rzulw 07.06.03, 09:01 Co porabiasz tak raniutko ? Napijesz sie kaffki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: no tak... zjadlem 'L' ;( 07.06.03, 09:04 Czesc Rzulwiku :))))) Jasne, ze sie napije :)))) A wiesz, ze mialam ja sobie zapazryc ale co???????? Wolalam wlaczyc net i zobaczyc czy tu ktos nie poczestuje. I nie pomylilam sie :)))))))) Ziuknij do mojego kubeczka zwanego "kubek dla barbie" (bo taki minimalny). Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko i moge byc soneczkiem 07.06.03, 09:06 bo tez mi sie podoba :)))))a tak wogole pieknie pozmeniales nasze poduchy, wygladaja jakby bylo super posprzatane. no ale jak sie nie spi w nocy to mozna sprzatac i sprzatac a potem sa efekty, mile z reszta :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: i moge byc soneczkiem 07.06.03, 09:07 to fajoffki, ze sie podoba :) ziuuuuuk do kubeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: i moge byc soneczkiem 07.06.03, 09:08 tzn ze na poducha sie podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:09 Dzieńdobry PODUCHOWCY :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:12 Czesc aniouelczku :))))))) moze byc z cynamonkiem, jasne :)))))) A wyglad P(<słonko>)DYCHY ...... sa sliczne Rzulwiku :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:13 oczywicie, ze moze. Witaj Piekny poranek... Aniolek, Slonko i kafka.... a moze ja jeszcze snie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:17 A wiesz, ze fajny bylby to sen malowany jak nic aniouek i slonko nad glowa ?:) ale to chyba jednak rzeczywistosc i chyba lepiej co? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:22 cale szczescie, ze rzeczywistosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:26 Nie lubicie snów? Ja je lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:31 Ja sny lubie, ale teraz lepiej, ze jest to Java(script :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:31 To zalezy jaki. bo jak pzrysni sie cos milego to za szybko sie skonczy a jak znow cos koszmarnego to az strach brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 09:36 niemiłe próbuję zapomnieć, miłe staram się zapamiętać i pomagać im by się stawały jawą :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 11:12 Dzien dobry:) Czy mozna z Wami sobie posiedziec przy kawie?:))) Moja jest z kardamonem:) Dla kogos jeszcze zrobic?:) Jest przesliczny dzien, sloneczko od rana jak oszalale swieci, poduchy sa jakby mieksze niz wczoraj, a ja mam kubeczek malowany w galazki kwitnacej wisni.. Eeehh.. Lubie takie dni:) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 11:47 Ja poproszę... na nerwy. Człowiek ...tzn rzulw, to głupiutkie zwierze. Wlazłem na jakąś stronę armeńską i "dostałem" wiruska w prezencie. Wywaliło mi system (musiałem przeinstalować), i wlazłem tam drugi raz. Nio...właśnie skończyłem instalację drugi raz... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 12:02 Farciarz jestes, byc w Sz. i dwa razy w stanach w ciagu tak krotkiego czasu to hoho, a mowi sie ze rzulw jest powolny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: kawka z cynamonkiem może być ? 07.06.03, 12:06 rzulw napisał: > Ja poproszę... na nerwy. pij na nerwów zdrowie i może nie właź do Armenii ale do bezwiruskowej sk-tki li-ej ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=5709856&a=6377894 Ja już znikam, życzę Wszystkim miłego dnia na PODUCHACH, w SZUFLADZIE, gdzie Kto lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś