Dodaj do ulubionych

Do wszystkich myślących o przyszłych studiach!

08.06.03, 03:20
Nie idźcie na żadną politechnikę! Imprezy na politechnice, to jedno wielkie
bagno! Żadnych panienek, pełno kabatów! Jedno wielkie łajno!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:23
      A ja się łudziłam, że studiuje się dla wiedzy i wykształcenia, a nie dla
      panienek i balang :(
      • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:25
        ty dla panienek???
        mlody czlowiek ma racje!
        Studia to nie tylko rycie,
        ale rowniez otoczka
        ktora daja przezycia pozanaukowe!
        • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:27
          To w takim razie proponowałabym mu medycynę :)
          • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:30
            Przestan! Wiesz jakie kaszaloty tam studiuja? Poza tym im wlasnie tylko rycie w
            glowie :)
            • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:36
              No nikt mi nie wmówi, ze medycyna nie dostarcza doświadczeń pozanaukowych! I
              ile tam babek!
              • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:39
                Mialas kiedys kontakty z kims z medycyny?
                Ja mialem. Te boroki nawet na piwo baly sie isc!
                A babki? To zazwyczaj konie orzace pole wiedzy,
                a wygladaja jak mole ksiazkowe
                • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:00
                  A którego stopnia miałeś te kontakty z molami? Takie maleńkie stworzonka,
                  wprost nie do wiary, żeby było można...mieć z nimi jakikolwiek normalny
                  kontakt.
                  • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:03
                    milaem komtakt z istotami do moli podobnymi.
                    Ciekawe jest to, ze oni nic oprocz rycia ze swych studiow nie pamietaja. 6 lat
                    poswiecone tylko na dzieciolenie! Nie dziwota, ze dziwaczeja!
                    • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:21
                      Ejże, lekarz to zawód odpowiedzialny. A niedouczony lekarz to zagrożenie dla
                      zdrowia i często dla życia pacjenta. Takich byś chciał lekarzy? Ignorantów,
                      ale z jajem?
                      • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:24
                        lekarz najwiecej doswiadczen zdobywa nie na studiach. Zreszta pomysl, czy
                        ktokolwiek z nich pamieta np. wszystkie przyczepy miesniowe po lacinie? A to
                        wlasnie ryli
                        • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:31
                          Ciekawe! Sadzisz, że można zostać lekarzem li tylko na podstawie wiedzy i
                          doświadczeń zdobytych poza studiami? Prawo nic o tym nie wspomina...
                          • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:34
                            a mozna byc lekarzem opierajac sie tylko na tym co sie wystudiowalo?
                            • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:51
                              Ale bez tego ani rusz dalej! Poza tym zupełnie nie rozumiem, skąd ta krytyka
                              ludzi, którzy się po prostu uczą po to, żeby móc iść dalej. Nazwij sobie to
                              jak chcesz, kuciem, ryciem albo dziecioleniem. Naprawdę nigdy nie dzięcioliłeś
                              do żadnego egzaminu?
                              • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:57
                                zawsze uwazalem,ze studia to nie tylko nauka. Zal mi ludzi, ktorzy nie
                                potrafili inaczej wykorzystac tego okresu zycia. Ja wiem co przezylem i wiem co
                                ci ludzie stracili. A opowiadac byloby co. Wierzaj mi.

Co do dzieciolenia to czesto to robilem ale dopiero w Niemczech. W Polsce
                                dzialalem na zasadzie trzech zet
                                • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:59
                                  Zakuć (a więc jednak!), zaliczyć, zapomnieć.
                                  :))
                                  Nie możliwe, to na AWF-ie sa takie egzaminy, do których trzeba sie uczyć?
                                  :o)
                                  • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:01
                                    sprostowanie: niemożliwe piszemy oczywiście łacznie :)

p.s. Sprostowanie jest efektem mojego zakuwania (dzieciolenia, rycia)
                                    ortografii od 1 klasy szkoły podstawowej.
                                    • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:06
                                      Nie trzeba sie uczyc! jesli ktos nie chce zdawac, to po c0o mu nauka? Poza tym
                                      sa istoty, ktore maja w malym palcu fizjologie, anatomie, biochemie,
                                      biomechanike itp.

Co do ortografii to uwazam , ze jest to tylko sposob na zasmiecanie sobie
                                      glowy. Co za roznica czy napiszesz "niemozliwe" Czy "nie mozliwe" ? Czy to
                                      zmienia w jakikolwiek sposob sens tego o czym sie pisze?
                                      • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:10
                                        Coś takiego! Tego to ja sie po Tobie nie spodziewałam. Juz Ci nigdy nie
                                        podpowiem co się jak pisze, nawet, jak będziesz mnie o to błagał :P
                                        Oczywiście wykluczam ewentualność, że taka sytuacja w ogóle może zaistnieć
                                        przy obecnych naszych stosunkach chłodnych, bezosobowych i z daleka, uff.
                                        • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:13
                                          wiem wiem, lepiej nakrec misia, albo podladuj mu bateryjke :)
                                          A swoja droga to juz drugi weekend kiedy jestes bez niego. Libido wam opada?
                                          • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:16
                                            Jemu chyba tak :( Nie potrafi ładować się na odległość i popada w depresję.
                                            • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:17
                                              Wiec zaniedbujesz kolejnego faceta! Ciekawe kiedy bedziesz miala nastepnego? :)
                                              • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:40
                                                A po co mi następny? Aż taka zachłanna nie jestem.
                                                • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:42
                                                  jak Cie znam, to nie lubisz pustek. Misio sie juz powoli nudzi, to czas na
                                                  jakiegos innego osiolka albo tura!
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:47
                                                    Misio nic mi nie mówił, że sie nudzi :( Muszę go o to zapytać.
                                                  • Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:49
                                                    Tobie sie misio nudzi. Dlatego o ile cie znam za niedlugo uslyszymy o jakims
                                                    nowym ...Turze :))
      • pstateista Tobie się nie dziwię! 08.06.03, 11:19
        Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> A ja się łudziłam, że studiuje się dla wiedzy i wykształcenia, a nie dla
        > panienek i balang :(
        No ty napewno nie poszłaś (nie poszłabyś) studiować dla panienek. Dla ciebie
        właśnie politechnika to raj.
        • Gość: maryjo2 Re: Tobie się nie dziwię! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:23
          Jak taki raj, to dlaczego tam tak mało kobiet?
          A ja bym nie poszła (i nie poszłam) zupełnie z innych względów.
          • pstateista Kobiet zwykle nie ciągnie tak mocno do 08.06.03, 11:49
            technicznych studiów.
            • Gość: maryjo2 Re: Kobiet zwykle nie ciągnie tak mocno do IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:53
              Właśnie, i mnie też nie ciągnęło, bo jestem do tego za słaba w uszach.
              Prawdopodobnie nie zdałabym nawet egzaminów wstepnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka