Dodaj do ulubionych

do satyrka vel mena

IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:04
to jak z naszym spotkaniem w sobota...
Obserwuj wątek
    • men_ Re: do satyrka vel mena-Niunia 03.12.01, 17:17
      Gość portalu: niunia napisał(a):

> to jak z naszym spotkaniem w sobota...

Lubisz trójkąty ?:)

Cyba, że jeszcze dołozysz Apolla, Macka, blondynke, Olge, Wielokropka ..itd.

A bedzie kokardka ?
      • Gość: niunia Re: do satyrka vel mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:19
        only kokardka for you...
        • men_ Re: do satyrka vel mena-Niunia 03.12.01, 17:20

> only kokardka for you...

tylko dla mnie, czy tylko kokardka ?

• Gość: niunia Re: do satyrka vel mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:22
            ty nie pitol o kokardce, tylko powiedz, w ktorej szczece biznesujesz,
            • men_ Re: do satyrka vel mena-Niunia 03.12.01, 17:24

> ty nie pitol o kokardce, tylko powiedz, w ktorej szczece biznesujesz,

A chcesz ten Prezent wręczyc w szczęce ?

• Gość: niunia Re: do satyrka vel mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:26
                no bo gdzie mam cie szukac, zeby ci sie wreczyc,
                a pusci cie zona i stac cie na porzadny hotel?
                • men_ Re: do satyrka vel mena-Niunia 03.12.01, 17:28

> no bo gdzie mam cie szukac, zeby ci sie wreczyc,
                  > a pusci cie zona i stac cie na porzadny hotel?

Wezmę kredyt, lubie tylko zony kolegów ...

• Gość: niunia Re: do satyrka vel mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:29
                    no to czekaj w szczece, a potem dam sie zaciagnac i wrecze ci mikolajkowa
                    kokardke,
                    • men_ Re: do satyrka vel mena-Niunia 03.12.01, 17:32

> no to czekaj w szczece, a potem dam sie zaciagnac i wrecze ci mikolajkowa
                      > kokardke,

sprzedałem szczeke ...
                      • Gość: niunia Re: do satyrka vel mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:34
                        to na czym biznesujesz, wrociles do lozka polowego, tylko nie licz, ze ci sie
                        ofiaruje na twoim warsztacie,
                        • men_ Re: do mena-Niunia 03.12.01, 17:36

> to na czym biznesujesz, wrociles do lozka polowego, tylko nie licz, ze ci sie
                          > ofiaruje na twoim warsztacie,

No nie, ja tez nie jestem eksibicjonistą ?
                          Mam takie malutkie mieszkanko na ulicy, gdzie wykładam towar ..

• Gość: niunia Re: do mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:38
                            na jakiej ulicy,
                            • men_ Re: do mena-Niunia 03.12.01, 17:40

> na jakiej ulicy,

A jeszcze w weekendy dorabiam jako cieć, tak że mam klucze do pewnej firmy

• Gość: niunia Re: do mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:42
                                jak po mensku skonkretyzujesz szczegoly spotkania, to dalej pogadam, a teraz
                                sie troche pokapie,
                                • men_ Re: do mena-Niunia 03.12.01, 17:43

> jak po mensku skonkretyzujesz szczegoly spotkania, to dalej pogadam, a teraz
                                  > sie troche pokapie,

sama ?

• Gość: niunia Re: do mena-Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:45
                                    nie, z piana,
                                    • men_ Re: do mena-Niunia 03.12.01, 17:47

> nie, z piana,

ale nie z piwa ?:)

• men_ Re: do mena-Niunia 03.12.01, 17:51
                                        Bo jezeli juz to lepiej w szampanie
    • men_ Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! 03.12.01, 18:42
      Wykąpałaś się już ???
      • Gość: niunia Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 19:06
        pewnie i teraz chlone balsamik,
        • men_ Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! 03.12.01, 19:24

> pewnie i teraz chlone balsamik,

Ale tak sama ???
          A fe, toz to w twoim wieku nie wypada :)))

• Gość: niunia Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 19:26
            naucz sie pisac, jednoczesnie jako zalogowany satyr i niezalogowany men, w
            koncu mo czyms zaimponujesz,
            • men_ Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! 03.12.01, 19:31

> naucz sie pisac, jednoczesnie jako zalogowany satyr i niezalogowany men, w
              > koncu mo czyms zaimponujesz,

Co to znaczy "mo" ?
              Men bez zalogowania ma specyficzny adres (kabelki swiatłowod.) i nie chce mu sie
              ciagle zmieniać tego adresu, za duzo roboty za kazdym razem :)))

To czyli nici z randki w sobotę ?
              • Gość: niunia Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 19:33
                wez chlopie w koncu czyms zaimponuj, bo ja chetna byc swieta mikolajkowa, tylko
                ty nie badz taki dretwy,
                • men_ Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! 03.12.01, 19:38

> wez chlopie w koncu czyms zaimponuj, bo ja chetna byc swieta mikolajkowa, tylko
                  >
                  > ty nie badz taki dretwy,

Musisz mnie w takim razie poduczyć przebierać lepiej paluszkami po ...np.
                  klawiaturze :))
                  A Ty coś jeszcze wiecej umiesz, poza tym, że jestes cholernie bystra w
                  komputerach i niunizmach ?:)

• Gość: niunia Re: do satyrka vel mena - NIUNKA !!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 19:40
                    mam doktorat z porabalologii,
    • men_ Re: do dr Niunki 03.12.01, 19:45

> to jak z naszym spotkaniem w sobota...

No dobra, koniec pieprzenia bzdur, weźmy sie za ...

Wracam ok. 21.00 - ma tu czekac na mnie odpowiedź !
      Zrozumiano dr. Niuńka ?

• Gość: niunia Re: do dr Niunki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 21:42
        ale ci mario2 dowalil, to dopiero super-men do kwadratu,
        • men_ Re: do dr Niunki 03.12.01, 22:05

> ale ci mario2 dowalil, to dopiero super-men do kwadratu,

Oj Niunia, przeciez stac Cię na coś więcej.

TYlko w takim razie nie poluj na niego tak jak na Eora - bo tez Ci zwieje :)

• Gość: niunia Re: do dr Niunki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 22:07
            teraz to ja twoj przypadek analizuje,
            • men_ Re: do dr Niunki 03.12.01, 22:09

> teraz to ja twoj przypadek analizuje,

Tym razem jako pani dr - nie jako śledcza ? Bo jako sledcza to g.. wyszło z
              tamtej analizy

• Gość: niunia Re: do dr Niunki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 22:13
                a jak z tym badaniem bezposrednim, dasz w koncu konkretne namiary,
                • men_ Re: do dr Niunki 03.12.01, 22:16

> a jak z tym badaniem bezposrednim, dasz w koncu konkretne namiary,

Myślałem, że to nieaktualne - przecież niedawno stwierdziłaś, że odpadłem w
                  przedbiegach

• Gość: niunia Re: do dr Niunki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 22:19
                    ty masz jedna osobowosc taka pogmatwana, czy kilka prostszych, ale tez bez
                    sensu,
                    • men_ Re: do dr Niunki 03.12.01, 22:23

> ty masz jedna osobowosc taka pogmatwana, czy kilka prostszych, ale tez bez
                      > sensu,

Kiedys moi rodzice czy wujkowie mówili w takiej sytuacji: nie do rymu, nie do
                      taktu .... (dotyczy to powiedzenie również Twojej ? płci)

• Gość: niunia Re: do dr Niunki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 22:26
                        znaczy sie, wypierasz problem,
                        • men_ Re: do dr Niunki 03.12.01, 22:29

> znaczy sie, wypierasz problem,

pani doktor, po polsku proszę ..
                          Co do soboty, to poczekaj, musze zadzwonic do mojej małej dziewczynki, czy sie
                          spotykamy, czy tez nie
                        • men_ Re: do dr Niunki 04.12.01, 00:35
                          Wszystko (prawie) jest O.K. z tymi mikołajkami ...
                          Tyle, że cholera, troche staroświecki jestem .., ten Odzysk :)
                          • Gość: niunia Re: do dr Niunki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.12.01, 07:43
                            a ty, niby nowka jestes?
                            • men_ Re: do dr Niunki 04.12.01, 09:08

> a ty, niby nowka jestes?

Zgadłaś, :)

Ale i tak Ciebie lubię :)

• Gość: niunia Re: do dr Niunki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.12.01, 09:16
                                nikt cie, nie chcial dotychczas,
                                • men_ Re: do dr Niunki 04.12.01, 09:30
                                  Od dawna jestem wrogiem zbędnych papierków, pieczątek ..:)
                                • .karita Re: do Niunki 04.12.01, 09:31
                                  alez pewnie chcial tylko jak to chlop byle czego nie bierze :)
                                  pozdr
                                  • Gość: niunia Re: do Karity IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.12.01, 09:35
                                    cos malo zdecydowany, jak na mena, faktycznie moze jakis trefny, od tygodnia
                                    nie umie sie ze mna konkretnie umowic,
                                    • .karita Re: do Karity 04.12.01, 09:40
                                      moze chlop sie boi? oni zawsze czegos sie boja...tylko czego?
                                      • men_ Re: do Karity 04.12.01, 09:52
                                        .karita napisał(a):

> moze chlop sie boi? oni zawsze czegos sie boja...tylko czego?

Karitko, a Ty nie powinnaś już szukać swojego ukochanego ?:))

• men_ Re: do Niuńki 04.12.01, 09:53

> cos malo zdecydowany, jak na mena, faktycznie moze jakis trefny, od tygodnia
                                      > nie umie sie ze mna konkretnie umowic,

To sie wreszcie zaloguj, i nie marudź !:)
                                      • .karita Re: do Niuni !!! 04.12.01, 10:05
                                        Niunia ja ci kobieto mowie ty siem wez za macho lezioxa !!! on przynajmniej
                                        wieczego chce a nie takie tam meczenie klawiatury :))
                                        pozdr
                                        • men_ Re: do Karitki 04.12.01, 10:10
                                          .karita napisał(a):

> Niunia ja ci kobieto mowie ty siem wez za macho lezioxa !!! on przynajmniej
                                          > wieczego chce a nie takie tam meczenie klawiatury :))
                                          > pozdr

A nie będziesz Karitko zazdrosna ?:)

• .karita Re: do mena 04.12.01, 10:18
                                            oj bede ale co tam wyplacze sie w kacie.
                                      • Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.12.01, 17:11
                                        zaloguje sie i dalej z tego nic nie bedzie, rusz menie w koncu intelektem i
                                        wymysl cos w sprawie tego naszego spotkania,
                                      • niunieczka Re: do Niuńki 04.12.01, 17:19
                                        ach czego sie nie robi z milosci, nawet do mena,
    • Gość: karina Re: do satyrka vel mena IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 18:17
      Cześć niunka, ale ja cie tu dawno nie iwdziałam. No cóż , nie będę psuła wam
      takiego ślicznego wątku, więc już zmykam , przyszłam się tylko przywitać.

buziaki, karina
      • niunieczka Re: do satyrka vel mena 04.12.01, 18:19
        witaj Karinko, ale Cie zbluzgali, za walke z byle-cowoscia, ale walczylas
        dzielnie,
        • Gość: karina Re: do satyrka vel mena IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 19:40
          ale co najważniejsze nie poległam na polu bitwy. Raczej zniechęciłam się do tej
          walki, bo niezbyt kumate wojsko miał "przeciwnik"

pozdrawiam, karina
          • men_ Re: do ...... 04.12.01, 20:47
            No tak, i na dokładke Karinka sobie dzielnie radziła przez cały czas bez niczej
            pomocy, ani odrobinkę :)))
            • niunieczka Re: do ...... mena 04.12.01, 20:49
              zalogowalam sie, i co dalej...
              • men_ Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 20:51
                Zaaaaaaraz, dopiero co usiadłem na .., w fotelu.
                Własnie tak sie zacząłem zastanawiać się, cz to Niunka, czy jakas inna moja
                Cicha Wielbicielka podszywająca się pod Ciebie i wykorzystująca sytuację:)))
                • niunieczka Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 21:05
                  ja niunia jestem full-autentic, w koncu mi czyms menie zaimponowales, ale
                  prowadzmy nasze umowki na forumie, zeby w razie jakbys mi w wawie krzywde
                  zrobil to latwiej policmajstrom bedzie zloczynce i swiadkow namierzyc, bede w
                  sobote, bo mam zajatka na SGH-u, czekaj wiec, pod brama aresztu na Rakowieckiej,
                  • men_ Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 21:10
                    To co może jeszcze wszystko będziemy jeszcze opisywać na forum ? - a co ja
                    eksibicjonista :))

To znasz się, kurde, na tym komputerze, tak dobrze, jak pisałaś, czy nie ?
                    • niunieczka Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 21:13
                      a co komputer ma do tego, ze w sobote pod pierdlem z bukietem czerwonych roz,
                      bedziesz na mnie czekal,
                      • men_ Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 21:16
                        niunieczka napisał(a):

> a co komputer ma do tego, ze w sobote pod pierdlem z bukietem czerwonych roz,
                        > bedziesz na mnie czekal,

E tam, wyszło szydło z worka - jak co do czego, to mi Niunka teraz dziewicę
                        zgrywa :))
                        Może odrazu napisz, żebyśmy w Swingo albo w Windzie sie spotkali ?

• niunieczka Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 21:45
                          nie bede po calej wawie z toba latac, jak ty okazesz sie molo wizytowym
                          gosciem, stoj pod pierdlem w samo poludnie z bukietem czerwonych roz, zobacze
                          twoj wyglad i postanowie co dalej,
                          • men_ Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 21:52
                            niunieczka napisał(a):

> nie bede po calej wawie z toba latac, jak ty okazesz sie molo wizytowym
                            > gosciem, stoj pod pierdlem w samo poludnie z bukietem czerwonych roz, zobacze
                            > twoj wyglad i postanowie co dalej,

Ze mna nie chcesz latać - a po całym forum kiedyś za mna latałaś ?:)
                            No nie licząc tego jednego dnia, co za Eorem ..:)))
                            • niunieczka Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 21:55
                              po forum, to za byle wirtualnym g. mozna latac, ale co innego w stolnicy do
                              eleganckiego lokalu zajsc,
                              • men_ Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 22:04
                                niunieczka napisał(a):

> po forum, to za byle wirtualnym g. mozna latac, ale co innego w stolnicy do
                                > eleganckiego lokalu zajsc,

g.entelMENEM tak Niuńka, czy chodziło CI o innego na g. ?

A poza tym strzeżonego Pan Bóg strzeże - tylko nie w tamtym miejscu, uczciwie
                                płace podatki, ale ..:))

• niunieczka Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 22:08
                                  qde, co z ciebie za facet, to ja mam godziny, miejsca wymyslac, a tak mi sie
                                  ladnie komponowales w tamtym miejscu, ale oki wymysl cos, tak zeby ci
                                  odpowiadalo, jak ci sie bramka pierdelka zle kojarzy,
                                  • men_ Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 22:11
                                    niunieczka napisał(a):

> qde, co z ciebie za facet, to ja mam godziny, miejsca wymyslac, a tak mi sie
                                    > ladnie komponowales w tamtym miejscu, ale oki wymysl cos, tak zeby ci
                                    > odpowiadalo, jak ci sie bramka pierdelka zle kojarzy,

Podobno kiedyś czerwony dygnitarz podzielił społeczeństwo na tych co siedzieli,
                                    na tych co siedzą i na tych co będą siedzieć ? tfu, juz odpukałem w niemalowane
                                    drewno.
                                    Teraz to ja czekam - po coś sie zalogowała ?

• niunieczka Re: do ...... Niuni-Niunieczki 04.12.01, 22:15
                                      to gdzie, metro pole mokotowskie moze byc, bo sie zaczynam gotowac, ale ty
                                      pierdolowaty jestes,
            • Gość: karina Re: do ...... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 18:57
              Nie potrzeobawałm niczyjej pomocy!
    • Gość: .karita do odwaznego mena patrz super mena IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:26
      men czy kurza dupa umwisz sie z ninia w koncu czy tak bedziesz sie znacac nad
      klawiatura????????????
      A
      porsze o szybka odpowiedz
      oddana sprawie A
      • men_ Re: DO Karitki i Niunki 04.12.01, 22:45
        Bajdu bajdu, pierdu pierdu, a ja sie zdrzemnę - czekam na odpowiedź na mojej
        skrzyneczce !

Najpierw obiecacanki-cacanki - a potem fruuuuuu, co dziewczynki ?
    • mario2 Re: do satyrka vel mena 05.12.01, 00:27
      Kurwa- koza- w leb Cie jebnelo?- rogi powykrecalo? Ciulniety jestes i pod
      jednym i pod drugiem nickiem- ja, kurwa myslalem, ze w Stolycy, miszkajac
      samych yntelygentnych za sasiadow mial bede- a tu sie okazuje- takie ciulstwo
      jak ty (specjalnie z malej litery bo bez szacunku) tez zanieczyszcza powietrze
      naszyj kochaney stolycy
      • Gość: karina Re: do satyrka vel mena IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:01
        Co ty tu robisz? Wszędzie cię ostatnio pełno i do tego mylisz sobie słowniki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka