kitek1 08.06.03, 20:58 jestesmy w UE, a jutro wieczorem kwasaczek, podziekuje sardonicznemu millerkowi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: PODWOJNE ZWYCIESTWO................. IP: *.kabel.telenet.be 08.06.03, 21:18 hoop je dat in EU bestaan betere midelen om zo zieke mensen zoals je te helpen???? he, napisalam w jezyku niezrozumialym dla ciebie, zebys nie musial sie meczyc dyskusja z mna.....przewage mam i tak taka, ze ja bede rozumiala a ty gowno...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 z okazji wejscia do UE..................... 08.06.03, 21:22 odpuszczam ci wszytkiech grzechy, wybaczam inwektywy jakimi mnie obrzucalas, i lubie, Cie jak kiedys:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: z okazji wejscia do UE..................... IP: *.kabel.telenet.be 08.06.03, 21:28 eerst moet je me in mijn pupe kussen, maar niet in blote pupe maar in heel goede bescherming, en wat is goed, 1500 km weg van mij..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: z okazji wejscia do UE..................... IP: *.kabel.telenet.be 08.06.03, 21:30 je bent verkeerd, kitek1 wij gaan in EU zijn sedert 1 mei 2004, nog niet vandaag, en nog niet morgen... Odpowiedz Link Zgłoś