak więc
                          przstań ściemniać o zydowskim pochodzeniu, bo nakrecasz tym samym rasistowską
                          koniunkturę, a takiej prowokacji nikt nie zdzierży.
                          Fshyscy jesteśmy białymi Murzynami, jak mawiał poeta.
    • Gość: Dude Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego IP: *.rsk.pl 11.12.01, 15:05
      Teee, Icek, Ty sie tu chłopie nie wygłupiaj, bo nam sie tutaj za kfilke na forum
      zwali cały tabun Cyganek z tobołkiem, uparcie twierdzących, ze inego niż Cygan to
      one nie wezmą.
      • mina.mina Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 11.12.01, 17:58
        Dudus kurwa, czys ty ochujal??? zachorowales jedna z chorob, ktore leczy twoja
        zona zawodowo??? natychmiast otwieraj paszcze i lykaj! jedna pernazynka, druga,
        trzecia, czwarta... i za dwanascie godzin powtorka! i ciesz sie, ze jestes moim
        mezem, bo za takie pierdolenie to powinnam ci haloperydol w dupsko zaladowac!!!
        • czort Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 11.12.01, 18:33
          minusia, to twoj chop juz nas jezd ci nyi? bo po slundlu cos zagoduje!
          i jezd pisze! i w ogole jezd ..... . oj, ciotka, co ty z chlopamy robisz, co?
          • mina.mina Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 11.12.01, 19:15
            ach wiesz... tu wlosy odgarne, tu cyca przez ramie przerzuce - no i mam!
        • Gość: Dude Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego IP: *.rsk.pl 11.12.01, 19:15
          mina.mina napisał(a):

> Dudus kurwa, czys ty ochujal??? zachorowales jedna z chorob, ktore leczy twoja
          > zona zawodowo??? natychmiast otwieraj paszcze i lykaj! jedna pernazynka, druga,
          >
          > trzecia, czwarta... i za dwanascie godzin powtorka! i ciesz sie, ze jestes moim
          >
          > mezem, bo za takie pierdolenie to powinnam ci haloperydol w dupsko zaladowac!!!

• mina.mina Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 11.12.01, 19:16
            dobra mezu, mow:)
        • Gość: Dude Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego IP: *.rsk.pl 11.12.01, 19:27
          mina.mina napisał(a):

> Dudus kurwa, czys ty ochujal??? zachorowales jedna z chorob, ktore leczy twoja
          > zona zawodowo???
          Ochujanie?
          Ty tam sie z obcymi na pijaństwa umawiash a ja tu staje hłe hłe w obronie
          polskiej baby.A czy pierdolenie?Fakt.Cóz, choroba wieku młodzieńczego.Żonko, to
          kim ty do Czorta (PZDR)jesteś, ze cie jeszcze na stosie nie spalili za takie
          praktyki?Że też leczysz takich ochujańców jak ja, i ci to jeszcze sie nie
          udziliło...cóż, silny charakter, Moja Kofana:)))

> mezem, bo za takie pierdolenie to powinnam ci haloperydol w dupsko zaladowac!!!
          Ech, niedoczekanie, ale na przyjemność to musze sobie najpierw zasłużyć.A tak
          wogóle to wole prozac.
          Najniższe ukłony, pewnie bede sie za to w piekle samrzyc, zem ja, głupek sprawił,
          ze mej żonce nerwa poszła.
          • mina.mina Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 11.12.01, 19:31
            chodz na watek ktory dla nas specjalnie zalozylam, dam ci seroxat, mniej
            skutkow ubocznych i nie bedziesz na chaju chodzil
            • sababa Re: Dziewczyna pochodzenia zydowskiego 12.12.01, 03:14
              To mial byc moja strona zebym gatunek mogl przedluzyc!

Co sie tu dzieje!

• alaala do M. 12.12.01, 21:56
                Cześć! skrzynka odmówiła mi posłuszeństwa :-) , dostałeś wczoraj malia?
                Ciepełka życze ;)
                [uśmiecham sie]
                • sababa Do 120501 18.12.01, 02:09
                  A jak bardzo jestes pochodzenia semickiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka