Dodaj do ulubionych

Witaj Soneczko :)

07.06.03, 09:01
Co porabiasz tak raniutko ?
Napijesz sie kaffki ?
Obserwuj wątek
    • rzulw no tak... zjadlem "L" ;( 07.06.03, 09:02

wybacz
      • slo-onko Re: no tak... zjadlem 'L' ;( 07.06.03, 09:04
        Czesc Rzulwiku :)))))
        Jasne, ze sie napije :))))
        A wiesz, ze mialam ja sobie zapazryc ale co???????? Wolalam wlaczyc net i
        zobaczyc czy tu ktos nie poczestuje. I nie pomylilam sie :))))))))
        Ziuknij do mojego kubeczka zwanego "kubek dla barbie" (bo taki minimalny).
        • slo-onko i moge byc soneczkiem 07.06.03, 09:06
          bo tez mi sie podoba :)))))a tak wogole pieknie pozmeniales nasze poduchy,
          wygladaja jakby bylo super posprzatane. no ale jak sie nie spi w nocy to mozna
          sprzatac i sprzatac a potem sa efekty, mile z reszta :)))))))))
          • rzulw Re: i moge byc soneczkiem 07.06.03, 09:07
            to fajoffki, ze sie podoba :)
            ziuuuuuk do kubeczka :)
            • rzulw Re: i moge byc soneczkiem 07.06.03, 09:08
              tzn ze na poducha sie podoba....
            • aniouek1 kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:09
              Dzieńdobry PODUCHOWCY :)
              • slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:12
                Czesc aniouelczku :))))))) moze byc z cynamonkiem, jasne :))))))
                A wyglad P(<słonko>)DYCHY ...... sa sliczne Rzulwiku :)))))))))
              • rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:13
                oczywicie, ze moze. Witaj
                Piekny poranek... Aniolek, Slonko i kafka.... a moze ja jeszcze snie ???
                • aniouek1 sny bywaja także jawą :) 07.06.03, 09:16
                  znacie takie?
                • slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:17
                  A wiesz, ze fajny bylby to sen malowany jak nic aniouek i slonko nad glowa ?:)
                  ale to chyba jednak rzeczywistosc i chyba lepiej co?
                  • rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:22
                    cale szczescie, ze rzeczywistosc :)
                    • aniouek1 Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:26
                      Nie lubicie snów?
                      Ja je lubię :)
                      • rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:31
                        Ja sny lubie, ale teraz lepiej, ze jest to Java(script :) )
                      • slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:31
                        To zalezy jaki. bo jak pzrysni sie cos milego to za szybko sie skonczy a jak
                        znow cos koszmarnego to az strach brrrrr
                        • aniouek1 Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:36
                          niemiłe próbuję zapomnieć, miłe staram się zapamiętać
                          i pomagać im by się stawały jawą :)
                          • jasmintea Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 11:12
                            Dzien dobry:)
                            Czy mozna z Wami sobie posiedziec przy kawie?:)))
                            Moja jest z kardamonem:) Dla kogos jeszcze zrobic?:)

Jest przesliczny dzien, sloneczko od rana jak oszalale swieci, poduchy sa jakby
                            mieksze niz wczoraj, a ja mam kubeczek malowany w galazki kwitnacej wisni..

Eeehh.. Lubie takie dni:)

Pozdrawiam serdecznie.
                            • rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 11:47
                              Ja poproszę... na nerwy.
                              Człowiek ...tzn rzulw, to głupiutkie zwierze. Wlazłem na jakąś stronę armeńską
                              i "dostałem" wiruska w prezencie. Wywaliło mi system (musiałem przeinstalować),
                              i wlazłem tam drugi raz. Nio...właśnie skończyłem instalację drugi raz...
                              • slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 12:02
                                Farciarz jestes, byc w Sz. i dwa razy w stanach w ciagu tak krotkiego czasu to
                                hoho, a mowi sie ze rzulw jest powolny ;-)
                              • aniouek1 Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 12:06
                                rzulw napisał:

> Ja poproszę... na nerwy.
                                pij na nerwów zdrowie i może nie właź do Armenii ale do bezwiruskowej
                                sk-tki li-ej ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=5709856&a=6377894

Ja już znikam, życzę Wszystkim miłego dnia na PODUCHACH, w SZUFLADZIE,
                                gdzie Kto lubi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka