pstateista 08.06.03, 03:20 Nie idźcie na żadną politechnikę! Imprezy na politechnice, to jedno wielkie bagno! Żadnych panienek, pełno kabatów! Jedno wielkie łajno!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:23 A ja się łudziłam, że studiuje się dla wiedzy i wykształcenia, a nie dla panienek i balang :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:25 ty dla panienek??? mlody czlowiek ma racje! Studia to nie tylko rycie, ale rowniez otoczka ktora daja przezycia pozanaukowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:27 To w takim razie proponowałabym mu medycynę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:30 Przestan! Wiesz jakie kaszaloty tam studiuja? Poza tym im wlasnie tylko rycie w glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:36 No nikt mi nie wmówi, ze medycyna nie dostarcza doświadczeń pozanaukowych! I ile tam babek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:39 Mialas kiedys kontakty z kims z medycyny? Ja mialem. Te boroki nawet na piwo baly sie isc! A babki? To zazwyczaj konie orzace pole wiedzy, a wygladaja jak mole ksiazkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:00 A którego stopnia miałeś te kontakty z molami? Takie maleńkie stworzonka, wprost nie do wiary, żeby było można...mieć z nimi jakikolwiek normalny kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:03 milaem komtakt z istotami do moli podobnymi. Ciekawe jest to, ze oni nic oprocz rycia ze swych studiow nie pamietaja. 6 lat poswiecone tylko na dzieciolenie! Nie dziwota, ze dziwaczeja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:21 Ejże, lekarz to zawód odpowiedzialny. A niedouczony lekarz to zagrożenie dla zdrowia i często dla życia pacjenta. Takich byś chciał lekarzy? Ignorantów, ale z jajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:24 lekarz najwiecej doswiadczen zdobywa nie na studiach. Zreszta pomysl, czy ktokolwiek z nich pamieta np. wszystkie przyczepy miesniowe po lacinie? A to wlasnie ryli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:31 Ciekawe! Sadzisz, że można zostać lekarzem li tylko na podstawie wiedzy i doświadczeń zdobytych poza studiami? Prawo nic o tym nie wspomina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:34 a mozna byc lekarzem opierajac sie tylko na tym co sie wystudiowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:51 Ale bez tego ani rusz dalej! Poza tym zupełnie nie rozumiem, skąd ta krytyka ludzi, którzy się po prostu uczą po to, żeby móc iść dalej. Nazwij sobie to jak chcesz, kuciem, ryciem albo dziecioleniem. Naprawdę nigdy nie dzięcioliłeś do żadnego egzaminu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:57 zawsze uwazalem,ze studia to nie tylko nauka. Zal mi ludzi, ktorzy nie potrafili inaczej wykorzystac tego okresu zycia. Ja wiem co przezylem i wiem co ci ludzie stracili. A opowiadac byloby co. Wierzaj mi. Co do dzieciolenia to czesto to robilem ale dopiero w Niemczech. W Polsce dzialalem na zasadzie trzech zet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:59 Zakuć (a więc jednak!), zaliczyć, zapomnieć. :)) Nie możliwe, to na AWF-ie sa takie egzaminy, do których trzeba sie uczyć? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:01 sprostowanie: niemożliwe piszemy oczywiście łacznie :) p.s. Sprostowanie jest efektem mojego zakuwania (dzieciolenia, rycia) ortografii od 1 klasy szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:06 Nie trzeba sie uczyc! jesli ktos nie chce zdawac, to po c0o mu nauka? Poza tym sa istoty, ktore maja w malym palcu fizjologie, anatomie, biochemie, biomechanike itp. Co do ortografii to uwazam , ze jest to tylko sposob na zasmiecanie sobie glowy. Co za roznica czy napiszesz "niemozliwe" Czy "nie mozliwe" ? Czy to zmienia w jakikolwiek sposob sens tego o czym sie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:10 Coś takiego! Tego to ja sie po Tobie nie spodziewałam. Juz Ci nigdy nie podpowiem co się jak pisze, nawet, jak będziesz mnie o to błagał :P Oczywiście wykluczam ewentualność, że taka sytuacja w ogóle może zaistnieć przy obecnych naszych stosunkach chłodnych, bezosobowych i z daleka, uff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:13 wiem wiem, lepiej nakrec misia, albo podladuj mu bateryjke :) A swoja droga to juz drugi weekend kiedy jestes bez niego. Libido wam opada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:16 Jemu chyba tak :( Nie potrafi ładować się na odległość i popada w depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:17 Wiec zaniedbujesz kolejnego faceta! Ciekawe kiedy bedziesz miala nastepnego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:40 A po co mi następny? Aż taka zachłanna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:42 jak Cie znam, to nie lubisz pustek. Misio sie juz powoli nudzi, to czas na jakiegos innego osiolka albo tura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:47 Misio nic mi nie mówił, że sie nudzi :( Muszę go o to zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do wszystkich myślących o przyszłych studiach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:49 Tobie sie misio nudzi. Dlatego o ile cie znam za niedlugo uslyszymy o jakims nowym ...Turze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Tobie się nie dziwię! 08.06.03, 11:19 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > A ja się łudziłam, że studiuje się dla wiedzy i wykształcenia, a nie dla > panienek i balang :( No ty napewno nie poszłaś (nie poszłabyś) studiować dla panienek. Dla ciebie właśnie politechnika to raj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Tobie się nie dziwię! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:23 Jak taki raj, to dlaczego tam tak mało kobiet? A ja bym nie poszła (i nie poszłam) zupełnie z innych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Kobiet zwykle nie ciągnie tak mocno do 08.06.03, 11:49 technicznych studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kobiet zwykle nie ciągnie tak mocno do IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:53 Właśnie, i mnie też nie ciągnęło, bo jestem do tego za słaba w uszach. Prawdopodobnie nie zdałabym nawet egzaminów wstepnych. Odpowiedz Link Zgłoś