olewania 04.12.01, 09:39 i tak sie czuje adekwatnie do mojego nicka... Prosze o wprowadzenie mnie w nowa rzeczywistosc forumowska... Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: 193.178.143.* 04.12.01, 09:41 ...propnuję to olać i pójść na śniadanie! olewania napisał(a): > i tak sie czuje adekwatnie do mojego nicka... > Prosze o wprowadzenie mnie w nowa rzeczywistosc forumowska... > > Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.12.01, 09:41 witaj olewaniu i wprowadzaj sie sama, najlepiej przy pomocy mena, leci na wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:43 niunia nie wprowadzaj olewani w blad :) on nie leci bo nie umii Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita 04.12.01, 09:49 .karita napisał(a): > niunia nie wprowadzaj olewani w blad :) on nie leci bo nie umii A sprawdzałaś ?:) To może udam się po naukę do Leziox-a, to może i Ty wtedy polecisz na mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Karita 04.12.01, 09:53 pierdu pierdu nawet macho leziox ci nie pomoze. umawiasz sie z nunia od tygodnia i co ? i pstro. nie dam sie wciagnac w tak perwersyjna gre. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita 04.12.01, 09:55 .karita napisał(a): > pierdu pierdu nawet macho leziox ci nie pomoze. umawiasz sie z nunia od > tygodnia i co ? i pstro. nie dam sie wciagnac w tak perwersyjna gre. > pozdr To ty powiedziałaś pierwsza o perwersji .., to z Ciebie taka Cicha Woda ?:))) pozdrawiam i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Karita 04.12.01, 10:02 jasne. no trzeba miec jakies tajemnice przed swiatem.a ty tak odrazu musisz paplac. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita 04.12.01, 10:09 .karita napisał(a): > jasne. no trzeba miec jakies tajemnice przed swiatem.a ty tak odrazu musisz > paplac. > pozdr. UPS !!! Cholera to wszystko przez te Niunkę, tak mi ostatnio kręci w głowie, - poprawię sie, juz nie napiszę o Twoich innych zaletach. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Karita 04.12.01, 10:11 alez oczywiscie..napisz teraz o wadach..chetnie poczytam. pozdr Pana mądralinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita 04.12.01, 10:16 .karita napisał(a): > alez oczywiscie..napisz teraz o wadach..chetnie poczytam. > pozdr Pana mądralinskiego A masz jakieś ?:) Ja przecież tylko napisałem, że nie ujawnie dalszych zalet pozdrawiam Panią skromnisię :) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Karita 04.12.01, 10:20 kazda kobieta ma wady. czy ty aby napewno widziales juz kobiete z bardzo bliska? Odpowiedz Link Zgłoś
olewania Re: Karita 04.12.01, 12:14 a czy on wogole wie co to kobieta??? chyba tylko jezeli sam nia jest.... ale przeciez to i tak nie to samo, no nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Karita 04.12.01, 12:47 myslisz ze gdzies w piwnicy sie przemajstrowal sie na dzieczynke? Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Karita 04.12.01, 12:54 zapewne przy uzyciu srubokreta i nozyczek w ramach zajesc "zrob to sam". Adam Słodowy Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 13:38 Dobra, miłe Dziewczynki, żebym sie nie pogubił, tak jak z niunizmami: poproszę o lekcję opisowo-pokazową nr. 1: jak wygląda dziewczynka (no, oprócz długich zgrabnych nóg i długich blond włosów, i ładnych dużych oczu)?:) zdezorientowany Men Odpowiedz Link Zgłoś
olewania Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 13:53 to co ty sobie z przodu gumowe nakladasz u kobiety jest naturalne (takie dwa cycki)..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 13:57 olewania napisał(a): > to co ty sobie z przodu gumowe nakladasz u kobiety jest naturalne (takie dwa > cycki)..... no, gumowe to ja juz wiem co z przodu nakładam, dalej Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Karita, Yees, O..Ania 04.12.01, 14:02 aniu nie uzywaj slowa gumowe bo mu/jej zle skojarzy. przeszlosc okropna :)) poza tym kobiety maja powloczyste spojrzenie no i rzecz najwazniejsza mniejszy mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita 04.12.01, 14:19 .karita napisał(a): > aniu nie uzywaj slowa gumowe bo mu/jej zle skojarzy. przeszlosc okropna :)) > poza tym kobiety maja powloczyste spojrzenie no i rzecz najwazniejsza mniejszy > mozg. O tym mi juz kiedys mówił starszy brat :) A poza tym co ja słyszę Karitko - samokrytyka Was wszystkich z Toich ust - chcesz, żeby inne panie na forum Cię zjadły za ten "mniejszy mózg":)) A fe, Karitko - tak we własne gniazdo ? Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men - mądrala 04.12.01, 14:51 czuje prowokacje w powietrzu. a co do mniejszego mozgu to stwierdzili to moi ukochani amerykanscy naukowscy i potwierdzil to sam macho leziox wiec tak czy inaczej jest to faktem. Je sie tego nie wstydze ze mam mniejszy mozg...mniej dzwigam. I nie kupuje prowokacji z gniazdem czy tam czyms w podobie. Alhoa Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka - podejrzliwa ? 04.12.01, 15:10 Jeżeli Twoja uroda dorównuje Twojej inteligencji, to w morde, juz zazdroszczę Lezioxowi. Tylko nie mów na dokładkę, żeś śliczną, wysoką blondynką, bo mnie zaraz szlag trafi :) Powodzenia i pozdrawiam "wkurzony" Men Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men-złośliwiec 04.12.01, 15:26 no bardzo urocza kpina (patrz zloliswosc) z wrazenia mnie w pierwsssiach zatkalo. a dokladki nie bedzie. musisz dbac o linie. pozdr. A Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-niedowiarek ?:) 04.12.01, 16:27 To taka kara mnie spotyka za moją wylewność i szczerość - wszak na samym dnie mojego dużego mózgu kpiny byś nie znalazła !!! :) Ale wal z ta dokładką - wszystko od Ciebie zniosę - no oczywiście bez nadmiernej przesady ! Oj, teraz mi coś smierdzi małą prowokacją z tą jedną literką A ?:) zamyślony teraz Men Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men-twardziel 04.12.01, 17:51 no zaczynasz wychodzic na prawdziwego macho ale leziox prowadzi o glowe (patrz duzy mozg). to cieszy ze sie rozwijasz miejmy nadzieje zes nie jest nyrol i powalisz niunie super kolacja. a co do A hmmmm moze to ma byc AA? :))))))) > To taka kara mnie spotyka za moją wylewność i szczerość - wszak na samym dnie > mojego dużego mózgu kpiny byś nie znalazła !!! :) > Ale wal z ta dokładką - wszystko od Ciebie zniosę - no oczywiście bez > nadmiernej przesady ! > > Oj, teraz mi coś smierdzi małą prowokacją z tą jedną literką A ?:) > > zamyślony teraz Men Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-zagadka :) 04.12.01, 21:07 Co do nauki, która nie idzie w las .., mam ostatnio (dzisiaj) bardzo dobrą nauczycielkę. Uczeń grzecznie prosi o nastepne lekcje. Może bedą jeszcze ze mnie ludzie :)) A te dwa AA to mnie zadziwiają albo przerażają jednocześnie: Anonimowa Ania, Abstynentka (chodzi mi oczywiście o pociąg do m...), czy też .., nie to nie Ty brrrrrrr... no to teraz intensywnie myślący Men Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men-myśliciel 04.12.01, 21:26 cos mi tu za bardzo kadzisz. chyba zaczynam sie ciebie bac ? a co AA jedna z odpwoedzi bardzo prawilowa, inna tez niczego sobie reszta pudlo. nie ma to jak porzadna resocjaliazcja. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-strachliwa ?:) 04.12.01, 21:30 Mnie sie boisz ? Skąd taka nagła zmiana (dzisiejszy dzień) ?:) Ta resocjalizacja to: Ty wobec mnie czy na odwrót, czy wzajemnie będziemy na sobie stosować i uskuteczniać ?:) poprosze o szczegóły. Zaczynający być zadowolonym Men Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men-nauczyciel? 04.12.01, 21:39 boje sie uczen przerosnie mistrza i wtedy ja stane sie uczniem. Bedziesz musial przeprawdzic nauki...ciekawe czego ty mnie mozesz nauczyc?????? A ps. tylko ne strachliwa. jestem juz dorosla i wcale ale to wcale nie boje sie virtualnych menow > Mnie sie boisz ? Skąd taka nagła zmiana (dzisiejszy dzień) ?:) > Ta resocjalizacja to: Ty wobec mnie czy na odwrót, czy wzajemnie będziemy na > sobie stosować i uskuteczniać ?:) > poprosze o szczegóły. > > Zaczynający być zadowolonym Men > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-zmieniona juz czy zdziwiona?:) 04.12.01, 21:47 Boisz sie tej zamiany, nauki czy nauczyciela (ale prawdziwego nie wirtualnego ?). Ze mnie nowoczesny nauczyciel - nie stosuję kar cielesnych - no może, leciutkie z podtekstem e...., oczywiście za zgodą Uczennicy :)) prawie rozanielony Men Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do mena 04.12.01, 21:39 niech Karitka tez przyjdzie na rakowiecka, uwierzy, ze ty juz zresocjalizowany, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Niunieczki i Karitki 04.12.01, 21:43 niunieczka napisał(a): > niech Karitka tez przyjdzie na rakowiecka, uwierzy, ze ty juz zresocjalizowany, Nie przyjdzie Karitka - Ona sie nie boi tylko wirtualnych menów ?:)) A co z prawdziwymi ? Mądry Men Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men- znow madrala 04.12.01, 21:47 a czego tu sie bac ze tak sie zapytam? niunia dzieki za zaproszenie na wystawe menow ale inna razą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do karitki 04.12.01, 21:50 oki, tez sie obawiam, ze nie bedzie to wystawa menow rasowych, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka - znów strachliwa ?:) 04.12.01, 21:59 Alez ja stawiałem znaki zapytania, bo nie byłem pewnien, a Karitka zawsze to potwierdzała zaraz ?:) Jak to było z tymi nożycami i stołem pani Nauczycielko/Uczennico (możemy sie zamieniać co pewnien czas rolami jak chcesz Karitko). A może Trójwymiarowości ?:) Zasmucony tym razą Men :( .karita napisał(a): > a czego tu sie bac ze tak sie zapytam? > niunia dzieki za zaproszenie na wystawe menow ale inna razą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men-niezdecydowany 04.12.01, 22:12 men wiecej stanowczosci jak przystalo na mena. bo inaczej bede musiala wpisac uwage dzienniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do karitki 04.12.01, 22:17 wpisz mu, bo to taka pierdola, ze juz klac zaczynam, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-uczennica 04.12.01, 22:37 .karita napisał(a): > men wiecej stanowczosci jak przystalo na mena. bo inaczej bede musiala wpisac > uwage dzienniczka. > No Miła "Smarkulo" :) - koniec przerwy i brykania po innych wątkach, natychmiast marsz na następną lekcję bo w pupę przyleję nie po ojcowsku :) zdecydowany już Men nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: men-macho !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:40 no nie mozliwe :))) bedziesz mnie po tylku lał? cudnieeeeeeee :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-Cicha Woda 04.12.01, 22:50 Gość portalu: .karita napisał(a): > no nie mozliwe :))) bedziesz mnie po tylku lał? cudnieeeeeeee :))))))))))))) A nie pisałem wczesniej ? Pewnie - jak zaboli, to najwyżej potem pogłaszczę i ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karita Re: Karitka-Cicha Woda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 22:54 to dobrze ze masz dobre serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-zresocjalizowana ? 04.12.01, 23:00 Gość portalu: karita napisał(a): > to dobrze ze masz dobre serduszko No, przynajmniej z Ciebie grzeczna dziewczynka, tak trzymac - ale klapy w tyłek i tak Cie nie ominą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: men-klapiarz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 23:05 bedziesz byc w tylek dojrzala kobiete???? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka czarująca ale od czarowania 04.12.01, 23:37 Gość portalu: .karita napisał(a): > bedziesz byc w tylek dojrzala kobiete???? Jak zasłużyła, a cholera, czemu nie ?:) A tys chyba mala dziewczynka, sadząc z ostatnich kilku godzin ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Karitka czarująca ale od czarowania 04.12.01, 23:45 to byla sciema z ta mala dziewczynka :))) a ty lubisz male dziewcznki?????? znasz instytucje prokuratora????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka chyba już śpiąca ? 04.12.01, 23:48 .karita napisał(a): > to byla sciema z ta mala dziewczynka :))) a ty lubisz male dziewcznki?????? > znasz instytucje prokuratora????? A Ty lubisz małych meników ?:)) Znasz wage kodeksu i prawa ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men - czujny 04.12.01, 23:53 men_ napisał(a): > .karita napisał(a): > > > to byla sciema z ta mala dziewczynka :))) a ty lubisz male dziewcznki????? > ? > > znasz instytucje prokuratora????? > > A Ty lubisz małych meników ?:)) > Znasz wage kodeksu i prawa ?:)) > malych ale nie malych :))) wole jednak duzych takich co widza jak resocjalizowac :))) znam wage kodesku dosc dobrze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka chwilke przestraszona 05.12.01, 00:00 A ja takie, co udaja malutkie !!! dumny Men . Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka dziwnie posłuszna ?:) gałązka oliwna ? 05.12.01, 00:07 Widze, że lubisz domnujących duzych menów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karita Re: Karitka dziwnie posłuszna ?:) gałązka oliwna ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 00:27 jak przystalo na male dziewczynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita Re: Karitka naprawdę posłuszna :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 00:48 dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka , jaka dzisiaj ?:) 05.12.01, 12:47 * śpiąca - oczęta się kleją, że aż strach z nimi coś ładnego zrobić ? * strachliwa - boi się nauczyciela i siedzi w kąciku cicho jak myszka ? * szukająca - poduszki puchowej z uwagi na potencjalne kary cielesne ? * myśląca - co tu dzisiaj nowego napisać na tym wątku, zeby nauczyciel Jej znowu nie zagiął ?:) * - niepotrzebne skreślić Dzień dobry :) Dumny i zadowolony Men Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men- jak dzisiaj :)) ? 05.12.01, 13:07 men_ napisał(a): > * śpiąca - oczęta się kleją, że aż strach z nimi coś ładnego zrobić ? skrslam > * strachliwa - boi się nauczyciela i siedzi w kąciku cicho jak myszka ? skieslam > * szukająca - poduszki puchowej z uwagi na potencjalne kary cielesne ? zostawiam z uwagi oczywiscie na ta poduszke puchowa :)) > * myśląca - co tu dzisiaj nowego napisać na tym wątku, zeby nauczyciel Jej znow > u nie zagiął ?:) bardzo mysle jaki dzis bedzie tamt lekcji ? :))) ale przedwszystkim jestesm ciekawa z jakiego to powodu jestes tak dumny i zadowolony ? A > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka - znów zaczyna z literką A (zagadka ?) 05.12.01, 13:38 Oj, trochę nie za wcześnie z tymi rebusami Duża/mała dziewczynko ? Ale już zaczynam myslec i na ten temat. Ta poduszka puchowa - objaw materializmu czy bardziej wygodnictwa ?) Co do lekcji: - przedmiot posłuszeństwa chyba już przerobiony i praca domowa odrobiona , tak ? - prace w domu (sprzątanie, gotowanie) - no na tym to sie zupełnie nie znam, tak więc ja je skreślam; - prace w domu tj. słuchanie się i przymilanie się Panu domu - ja wiem.., to może być ciekawe :) - no i jest oczywiście trzeci przedmiot - ale to juz na wieczór :) Zaciekawiony M .karita napisał(a): > men_ napisał(a): > > > * śpiąca - oczęta się kleją, że aż strach z nimi coś ładnego zrobić ? skrs > lam > > * strachliwa - boi się nauczyciela i siedzi w kąciku cicho jak myszka ? sk > ieslam > > * szukająca - poduszki puchowej z uwagi na potencjalne kary cielesne ? > zostawiam z uwagi oczywiscie na ta poduszke puchowa :)) > > * myśląca - co tu dzisiaj nowego napisać na tym wątku, zeby nauczyciel Jej > znow > > u nie zagiął ?:) bardzo mysle jaki dzis bedzie tamt lekcji ? :))) > > ale przedwszystkim jestesm ciekawa z jakiego to powodu jestes tak dumny i > zadowolony ? A > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men-ciekawski 05.12.01, 13:49 men_ napisał(a): rebus juz prawie rozwiazles. podales prawidlowa odpowiedz. wiec juz nie przemeczaj zapracowanej glowki. materializm teraz ponoc w modzie idzie sie przystosowac. zawsze uczylam sie nocami. pozmywasz pozniej jeszcze wszystkiego mozna sie w zyciu nauczyc. oprzymilanie sie Panu domu? a co trzeba zrobic? moge zrobic fikolka. A Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka drazniąca Mena ?:) 05.12.01, 13:59 Ale chyba nie tamto A brrrrrrrrrrrrrrrrr ??? No dobra, praca nie zając, odstawiam na bok, zaczynam intensywnie myśleć :) No, no - fikołka, czemu nie, odrazu kilka, ale sama ? a fe ! Samemu to można sobie tylko krzywdę zrobić ..:) Co to znaczy zmywanie - chodzi o "zmycie" głowy - a juz nabroiłaś znowu ? Czy chodzi o umycie, kąpiel ..?:)) zaintrygowany M Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men-ciagle zaintrygowany 05.12.01, 15:16 mysl mysl ale mowie ci ze juz wiesz. fiklaka pod czujnym okiem nauczcyciela co by zlapal w odpowiednim momencie. jeszcze nie nabroilam. a czy moge cos nabroic psze pana? plecy...czemu nie ? A Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-kokietka ? 05.12.01, 15:54 Jak bedziesz nauczyciela denerwowała, to nici z lekcji :) Fikołki nie pod czujnym okiem, a tylko z nauczycielem, i to sie chyba mówiło fikumiku i i już ......... tralalala :) No dobra, to juz wiem i w takim razie zwiewam brrrrrrrrrrrr wiedzący juz Men karita napisał(a): > mysl mysl ale mowie ci ze juz wiesz. > fiklaka pod czujnym okiem nauczcyciela co by zlapal w odpowiednim momencie. > jeszcze nie nabroilam. a czy moge cos nabroic psze pana? > plecy...czemu nie ? > A Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka nie rozumiejąca ?:) 05.12.01, 16:17 Karitka nie rozumieć Mena czy Men nie rozumieć Karitki ? To po co Karitka mnie straszyć, że ja wszystko juz wiedzieć ?:) Men pijący kawke na rozjasnienie umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karita - wagarowiczka !!!! 05.12.01, 18:42 No i gdzie sie szwendasz ?:))) Bo dostaniesz pałę, do dzienniczka wpisaną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re:do menka 05.12.01, 19:02 gratuluje niunieczko 100go wpisu na moj watek.... ja mam nadzieje byc 101, o ile sekretarka pana mena nie wpisala zadnej wiadomosci dla swojego zapracowanego szefa..... Odpowiedz Link Zgłoś
karita wpis 102 do mena-nieuka 05.12.01, 20:17 men dwojaaaaaaaa z naga !!!!!!!! jutro ma przysc z mama do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:41 jak olew to olew :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:45 Powiedz, jesli mozesz, czy ta nowosc osobowosci to nowosc w pojeciu takim, ze Ty przyjelas ja jako dotychczas nie stosowana i jest nowa dla Ciebie? Czy dopiero teraz odkrylas, ze tym jest to co robisz od dawna? Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:03 Krzyś, powinieneś wydać poradnik: jak bawić się w filozofię? - sztuka filozofowania... pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: 157.25.88.* 04.12.01, 12:35 Ale Krzys sie wcale w filozofie nie bawi! A pytanie zaiste ciekawe. Bo skoro nowa osobowosc to moze nawet jakas schizofrenia? Niby wsrod forumowiczow nic nowego, ale przyznac sie to sie jeszcze chyba nikt nie przyznal :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 12:38 ...to może...zadebiutujesz...i poczynisz...jakieś wyznanie...forumowo...jako pierwszy...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Jestem nowa osobowoscia..... IP: 157.25.88.* 04.12.01, 12:43 mhm, nawet bym zadebiutował, ale się martwię, że mi charyzmy zabraknie i pozostanę niezauważony... tudzież nie pociagnę za sobą mas :) Odpowiedz Link Zgłoś
olewania Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:00 ja se sobie juz zrobilam ten olew-ania he he he Odpowiedz Link Zgłoś
olewania Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 09:57 zgadzam sie calkowicie iz pan men nie umiiiiiiiii..... Leziu, nawet nie staraj sie wprowadzac pana mena w jakiekowiek tajniki, bo to nie warto - mowie to dbajac o twoja rownowage umyslu ktora wrocila na tory godne do pozazdroszczenie od kiedy wlazles na czata... Niuniu, czy masz w koncu ten siebie-prezencik z kokardka??? Men czeka zapewne z niecierpliwoscia.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:04 Przyrzekam, że sie zmienię, kiedyś ..:)) Men juz troszkę zreformowany Odpowiedz Link Zgłoś
olewania Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 13:12 men_ napisał(a): > Przyrzekam, że sie zmienię, kiedyś ..:)) > > Men juz troszkę zreformowany Chyba zdeformowany po majsterkowaniu w piwnicy korzystajac z porad pana Adama Slodowego... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: o....ania 04.12.01, 13:32 Napewno zdeformowany po dostaniu się w czyjeś rączeta, brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: do oAni 04.12.01, 10:14 aniu czy nie sadzisz ze jakby nas maco leziox wprowadzil w niektore arkana mena to on moze sobie jaks krzywde zrobic? zle wyladuje czy cóś w tym stylu :)) pozdr. olewanaAnne Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Jestem nowa osobowoscia..... 04.12.01, 10:01 Ostrzegam!, w/w towarzystwo jest pełne szajbusów, naciągaczy, grafomanów, introwerycznych ekschibicjonistów, cyników i wirtualnych nimfomanek. Nigdy nie wiesz z kim właśnie masz doczynienia. Jest tu też paru zdaje się normalnych, ale ostatnio nawet getta dla nich nie zdają egzaminu. Obserwuj i powodzenia. A propos rozpoczęcia, polecam ostre wjecie. Np nabluzgać całemu forum: że banda idiotów itp. Inaczej będziesz mieć b. długi start zanim w końcu ktoś zwróci na Ciebie uwagę. Grozi Ci także uzależnienie od sprawdzania poczty. Powodzenia, olewaniu. Z równie olewczymi pozdrowieniami, Woland <obecnie nieco zmumifikowany> Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ... 04.12.01, 10:11 Najliczniejsi sa chyba cynicy, a zaraz po nich szajbus... Woland poczynil obserwacje wlasciwe. Jest tez paru prowokatorow-wulgarystow... krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...KRM 04.12.01, 10:13 Krzys...dlaczego nazywasz Wolanda ...szajbusem...ja go lubię, on potrafi być naprawdę miły...??? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: ...KRM 04.12.01, 10:15 nie czuję się urażony. w końcu trochę się na takiego kreuję. a tak w ogóle, to dzięki Mag. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...Woland 04.12.01, 10:17 ...a co miałeś na myśli...mówiąc ...o ,,Lwowi"? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: ...Woland 04.12.01, 11:24 no, że Wrocław to bliżej od Lwowa niż Przemyśl leży, czyż nie ? oj taka metamorfoza, czy cuś mi rzekła. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...Woland 04.12.01, 11:46 ...Wolandziku...musiałabym zerknąć na mapę...ale pewnym jest, że z W-wy bliżej na wsch, niż z Wrocławia... Czy Jaskier wyleczył już niesłuszne frustracje...??? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: ...Woland 04.12.01, 12:02 Cała trupa po ostatnim piątkowym wieczorze ma totalne zamieszanie we łbach. Drwal się urżnął. Woland uciekł w cynizm i lekkie szaleństwo. Jaskier milczy jak grób, bo nie miejsce to i czas na treny. A upiory przeszłości szaleją, szaleją, szaleją... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...Woland 04.12.01, 12:15 ...trochę zazdroszczę Wam tych spotkań...też chętnie, co najmniej z niektórymi z forum ...spotkałabym się... ...jacy oni sa?:Ronja, Jasmina, Motor...??? ...niech drwal powie Wolandowi, by w cynizm nie uciekał- bo nie uzasadniona to ucieczka...,a Jaskier...niech swe talenty twórcze wykorzysta...i wywoła sympatię, albo nawet jakies uniesienia...u forumowych...poszukiwaczek... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? --- 04.12.01, 12:32 Ronja to Iskra z chochlikami w oczach, Ellen spokojna, opanowana i miła, ale jedną celną uwagą jak strzyga przydusi każdego i wbije mu głęboko żądło prawdy. Kropka jest niewinna i delikatna, trochę zaskoczona obecnością aż tylu przecinków... Jaśminę będziesz miał okazję niedługo podziwiać w prognozie pogody... Męską część sali nie mi oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ...KRM do Wolanda 04.12.01, 10:20 No cos takiego! W zyciu nie przyszlo mi do glowy , aby wlasnie jego szajbusem. Szajbus to imie wlasne , nalezy do stalego bywalca Piwnicy pod Baranami i Zwisa... Po Szajbusie postawilem wielokropek, a Woland jako slowo rozpoczynal nowa mysl. Woland zreszta, nie jako slowo, a jako On sam, czesto mysl rozpoczyna. I czesto jest to mysl nowa. Mam nadzieje, ze On sam nie tyle ze nie urazony, ale rwecz nietkniety wyszedl z tej slownej nieprecyzyjnosci. Milego dnia Wolandowi, a ze lubie i ja jego, zapewniac nie musze. krm Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: ...KRM do Wolanda 04.12.01, 10:25 no przesłodziłeś kolego, normalnie przesłodziłeś, aż nie za bardzo wiem co zrobić. chyba się zawstydzę <...> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 13:08 Chcę tylko zastrzec, że nie nazywam się Anka Pomer. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olewania Re: ... 04.12.01, 13:59 a ja mam nadzieje ze nie Porąb-anka.... (z całum szacunkiem aniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 15:24 Dygresja o porąbaniu wykluczyła szacunek na starcie, ale to mnie się przecież tyczą obawy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: ...do olewanii 04.12.01, 18:38 ale jak jestes d.onlyania, to napisz mi na skrzyneczke, bardzo onlyanie lubilam, a teraz jej prawie wogole nie ma, Ciebie tez lubie, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ...do olewanii 04.12.01, 19:05 pewnie napisze ci cos na skrzyneczke, nie wiem tylko jeszcze czy jako onlyania, olewania czy tez jako dobij-ania... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ...do olewanii 05.12.01, 00:36 pierdol to- wazne ze pisza- znacz- nie zaponinaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ...do olewanii IP: *.addcom.de 05.12.01, 01:08 A ja się zrywam motorem na Nordkap i gó...ehm..guzik mnie to wszystko obchodzi.Do następnej wiosny.Rozmachowany Leziox. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik. Re: ... IP: 10.0.126.* 05.12.01, 09:47 leziox, flaszki chyba jeszcze nie rozpijaliśmy, he? zdystansowany guzik. Odpowiedz Link Zgłoś