Gość: Katarzynka IP: 158.75.224.* 09.06.03, 12:37 Chciałabym poklikać na gg (narazie tylko tyle) z inteligentnym facetem koło 30-tki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 12:55 zapodaj swój nr gg to pokonwersujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 12:58 hahahahahaha hahahahahahaha hahahahhahahaha oj ubawilam sie...hahahahahha:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 09.06.03, 12:59 Gość portalu: Katarzynka napisał(a): > Chciałabym poklikać na gg (narazie tylko tyle) z inteligentnym facetem koło > 30-tki. Pierdu pierdu. PO chuja Ci singiel, skoro chesz z nim tylko "poklikac na gg"??? chcesz po prostu, aby on Cie "kliknal w kroliczka", tylko sie tu na pozadna robisz:)). A fe!!!! Tkaka obluda!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 13:09 dajcie pani spokój! ona tylko pokonwersować z kimś inteligentny chciała!!:)) Szaki... :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 13:27 Tygryyyys a dlaczego szaki tak rzy,cio? Przeca ty siem nadajesz do inteligentnej konwrsacji,zwlaszcza jak ktos ciem podkurzy,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 13:50 no właśnie nie wiem Samcia , co jej tak do śmiechu...:) może to strach że nagle Tygrys okazał sie yntelygentny:)) i weź mie te flaszkie sprzed pyska!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:10 to polewaj Tygrsie i bedziem ynteligentnie końwersowac.ja tam nie gardze twoim towarzystwem jak Kaska:) Twoje zdrooofffffffffko:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 14:11 hehehehehehehehe heheheheheheheheh oj, prosze, przestancie bo mnie juz miesnie od smiechu bola:))))) Tajger ja Ciebie tez:PPPPP i to nie raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:14 ty tu sarna nie hehaj ino skocz na rog po 2 flaszkie.To przywilej najmlodszych,he,he.Pozniej mozesz siem przylaczyc do uczonej dyskusji na temat wyzszosci Czaru Nocy nad Kwiatem Jabloni,no! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 14:16 echhhh kobiety,.. widać za bardzo kosmatym dla Kaśki:)hehe ale na szczęście jeszcze są na tym padole takie inne co to im towarzystwo Tygrysa nie wadzi,..powiem więcej , pomaga nawet!;)) szaki, szaki.. moja Ty ptaszynko z połaciom big of korse:)) którąnaturlich całuje dogłebnie!:) a kaśka niech bierze ta taśka:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 14:19 hihihi, moze byc?:))) a flaszencje ze soba przytargalam wiec nigdzie kicac nie bede:)) i kurde mol!!! ta sarna zaczyna mnie przerazac:))) Pledzik nie cwaniakuj z rana, bo Ci sie w spodniach zrobi smietana:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:23 Ty na sarne nie narzekaj no! Ja tam sarnine lubie a Tygrys wrecz za dziczyzna przepada......;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 14:32 hehehehe, on na antylopki sie rzuca, na takie z polacia doopna nie patrzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 14:42 dziewuchy, bo jeszcze oprocz Kaski kociatko nam sie obrazi. wasze zdroofffko Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 14:46 na dwa baty?????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 15:00 a co? nie dasz rady? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 09.06.03, 17:23 .. cholibka .. singla .. to chiba do squasha ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? IP: *.ipt.aol.com 09.06.03, 18:22 Nieeeeeeeeee,singel,to taka płyta,co to się jom nakłada na taki czarny talerzyk z wystającym pręcikiem/małym/i jak ten singel na pręciku jezd to on wtedy śpiewa i wydaje odgłosy różne i to się mówi że zabawa na całego jezd,ale że taki singel intelygentny być może to ja już tego ni wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricki Do Katarzynki.. IP: 195.94.210.* 10.06.03, 08:55 ..wiesz Kasiu,ja tez chętnie pogawędziłbym z kimś miłym..Jesli jeszcze nie uciekłaś z forum,zapraszam-odezwij sie! Miłego dnia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Do Katarzynki.. 10.06.03, 09:37 Gość portalu: ricki napisał(a): > ..wiesz Kasiu,ja tez chętnie pogawędziłbym z kimś miłym..Jesli jeszcze nie > uciekłaś z forum,zapraszam-odezwij sie! Miłego dnia;-) .......to już nie musi być intelygentna ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricki Re: Do Katarzynki.. IP: 195.94.210.* 10.06.03, 09:51 makary0 napisał: > Gość portalu: ricki napisał(a): > > > ..wiesz Kasiu,ja tez chętnie pogawędziłbym z kimś miłym..Jesli jeszcze nie > > > uciekłaś z forum,zapraszam-odezwij sie! Miłego dnia;-) > > .......to już nie musi być intelygentna ? ;)))) > --------- Skąd ja wiedziałem,że zaraz jakiś mądrala wchrzani się ze swoimi pseudo- dowcipami..? Drogi makarku z zerem na końcu...,ten post nie był skierowany do Ciebie,więc bądz taki milutki i rozbawiaj swoim polotem tych,którzy może maja na to ochotę,ok..? Jaki masz ten numer gg Kasiu;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Do Katarzynki.. 10.06.03, 09:56 Kasiu podaj mu ten numerek bo to naprawdę intylygentny paniaga, musze zdjąć czapkę z głowy co przy tym upale jest wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Czy znajdę tu inteligentnego singla? 10.06.03, 10:49 No i spłoszyli Kachnę a ona chciała tylko na GG pogadać z singlem takim np jak ja!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 na tym inteligencja singla polega................. 10.06.03, 16:15 ze w byle jakie, duety nie wchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś