03.06.07, 19:54
wam potrzeba ,sfiksowałyście od tej roboty i internetu:)
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: chłopa 03.06.07, 19:56
      A oto i nasz etatowy oferent d/s usług seksualnych :)
    • zgrywusik Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 19:57
      ale podpisuję się i lewą i prawą reką pod tym :)

schizoo napisał:

> wam potrzeba ,sfiksowałyście od tej roboty i internetu:)
      • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 20:02
        Meniku, podpisz się jeszcze nogami, a przekonasz mnie ostatecznie:)))
        • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 21:04
          Przestańcie stękać ;-P Od tego macie nas ;-)
          • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 21:14
            A ktoś niedawno stękał, że faceci niewieścieją. Teraz masz dowód:)))
            • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 21:17
              Ojej, człowiek luźno rzuci temat, a TY łykasz jak młody pelikan ;-P
              • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 21:20
                Mało że łykam, to jeszcze długo pamiętam. Może Ci to wypomnę za kilka lat:)))
                • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 21:32
                  Mam nadzieję, miło będzie się pośmiać na stare lata ;-)
                  • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 21:48
                    Mów za siebie. Ja się nie starzeję;)))
                    • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:03
                      Aj, a gdzie ja napisałam o starzeniu ? Na stare lata, np. św. Mikołaja.
                      • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:04
                        Zwracam honor. Facet z Ciebie:)))
                        • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:08
                          Fuck ;-PPPPPPPPP
                          O ja nieszczęsny, wydało się.
                          • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:12
                            To był komplement:)))
                            • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:16
                              Wiem :-( Niestety wiem :-(
                              Ale jak się całe życie słyszy, że się nie jest popierdułką, że się ma jaja, że
                              się jest spoko, że ..........
                              • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:22
                                Czyli marna z Ciebie aktorka. Przed facetem trzeba zawsze udawać że jest
                                niezbedny i do niego należy ostatnie słowo:)))
                                • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:32
                                  Ja niestety nie potrafię kłamać :-(
                                  Ani wzdychać z zachwytem, ani mówić ojej, ani .... jestem doopa nie kobieta.
                                  • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:38
                                    No to nie grymaś, tylko bierz przeznaczonego przez matke naturę plastusia.
                                    Przynajmniej posprząta w domu:)))
                                    • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:41
                                      Nie cierpię jak mi ktoś sprząta w domu i w samochodzie :-)
                                      To jest moja obsesja ;-)
                                      • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:45
                                        Ale plastuś potrzebuje swojego kawałka podłogi dla podpompowania ego. Nie bądź
                                        okrutna:)))
                                        • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:49
                                          Ok, nie nawidzę prasować i obierać ziemniaków.
                                          Pasi ?
                                          • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:53
                                            Też tego nienawidzę, ale Ty własnie znalazłaś miejsce dla feceta w swoim
                                            życiu:)))
                                            • inna-bajka Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:57
                                              Dziękuję doktorze za terapię i znalezienie mojego wewnętrznego fuj ;-)
                                              Kolorowych :-)
                                              • crimen Re: nie chcę wyjść na prostaka.., 03.06.07, 22:59
                                                Śpij słodko z supermachem:)))
        • zgrywusik Re: napisz raz coś sam, 03.06.07, 21:45
          bądź raz odważny, nie bój się, nie zjedzą ciebie :)

crimen napisał:

> Meniku, podpisz się jeszcze nogami, a przekonasz mnie ostatecznie:)))
          • crimen Re: napisz raz coś sam, 03.06.07, 21:52
            Przypomnę Ci to, gdy znowu bedziesz się chował za moimi plecami przed
            Foremkami:)))
            • zgrywusik Re: pożycz sobie z jedną parę 03.06.07, 22:14
              spodni od Bajki - nie zaszkodzi, a nóż pomoże, choć powątpiewam w to :)
              • crimen Re: pożycz sobie z jedną parę 03.06.07, 22:23
                To teraz juz wiem kogo sie boisz:)))
                • zgrywusik Re: jak to pomaga, 03.06.07, 22:27
                  to sobie powtarzaj co pewien czas :)
                  • crimen Re: jak to pomaga, 03.06.07, 22:31
                    Nie będę okrutny, bo szanuję kombatantów z "Dekady" :)))
                    • zgrywusik Re: a ten znowu swoje, 03.06.07, 22:35
                      lepiej już nie męcz się z tym powtarzaniem,
                      szkoda twojego cennego czasu..:)
                      • crimen Re: a ten znowu swoje, 03.06.07, 22:43
                        O wielkich zmaganiach trzeba uczyć w szkole młode pokolenia:)
    • agent006 Re: chłopa 03.06.07, 20:11
      :)))))))))))
    • debi_bebi Pomarzyć 03.06.07, 20:15
      to Wy sobie możecie :P
    • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 20:52
      ...a Tobie baby:)
      • crimen Re: chłopa 03.06.07, 20:55
        Bettinko, to dyskusja merytoryczna, wykluczająca indywidualne przypadki:)))
        • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 20:57
          so, so...:))
          • crimen Re: chłopa 03.06.07, 20:59
            Żeby mi to było ostatni raz;)))
            • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 21:02
              hahaaaaa.... ale mnie rozsmieszyles:)))))))) chcesz, zebym Ci jezyczek pokazala?
              • crimen Re: chłopa 03.06.07, 21:12
                Pokaż, zawsze to jakiś krok do przodu:)))
                • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 21:14
                  ...haha......a wlasnie ze nie!!!!!! :))
                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 21:18
                    To nie wiesz że Polska juz jest w Unii i Reich nie jest za granicą???;)))
                    • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 21:20
                      Polak i Niemka dwa bratanki:))))))) juz raz Ci napisalam, ze Cie lubie:)))
                      i dlatego sie Ciebie nie boje!!! :))))))
                      • crimen Re: chłopa 03.06.07, 21:31
                        Bo ja Cie wcale nie straszę, tylko udowadniam że nie możesz się czuć do konca
                        bezpieczna, nawet w Reichu:)))
                        • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 21:36
                          Juz wkrotce odwiedze nasz wspolny Reich po drugiej stronie Odry....:))))
                          • crimen Re: chłopa 03.06.07, 21:53
                            Teraz ja mam sie bać???:)
                            • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 21:55
                              Mnie napewno nie:)....duchem nie jestem:)))
                              • crimen Re: chłopa 03.06.07, 22:06
                                Ale byłaś w Kurniku i dziobać umiesz:)))
                                • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 22:10
                                  Hmmmmm...juz zapomnialam jak sie to robi?.... bo to bardzo dawno temu bylo...:)
                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 22:13
                                    To Ty bidulko jesteś teraz bezbronna:)))
                                    • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 22:17
                                      Ano....potrzebuje silnych meskich ramion, zeby moc sie obronic:)))
                                      • crimen Re: chłopa 03.06.07, 22:24
                                        A wszystkie koguty poszły na rosół:)))
                                        • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 22:28
                                          tja, nie dla psa kielbasa:(
                                          • crimen Re: chłopa 03.06.07, 22:30
                                            W Kurniku nie było psów:)
                                            • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 22:34
                                              Wlasciwie to szkoda...bo byloaby wieksza ACTION :)))))
                                              • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 22:35
                                                ekhm... sorry za bledy:))
                                                • crimen Re: chłopa 03.06.07, 22:41
                                                  Pewnie że szkoda. Uczymy sie na błędach:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 22:47
                                                    Taki piesek raz by obronil, raz pogonil.....no i nic dziwnego ze kurnik padl....
                                                    ale nastepnym razem kupimy sobie psa! :-))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 22:55
                                                    Jeden pies na cały kurnik??? Szybko zdechnie:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 22:59
                                                    NO dobra..... kupimy suczke do pary,:)) zeby sie mogl od czasu do czasu odprezyc:)))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:04
                                                    To kto przejmie obowiązki kogutów, jeśli pies dostanie sukę???:)
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:09
                                                    Crimen`ie, co ma piernik do wiatraczka? .....a moze tylko nie podazam za Twoim
                                                    tokiem myslenia?:))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:17
                                                    ale nastepnym razem kupimy sobie psa! :-))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:21
                                                    Nie marudz:)) .....jak mowie, ze pies jest potrzebny to znaczy ze jest
                                                    niezbedny, chociazby dlatego, zeby bronic kurki przed rudzielcem...:)))))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:26
                                                    Nie marudzę, ale lubię wiedzieć...jaką rolę dla niego przewidujesz:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:28
                                                    Jako system szybkiego ostrzegania, psy jak swiat stry.... zawsze szczekaly...:))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:33
                                                    A karawana szła dalej:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:34
                                                    na truskawki do Girl:)))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:46
                                                    bettina75 napisała:

> na truskawki do Girl:)))
                                                    No właśnie. Brak odzewu:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:48
                                                    .....a slinka cieknie:)))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:51
                                                    I sezon truskawkowy w pełni:)
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:57
                                                    ...i ochota rosnie :)))
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:01
                                                    Tylko ani Kingi, ani Girl nie widać:)
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:02
                                                    Odpoczywaja od netu...mnie tez to chyba grozi:))
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:04
                                                    Kuracja odwykowa? To kogo bedę czarował?:)
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:05
                                                    To bedzie wellness dla duszy i ciala:))
                                                    Tutaj kandydatek od gromu......:)))
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:07
                                                    Mam wyselekcjonowaną grupę, ale mi się powoli wykrusza:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:09
                                                    Kiedys powroca te wykruszone....:))
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:12
                                                    Mogłyby jeszcze przy tym byc skruszone:)
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:14
                                                    No prosze, dac Ci palca i juz chcesz cala raczke..:))
                                                    Teraz to i ja Ci sie wykrusze...bo mnie Morfeusz wzywa:))
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:17
                                                    To jeszcze moge Ci wybaczyc. Dobranoc:)
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:19
                                                    :-)
                                                    bye bye:)
                                                  • leziox Re: chłopa 03.06.07, 23:38
                                                    Lis kurki zadusilby zeby nie pies,ale lis kurek nie wydyma a pies jak sam w
                                                    kurniku to sobie moze pozwalac na wszelkie zboczenia.Wiec w przypadku kur jak to
                                                    jest?Lepszy zboczeniec w kurniku czy lis na smietniku?
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:45
                                                    Nie godze sie na ekstremalne przypadki...
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:48
                                                    Ale Lezio ujął temat kompleksowo:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:49
                                                    Bo On tez taki wygadany, jak Ty:))
                                                  • crimen Re: chłopa 03.06.07, 23:53
                                                    I też z Reichu jak Ty:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 03.06.07, 23:57
                                                    A to nowina!!!!!!!! :)
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:03
                                                    Lezio jest naprawdę wielki. Mozna sie go bac:))))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:04
                                                    Lubie takich wielkich...im wiekszy tym lepszy:))))
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:06
                                                    Trudno o wiekszego od Lezia, no i bardzo lubi dziewczyny:)
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:08
                                                    szkoda tylko, ze w liczbie mnogiej:)
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:11
                                                    Mylisz się. Lezio tez zdecydowanie woli damy w detalu, a nie w hurcie:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 00:12
                                                    Sam przeciez uzyles liczby mnogiej..."ze lubi dziewczyny" :))
                                                  • crimen Re: chłopa 04.06.07, 00:16
                                                    No przeciez trudno sobie zyly dlugopisem otwierac tylko dlatego, ze odmowi nam
                                                    pierwsza na liscie. Szukamy pocieszenia u drugiej, trzeciej...póki sił i
                                                    srodkow starczy:)))
                                                  • bettina75 Re: chłopa 04.06.07, 12:27
                                                    Wszystie ladnie w notesiku naniesione i zaczyna sie skreslanie....jedna po
                                                    drugiej....:))))
    • agent006 Schizoo 03.06.07, 22:15
      przyznaj, że zainspirowała Cię "Seksmisja". No jakbym Maxa słyszał.
      • schizoo Re: Schizoo 04.06.07, 13:51
        agent006 napisał:

> przyznaj, że zainspirowała Cię "Seksmisja". No jakbym Maxa słyszał.

mądrej głowie........
        • emilka222 Re: Schizoo 04.06.07, 17:53
          I tu pies pogrzebany:)))))Taka rola psa w kurniku:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka