ferka 08.06.07, 14:55 Sorry za prozaiczny problem, ale od 10 dni jestem na diecie i nic nie chudne. Pijam codziennie plusz active, wiec ile to ma kalorii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: ile kalorii ma plusz active? 08.06.07, 14:58 :) nie mam pojecia :) trzymaj sie dalej dzielnie na diecie : ja dopiero neibawem zaczne diete :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ile kalorii ma plusz active? 08.06.07, 17:26 no prozaiczny problem,... rzezcywiscie a na opakowaniu nie jest napisane? Po co pijesz plusz activ na diecie? wode sie na diecie pije a nie slodzone napoje te energetyckie napoiki to, ze maja kofeine lub lkarnityne to nie znaczy ze sie od tego chudnie! ostatnio weszly na rynek snikersy z lkarnityna...ilu sie złapie na to? no po prosu jak spotkam kogos takiego to mi rece opadna... dieta snickersowa Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ile kalorii ma plusz active? 08.06.07, 18:42 Moja chrześnica stosuje dietę czekoladowo - lodową:D Ale ma 7 lat;) A ja myśle,że na efekty diety trzeba po prostu poczakać...bo nie sądzę,że przy trzymaniu sie diety szkodził jeden plusz;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferka Re: ile kalorii ma plusz active? 08.06.07, 19:43 pijesz plusz activ na diecie? wode sie na diecie pije a nie slodzone napoje te > energetyckie napoiki to, ze maja kofeine lub lkarnityne to nie znaczy ze sie od > > tego chudnie! Aha a to dzieki ze mi powiedzialas. A nie wpadlas ze moze mam sesje? kofeina i l-karnityna nie wplywqaja na redukcje tkanki tluszczowej-to chyba jasne. Odpowiedz Link Zgłoś