Dodaj do ulubionych

Jestem nowa osobowoscia.....

04.12.01, 09:39
i tak sie czuje adekwatnie do mojego nicka...
Prosze o wprowadzenie mnie w nowa rzeczywistosc forumowska...

Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: 193.178.143.* 04.12.01, 09:41
      ...propnuję to olać i pójść na śniadanie!

olewania napisał(a):

> i tak sie czuje adekwatnie do mojego nicka...
      > Prosze o wprowadzenie mnie w nowa rzeczywistosc forumowska...
      >
      > Dziekuje

• Gość: niunia Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.12.01, 09:41
      witaj olewaniu i wprowadzaj sie sama, najlepiej przy pomocy mena, leci na
      wszystko,
      • .karita Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:43
        niunia nie wprowadzaj olewani w blad :) on nie leci bo nie umii
        • men_ Re: Karita 04.12.01, 09:49
          .karita napisał(a):

> niunia nie wprowadzaj olewani w blad :) on nie leci bo nie umii
          A sprawdzałaś ?:)
          To może udam się po naukę do Leziox-a, to może i Ty wtedy polecisz na mnie ?

• .karita Re: Karita 04.12.01, 09:53
            pierdu pierdu nawet macho leziox ci nie pomoze. umawiasz sie z nunia od
            tygodnia i co ? i pstro. nie dam sie wciagnac w tak perwersyjna gre.
            pozdr
            • men_ Re: Karita 04.12.01, 09:55
              .karita napisał(a):

> pierdu pierdu nawet macho leziox ci nie pomoze. umawiasz sie z nunia od
              > tygodnia i co ? i pstro. nie dam sie wciagnac w tak perwersyjna gre.
              > pozdr

To ty powiedziałaś pierwsza o perwersji .., to z Ciebie taka Cicha Woda ?:)))

pozdrawiam i miłego dnia

• .karita Re: Karita 04.12.01, 10:02
                jasne. no trzeba miec jakies tajemnice przed swiatem.a ty tak odrazu musisz
                paplac.
                pozdr.
                • men_ Re: Karita 04.12.01, 10:09
                  .karita napisał(a):

> jasne. no trzeba miec jakies tajemnice przed swiatem.a ty tak odrazu musisz
                  > paplac.
                  > pozdr.

UPS !!!
                  Cholera to wszystko przez te Niunkę, tak mi ostatnio kręci w głowie, - poprawię
                  sie, juz nie napiszę o Twoich innych zaletach.

Miłego dnia
                  • .karita Re: Karita 04.12.01, 10:11
                    alez oczywiscie..napisz teraz o wadach..chetnie poczytam.
                    pozdr Pana mądralinskiego
                    • men_ Re: Karita 04.12.01, 10:16
                      .karita napisał(a):

> alez oczywiscie..napisz teraz o wadach..chetnie poczytam.
                      > pozdr Pana mądralinskiego

A masz jakieś ?:) Ja przecież tylko napisałem, że nie ujawnie dalszych zalet

pozdrawiam Panią skromnisię :)

• .karita Re: Karita 04.12.01, 10:20
                        kazda kobieta ma wady. czy ty aby napewno widziales juz kobiete z bardzo bliska?
                        • olewania Re: Karita 04.12.01, 12:14
                          a czy on wogole wie co to kobieta???
                          chyba tylko jezeli sam nia jest....
                          ale przeciez to i tak nie to samo, no nie????
                          • yess Re: Karita 04.12.01, 12:47
                            myslisz ze gdzies w piwnicy sie przemajstrowal sie na dzieczynke?
                            • .karita Re: Karita 04.12.01, 12:54
                              zapewne przy uzyciu srubokreta i nozyczek w ramach zajesc "zrob to sam".
                              Adam Słodowy
                              • men_ Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 13:38
                                Dobra, miłe Dziewczynki, żebym sie nie pogubił, tak jak z niunizmami:
                                poproszę o lekcję opisowo-pokazową nr. 1: jak wygląda dziewczynka (no, oprócz
                                długich zgrabnych nóg i długich blond włosów, i ładnych dużych oczu)?:)

zdezorientowany Men
                                • olewania Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 13:53
                                  to co ty sobie z przodu gumowe nakladasz u kobiety jest naturalne (takie dwa
                                  cycki).....
                                  • men_ Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 13:57
                                    olewania napisał(a):

> to co ty sobie z przodu gumowe nakladasz u kobiety jest naturalne (takie dwa
                                    > cycki).....
                                    no, gumowe to ja juz wiem co z przodu nakładam,
                                    dalej

• .karita Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 14:02
                                    aniu nie uzywaj slowa gumowe bo mu/jej zle skojarzy. przeszlosc okropna :))
                                    poza tym kobiety maja powloczyste spojrzenie no i rzecz najwazniejsza mniejszy
                                    mozg.
                                    • men_ Re: Karita 04.12.01, 14:19
                                      .karita napisał(a):

> aniu nie uzywaj slowa gumowe bo mu/jej zle skojarzy. przeszlosc okropna :))
                                      > poza tym kobiety maja powloczyste spojrzenie no i rzecz najwazniejsza mniejszy
                                      > mozg.

O tym mi juz kiedys mówił starszy brat :)
                                      A poza tym co ja słyszę Karitko - samokrytyka Was wszystkich z Toich ust -
                                      chcesz, żeby inne panie na forum Cię zjadły za ten "mniejszy mózg":))

A fe, Karitko - tak we własne gniazdo ?
                                      • .karita Re: men - mądrala 04.12.01, 14:51
                                        czuje prowokacje w powietrzu. a co do mniejszego mozgu to stwierdzili to moi
                                        ukochani amerykanscy naukowscy i potwierdzil to sam macho leziox wiec tak czy
                                        inaczej jest to faktem.
                                        Je sie tego nie wstydze ze mam mniejszy mozg...mniej dzwigam. I nie kupuje
                                        prowokacji z gniazdem czy tam czyms w podobie.
                                        Alhoa

• men_ Re: Karitka - podejrzliwa ? 04.12.01, 15:10
                                          Jeżeli Twoja uroda dorównuje Twojej inteligencji, to w morde, juz zazdroszczę
                                          Lezioxowi.
                                          Tylko nie mów na dokładkę, żeś śliczną, wysoką blondynką, bo mnie zaraz szlag
                                          trafi :)

Powodzenia i pozdrawiam

"wkurzony" Men
                                          • .karita Re: men-złośliwiec 04.12.01, 15:26
                                            no bardzo urocza kpina (patrz zloliswosc) z wrazenia mnie w pierwsssiach zatkalo.
                                            a dokladki nie bedzie. musisz dbac o linie.

pozdr.
                                            A
                                            • men_ Re: Karitka-niedowiarek ?:) 04.12.01, 16:27
                                              To taka kara mnie spotyka za moją wylewność i szczerość - wszak na samym dnie
                                              mojego dużego mózgu kpiny byś nie znalazła !!! :)
                                              Ale wal z ta dokładką - wszystko od Ciebie zniosę - no oczywiście bez
                                              nadmiernej przesady !

Oj, teraz mi coś smierdzi małą prowokacją z tą jedną literką A ?:)

zamyślony teraz Men
                                              • .karita Re: men-twardziel 04.12.01, 17:51
                                                no zaczynasz wychodzic na prawdziwego macho ale leziox prowadzi o glowe (patrz
                                                duzy mozg). to cieszy ze sie rozwijasz miejmy nadzieje zes nie jest nyrol i
                                                powalisz niunie super kolacja.
                                                a co do A hmmmm moze to ma byc AA? :)))))))

> To taka kara mnie spotyka za moją wylewność i szczerość - wszak na samym dnie
                                                > mojego dużego mózgu kpiny byś nie znalazła !!! :)
                                                > Ale wal z ta dokładką - wszystko od Ciebie zniosę - no oczywiście bez
                                                > nadmiernej przesady !
                                                >
                                                > Oj, teraz mi coś smierdzi małą prowokacją z tą jedną literką A ?:)
                                                >
                                                > zamyślony teraz Men

• men_ Re: Karitka-zagadka :) 04.12.01, 21:07
                                                  Co do nauki, która nie idzie w las .., mam ostatnio (dzisiaj) bardzo dobrą
                                                  nauczycielkę. Uczeń grzecznie prosi o nastepne lekcje. Może bedą jeszcze ze mnie
                                                  ludzie :))
                                                  A te dwa AA to mnie zadziwiają albo przerażają jednocześnie: Anonimowa Ania,
                                                  Abstynentka (chodzi mi oczywiście o pociąg do m...), czy też .., nie to nie Ty
                                                  brrrrrrr...

no to teraz intensywnie myślący Men
                                                  • .karita Re: men-myśliciel 04.12.01, 21:26
                                                    cos mi tu za bardzo kadzisz. chyba zaczynam sie ciebie bac ?
                                                    a co AA jedna z odpwoedzi bardzo prawilowa, inna tez niczego sobie reszta pudlo.
                                                    nie ma to jak porzadna resocjaliazcja.

• men_ Re: Karitka-strachliwa ?:) 04.12.01, 21:30
                                                    Mnie sie boisz ? Skąd taka nagła zmiana (dzisiejszy dzień) ?:)
                                                    Ta resocjalizacja to: Ty wobec mnie czy na odwrót, czy wzajemnie będziemy na
                                                    sobie stosować i uskuteczniać ?:)
                                                    poprosze o szczegóły.

Zaczynający być zadowolonym Men

• .karita Re: men-nauczyciel? 04.12.01, 21:39
                                                    boje sie uczen przerosnie mistrza i wtedy ja stane sie uczniem. Bedziesz musial
                                                    przeprawdzic nauki...ciekawe czego ty mnie mozesz nauczyc??????
                                                    A
                                                    ps. tylko ne strachliwa. jestem juz dorosla i wcale ale to wcale nie boje sie
                                                    virtualnych menow

> Mnie sie boisz ? Skąd taka nagła zmiana (dzisiejszy dzień) ?:)
                                                    > Ta resocjalizacja to: Ty wobec mnie czy na odwrót, czy wzajemnie będziemy na
                                                    > sobie stosować i uskuteczniać ?:)
                                                    > poprosze o szczegóły.
                                                    >
                                                    > Zaczynający być zadowolonym Men
                                                    >

• men_ Re: Karitka-zmieniona juz czy zdziwiona?:) 04.12.01, 21:47
                                                    Boisz sie tej zamiany, nauki czy nauczyciela (ale prawdziwego nie wirtualnego ?).
                                                    Ze mnie nowoczesny nauczyciel - nie stosuję kar cielesnych - no może, leciutkie z
                                                    podtekstem e...., oczywiście za zgodą Uczennicy :))

prawie rozanielony Men
                                                  • niunieczka Re: do mena 04.12.01, 21:39
                                                    niech Karitka tez przyjdzie na rakowiecka, uwierzy, ze ty juz zresocjalizowany,
                                                  • men_ Re: do Niunieczki i Karitki 04.12.01, 21:43
                                                    niunieczka napisał(a):

> niech Karitka tez przyjdzie na rakowiecka, uwierzy, ze ty juz zresocjalizowany,

Nie przyjdzie Karitka - Ona sie nie boi tylko wirtualnych menów ?:))
                                                    A co z prawdziwymi ?

Mądry Men

• .karita Re: men- znow madrala 04.12.01, 21:47
                                                    a czego tu sie bac ze tak sie zapytam?
                                                    niunia dzieki za zaproszenie na wystawe menow ale inna razą :)))
                                                  • niunieczka Re: do karitki 04.12.01, 21:50
                                                    oki, tez sie obawiam, ze nie bedzie to wystawa menow rasowych,
                                                  • men_ Re: Karitka - znów strachliwa ?:) 04.12.01, 21:59
                                                    Alez ja stawiałem znaki zapytania, bo nie byłem pewnien, a Karitka zawsze to
                                                    potwierdzała zaraz ?:)
                                                    Jak to było z tymi nożycami i stołem pani Nauczycielko/Uczennico (możemy sie
                                                    zamieniać co pewnien czas rolami jak chcesz Karitko).

A może Trójwymiarowości ?:)

Zasmucony tym razą Men :(

.karita napisał(a):

> a czego tu sie bac ze tak sie zapytam?
                                                    > niunia dzieki za zaproszenie na wystawe menow ale inna razą :)))

• .karita Re: men-niezdecydowany 04.12.01, 22:12
                                                    men wiecej stanowczosci jak przystalo na mena. bo inaczej bede musiala wpisac
                                                    uwage dzienniczka.

• niunieczka Re: do karitki 04.12.01, 22:17
                                                    wpisz mu, bo to taka pierdola, ze juz klac zaczynam,
                                                  • men_ Re: Karitka-uczennica 04.12.01, 22:37
                                                    .karita napisał(a):

> men wiecej stanowczosci jak przystalo na mena. bo inaczej bede musiala wpisac
                                                    > uwage dzienniczka.
                                                    >
                                                    No Miła "Smarkulo" :) - koniec przerwy i brykania po innych wątkach, natychmiast
                                                    marsz na następną lekcję bo w pupę przyleję nie po ojcowsku :)

zdecydowany już Men nauczyciel

• Gość: .karita Re: men-macho !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:40
                                                    no nie mozliwe :))) bedziesz mnie po tylku lał? cudnieeeeeeee :)))))))))))))
                                                  • men_ Re: Karitka-Cicha Woda 04.12.01, 22:50
                                                    Gość portalu: .karita napisał(a):

> no nie mozliwe :))) bedziesz mnie po tylku lał? cudnieeeeeeee :)))))))))))))

A nie pisałem wczesniej ?

Pewnie - jak zaboli, to najwyżej potem pogłaszczę i ...:))

• Gość: karita Re: Karitka-Cicha Woda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:54
                                                    to dobrze ze masz dobre serduszko
                                                  • men_ Re: Karitka-zresocjalizowana ? 04.12.01, 23:00
                                                    Gość portalu: karita napisał(a):

> to dobrze ze masz dobre serduszko

No, przynajmniej z Ciebie grzeczna dziewczynka, tak trzymac - ale klapy w tyłek i
                                                    tak Cie nie ominą :)))
                                                  • Gość: .karita Re: men-klapiarz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 23:05
                                                    bedziesz byc w tylek dojrzala kobiete????
                                                  • men_ Re: Karitka czarująca ale od czarowania 04.12.01, 23:37
                                                    Gość portalu: .karita napisał(a):

> bedziesz byc w tylek dojrzala kobiete????

Jak zasłużyła, a cholera, czemu nie ?:)
                                                    A tys chyba mala dziewczynka, sadząc z ostatnich kilku godzin ?:))

• .karita Re: Karitka czarująca ale od czarowania 04.12.01, 23:45
                                                    to byla sciema z ta mala dziewczynka :))) a ty lubisz male dziewcznki??????
                                                    znasz instytucje prokuratora?????
                                                  • men_ Re: Karitka chyba już śpiąca ? 04.12.01, 23:48
                                                    .karita napisał(a):

> to byla sciema z ta mala dziewczynka :))) a ty lubisz male dziewcznki??????
                                                    > znasz instytucje prokuratora?????

A Ty lubisz małych meników ?:))
                                                    Znasz wage kodeksu i prawa ?:))

• .karita Re: men - czujny 04.12.01, 23:53
                                                    men_ napisał(a):

> .karita napisał(a):
                                                    >
                                                    > > to byla sciema z ta mala dziewczynka :))) a ty lubisz male dziewcznki?????
                                                    > ?
                                                    > > znasz instytucje prokuratora?????
                                                    >
                                                    > A Ty lubisz małych meników ?:))
                                                    > Znasz wage kodeksu i prawa ?:))
                                                    >
                                                    malych ale nie malych :))) wole jednak duzych takich co widza jak
                                                    resocjalizowac :)))
                                                    znam wage kodesku dosc dobrze :))))
                                                  • men_ Re: Karitka chwilke przestraszona 05.12.01, 00:00
                                                    A ja takie, co udaja malutkie !!!

dumny Men

.
                                                  • .karita Re: men-duzy 05.12.01, 00:03
                                                    widze ze lubisz dominowac nio nio :))
                                                  • men_ Re: Karitka dziwnie posłuszna ?:) gałązka oliwna ? 05.12.01, 00:07
                                                    Widze, że lubisz domnujących duzych menów :)
                                                  • Gość: karita Re: Karitka dziwnie posłuszna ?:) gałązka oliwna ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 00:27
                                                    jak przystalo na male dziewczynki :)
                                                  • men_ Re: Karitka naprawdę posłuszna :)))) 05.12.01, 00:30
                                                    Dobranoc :))
                                                  • Gość: .karita Re: Karitka naprawdę posłuszna :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 00:48
                                                    dobranoc :)
                                                  • men_ Re: Karitka , jaka dzisiaj ?:) 05.12.01, 12:47
                                                    * śpiąca - oczęta się kleją, że aż strach z nimi coś ładnego zrobić ?
                                                    * strachliwa - boi się nauczyciela i siedzi w kąciku cicho jak myszka ?
                                                    * szukająca - poduszki puchowej z uwagi na potencjalne kary cielesne ?
                                                    * myśląca - co tu dzisiaj nowego napisać na tym wątku, zeby nauczyciel Jej znowu
                                                    nie zagiął ?:)

* - niepotrzebne skreślić

Dzień dobry :)

Dumny i zadowolony Men
                                                  • .karita Re: men- jak dzisiaj :)) ? 05.12.01, 13:07
                                                    men_ napisał(a):

> * śpiąca - oczęta się kleją, że aż strach z nimi coś ładnego zrobić ? skrslam
                                                    > * strachliwa - boi się nauczyciela i siedzi w kąciku cicho jak myszka ? skieslam
                                                    > * szukająca - poduszki puchowej z uwagi na potencjalne kary cielesne ?
                                                    zostawiam z uwagi oczywiscie na ta poduszke puchowa :))
                                                    > * myśląca - co tu dzisiaj nowego napisać na tym wątku, zeby nauczyciel Jej znow
                                                    > u nie zagiął ?:) bardzo mysle jaki dzis bedzie tamt lekcji ? :)))

ale przedwszystkim jestesm ciekawa z jakiego to powodu jestes tak dumny i
                                                    zadowolony ? A
                                                    >

• men_ Re: Karitka - znów zaczyna z literką A (zagadka ?) 05.12.01, 13:38
                                                    Oj, trochę nie za wcześnie z tymi rebusami Duża/mała dziewczynko ?
                                                    Ale już zaczynam myslec i na ten temat.

Ta poduszka puchowa - objaw materializmu czy bardziej wygodnictwa ?)

Co do lekcji:
                                                    - przedmiot posłuszeństwa chyba już przerobiony i praca domowa odrobiona , tak ?
                                                    - prace w domu (sprzątanie, gotowanie) - no na tym to sie zupełnie nie znam, tak
                                                    więc ja je skreślam;
                                                    - prace w domu tj. słuchanie się i przymilanie się Panu domu - ja wiem.., to może
                                                    być ciekawe :)
                                                    - no i jest oczywiście trzeci przedmiot - ale to juz na wieczór :)

Zaciekawiony M

.karita napisał(a):

> men_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > * śpiąca - oczęta się kleją, że aż strach z nimi coś ładnego zrobić ? skrs
                                                    > lam
                                                    > > * strachliwa - boi się nauczyciela i siedzi w kąciku cicho jak myszka ? sk
                                                    > ieslam
                                                    > > * szukająca - poduszki puchowej z uwagi na potencjalne kary cielesne ?
                                                    > zostawiam z uwagi oczywiscie na ta poduszke puchowa :))
                                                    > > * myśląca - co tu dzisiaj nowego napisać na tym wątku, zeby nauczyciel Jej
                                                    > znow
                                                    > > u nie zagiął ?:) bardzo mysle jaki dzis bedzie tamt lekcji ? :)))
                                                    >
                                                    > ale przedwszystkim jestesm ciekawa z jakiego to powodu jestes tak dumny i
                                                    > zadowolony ? A
                                                    > >
                                                    >
                                                    >

• karita Re: men-ciekawski 05.12.01, 13:49
                                                    men_ napisał(a):
                                                    rebus juz prawie rozwiazles. podales prawidlowa odpowiedz. wiec juz nie
                                                    przemeczaj zapracowanej glowki.
                                                    materializm teraz ponoc w modzie idzie sie przystosowac.
                                                    zawsze uczylam sie nocami. pozmywasz pozniej jeszcze wszystkiego mozna sie w
                                                    zyciu nauczyc.
                                                    oprzymilanie sie Panu domu? a co trzeba zrobic? moge zrobic fikolka.
                                                    A
                                                  • men_ Re: Karitka drazniąca Mena ?:) 05.12.01, 13:59
                                                    Ale chyba nie tamto A brrrrrrrrrrrrrrrrr ???
                                                    No dobra, praca nie zając, odstawiam na bok, zaczynam intensywnie myśleć :)

No, no - fikołka, czemu nie, odrazu kilka, ale sama ? a fe ! Samemu to można
                                                    sobie tylko krzywdę zrobić ..:)
                                                    Co to znaczy zmywanie - chodzi o "zmycie" głowy - a juz nabroiłaś znowu ?
                                                    Czy chodzi o umycie, kąpiel ..?:))

zaintrygowany M

• karita Re: men-ciagle zaintrygowany 05.12.01, 15:16
                                                    mysl mysl ale mowie ci ze juz wiesz.
                                                    fiklaka pod czujnym okiem nauczcyciela co by zlapal w odpowiednim momencie.
                                                    jeszcze nie nabroilam. a czy moge cos nabroic psze pana?
                                                    plecy...czemu nie ?
                                                    A
                                                  • men_ Re: Karitka-kokietka ? 05.12.01, 15:54
                                                    Jak bedziesz nauczyciela denerwowała, to nici z lekcji :)
                                                    Fikołki nie pod czujnym okiem, a tylko z nauczycielem, i to sie chyba mówiło
                                                    fikumiku i i już ......... tralalala :)

No dobra, to juz wiem i w takim razie zwiewam brrrrrrrrrrrr

wiedzący juz Men

karita napisał(a):

> mysl mysl ale mowie ci ze juz wiesz.
                                                    > fiklaka pod czujnym okiem nauczcyciela co by zlapal w odpowiednim momencie.
                                                    > jeszcze nie nabroilam. a czy moge cos nabroic psze pana?
                                                    > plecy...czemu nie ?
                                                    > A

• karita Re: men 05.12.01, 16:01
                                                    nie rozumiec
                                                  • men_ Re: Karitka nie rozumiejąca ?:) 05.12.01, 16:17
                                                    Karitka nie rozumieć Mena czy Men nie rozumieć Karitki ?

To po co Karitka mnie straszyć, że ja wszystko juz wiedzieć ?:)

Men pijący kawke na rozjasnienie umysłu
                                                  • men_ Re: Karita - wagarowiczka !!!! 05.12.01, 18:42
                                                    No i gdzie sie szwendasz ?:)))

Bo dostaniesz pałę, do dzienniczka wpisaną :)))
                                                  • niunieczka Re:do menka 05.12.01, 18:43
                                                    kolejna cie olala,
                                                  • onlyania Re:do menka 05.12.01, 19:02
                                                    gratuluje niunieczko 100go wpisu na moj watek....
                                                    ja mam nadzieje byc 101, o ile sekretarka pana mena nie wpisala zadnej
                                                    wiadomosci dla swojego zapracowanego szefa.....
                                                  • karita wpis 102 do mena-nieuka 05.12.01, 20:17
                                                    men dwojaaaaaaaa z naga !!!!!!!! jutro ma przysc z mama do szkoly.
    • .karita Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:41
      jak olew to olew :)
      pozdr
      • krzysztof.r.m Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:45
        Powiedz, jesli mozesz, czy ta nowosc osobowosci to nowosc w pojeciu takim, ze
        Ty przyjelas ja jako dotychczas nie stosowana i jest nowa dla Ciebie?
        Czy dopiero teraz odkrylas, ze tym jest to co robisz od dawna?
        Pozdrawiam
        krm
        • mag_nolia Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:03
          Krzyś, powinieneś wydać poradnik: jak bawić się w filozofię? - sztuka
          filozofowania...
          pozdr...!
          • Gość: Rayoff Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: 157.25.88.* 04.12.01, 12:35
            Ale Krzys sie wcale w filozofie nie bawi! A pytanie zaiste ciekawe. Bo skoro
            nowa osobowosc to moze nawet jakas schizofrenia? Niby wsrod forumowiczow nic
            nowego, ale przyznac sie to sie jeszcze chyba nikt nie przyznal :)
            • mag_nolia Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 12:38
              ...to może...zadebiutujesz...i poczynisz...jakieś wyznanie...forumowo...jako
              pierwszy...???
              • Gość: Rayoff Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: 157.25.88.* 04.12.01, 12:43
                mhm, nawet bym zadebiutował, ale się martwię, że mi charyzmy zabraknie i
                pozostanę niezauważony...
                tudzież nie pociagnę za sobą mas
                :)
      • olewania Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:00
        ja se sobie juz zrobilam ten olew-ania

he he he
    • olewania Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:57
      zgadzam sie calkowicie iz pan men nie umiiiiiiiii.....

Leziu, nawet nie staraj sie wprowadzac pana mena w jakiekowiek tajniki, bo to
      nie warto - mowie to dbajac o twoja rownowage umyslu ktora wrocila na tory
      godne do pozazdroszczenie od kiedy wlazles na czata...

Niuniu, czy masz w koncu ten siebie-prezencik z kokardka???
      Men czeka zapewne z niecierpliwoscia....

Pozdrawiam
      • men_ Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:04
        Przyrzekam, że sie zmienię, kiedyś ..:))

Men juz troszkę zreformowany
        • olewania Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 13:12
          men_ napisał(a):

> Przyrzekam, że sie zmienię, kiedyś ..:))
          >
          > Men juz troszkę zreformowany

Chyba zdeformowany po majsterkowaniu w piwnicy korzystajac z porad pana Adama
          Slodowego...

• men_ Re: o....ania 04.12.01, 13:32
            Napewno zdeformowany po dostaniu się w czyjeś rączeta, brrrrrrrrrrr
      • .karita Re: do oAni 04.12.01, 10:14
        aniu czy nie sadzisz ze jakby nas maco leziox wprowadzil w niektore arkana mena
        to on moze sobie jaks krzywde zrobic? zle wyladuje czy cóś w tym stylu :))
        pozdr. olewanaAnne
    • woland? Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:01
      Ostrzegam!,
      w/w towarzystwo jest pełne szajbusów, naciągaczy, grafomanów, introwerycznych
      ekschibicjonistów, cyników i wirtualnych nimfomanek. Nigdy nie wiesz z kim
      właśnie masz doczynienia. Jest tu też paru zdaje się normalnych, ale ostatnio
      nawet getta dla nich nie zdają egzaminu. Obserwuj i powodzenia.

A propos rozpoczęcia, polecam ostre wjecie. Np nabluzgać całemu forum: że banda
      idiotów itp. Inaczej będziesz mieć b. długi start zanim w końcu ktoś zwróci na
      Ciebie uwagę. Grozi Ci także uzależnienie od sprawdzania poczty.

Powodzenia, olewaniu. Z równie olewczymi pozdrowieniami,
      Woland <obecnie nieco zmumifikowany>
      • krzysztof.r.m Re: ... 04.12.01, 10:11
        Najliczniejsi sa chyba cynicy, a zaraz po nich szajbus...
        Woland poczynil obserwacje wlasciwe.
        Jest tez paru prowokatorow-wulgarystow...
        krm
        • mag_nolia Re: ...KRM 04.12.01, 10:13
          Krzys...dlaczego nazywasz Wolanda ...szajbusem...ja go lubię, on potrafi być
          naprawdę miły...???
          • woland? Re: ...KRM 04.12.01, 10:15
            nie czuję się urażony. w końcu trochę się na takiego kreuję.
            a tak w ogóle, to dzięki Mag.
            • mag_nolia Re: ...Woland 04.12.01, 10:17
              ...a co miałeś na myśli...mówiąc ...o ,,Lwowi"?
              • woland? Re: ...Woland 04.12.01, 11:24
                no, że Wrocław to bliżej od Lwowa niż Przemyśl leży, czyż nie ? oj taka
                metamorfoza, czy cuś mi rzekła.
                • mag_nolia Re: ...Woland 04.12.01, 11:46
                  ...Wolandziku...musiałabym zerknąć na mapę...ale pewnym jest, że z W-wy bliżej
                  na wsch, niż z Wrocławia...
                  Czy Jaskier wyleczył już niesłuszne frustracje...???
                  • woland? Re: ...Woland 04.12.01, 12:02
                    Cała trupa po ostatnim piątkowym wieczorze ma totalne zamieszanie we łbach.
                    Drwal się urżnął. Woland uciekł w cynizm i lekkie szaleństwo. Jaskier milczy
                    jak grób, bo nie miejsce to i czas na treny.

A upiory przeszłości szaleją, szaleją, szaleją...
                    • mag_nolia Re: ...Woland 04.12.01, 12:15
                      ...trochę zazdroszczę Wam tych spotkań...też chętnie, co najmniej z niektórymi
                      z forum ...spotkałabym się...
                      ...jacy oni sa?:Ronja, Jasmina, Motor...???
                      ...niech drwal powie Wolandowi, by w cynizm nie uciekał- bo nie uzasadniona to
                      ucieczka...,a Jaskier...niech swe talenty twórcze wykorzysta...i wywoła
                      sympatię, albo nawet jakies uniesienia...u forumowych...poszukiwaczek...
                      PA!
                      • woland? --- 04.12.01, 12:32
                        Ronja to Iskra z chochlikami w oczach, Ellen spokojna, opanowana i miła, ale
                        jedną celną uwagą jak strzyga przydusi każdego i wbije mu głęboko żądło prawdy.
                        Kropka jest niewinna i delikatna, trochę zaskoczona obecnością aż tylu
                        przecinków... Jaśminę będziesz miał okazję niedługo podziwiać w prognozie
                        pogody...
                        Męską część sali nie mi oceniać.
            • krzysztof.r.m Re: ...KRM do Wolanda 04.12.01, 10:20
              No cos takiego!
              W zyciu nie przyszlo mi do glowy , aby wlasnie jego szajbusem.
              Szajbus to imie wlasne , nalezy do stalego bywalca Piwnicy pod Baranami i
              Zwisa...
              Po Szajbusie postawilem wielokropek, a Woland jako slowo rozpoczynal nowa mysl.
              Woland zreszta, nie jako slowo, a jako On sam, czesto mysl rozpoczyna. I czesto
              jest to mysl nowa. Mam nadzieje, ze On sam nie tyle ze nie urazony, ale rwecz
              nietkniety wyszedl z tej slownej nieprecyzyjnosci.
              Milego dnia Wolandowi, a ze lubie i ja jego, zapewniac nie musze.
              krm
              • woland? Re: ...KRM do Wolanda 04.12.01, 10:25
                no przesłodziłeś kolego, normalnie przesłodziłeś, aż nie za bardzo wiem co
                zrobić. chyba się zawstydzę <...>
        • woland? Re: ... 04.12.01, 10:13
          żeby jeszcze chociaż to getto...
          • anka1 Re: ... 04.12.01, 10:18
            czy Olewania nie byla kiedys Onlyania?:)))
            • olewania Re: ... 04.12.01, 12:08
              a czy anka1 byla kiedys tylko anka???
              :)))
              • Gość: pomerank Re: ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 13:08
                Chcę tylko zastrzec, że nie nazywam się Anka Pomer. :)
                • olewania Re: ... 04.12.01, 13:59
                  a ja mam nadzieje ze nie Porąb-anka.... (z całum szacunkiem aniu)
                  • Gość: pomerank Re: ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 15:24
                    Dygresja o porąbaniu wykluczyła szacunek na starcie, ale to mnie się przecież
                    tyczą obawy...:)
              • niunieczka Re: ...do olewanii 04.12.01, 18:38
                ale jak jestes d.onlyania, to napisz mi na skrzyneczke, bardzo onlyanie
                lubilam, a teraz jej prawie wogole nie ma, Ciebie tez lubie,
                • onlyania Re: ...do olewanii 04.12.01, 19:05
                  pewnie napisze ci cos na skrzyneczke, nie wiem tylko jeszcze czy jako onlyania,
                  olewania czy tez jako dobij-ania...
                  • niunieczka Re: ...do olewanii 04.12.01, 19:12
                    co sie stalo, zes taka dobij,
                  • mario2 Re: ...do olewanii 05.12.01, 00:36
                    pierdol to- wazne ze pisza- znacz- nie zaponinaja!
                    • Gość: leziox Re: ...do olewanii IP: *.addcom.de 05.12.01, 01:08
                      A ja się zrywam motorem na Nordkap i gó...ehm..guzik mnie to wszystko
                      obchodzi.Do następnej wiosny.Rozmachowany Leziox.
                      • Gość: guzik. Re: ... IP: 10.0.126.* 05.12.01, 09:47
                        leziox, flaszki chyba jeszcze nie rozpijaliśmy, he?
                        zdystansowany guzik.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka