Dodaj do ulubionych

spędzanie wolnego czasu

09.06.03, 13:10
Jak zorganizować sobie czas,aby nie trzeba było angażować w to zbyt dużo
gotówki?Czy w dzisiejszych czasach możliwe jest w ogóle wyjście z domu,które
nie pociąga za sobą wydatków?
Obserwuj wątek
    • yellow1 Re: spędzanie wolnego czasu 09.06.03, 17:34
      kurtyzana24 napisała:

> Jak zorganizować sobie czas,aby nie trzeba było angażować w to zbyt dużo
      > gotówki?Czy w dzisiejszych czasach możliwe jest w ogóle wyjście z domu,które
      > nie pociąga za sobą wydatków?

Jasne! Bierzesz mapę swojego miasta i okolic, albo szperasz w necie, szukasz ciekawych miejsc, wyciągasz
      rowerek, pakujesz trochę wałówki do plecaka- i jazda! Tanio i przyjemnie. Polecam :)
      • edzioszka Re: spędzanie wolnego czasu 10.06.03, 09:39
        polecam rower albo piesze rajdy - prowadziłam takie kilka latek i mówię Wam -
        rewelacja..:)))Polska jest interesującym krajem pełnym urokliwych zakątków, a w
        wiele ciekawych miejsc można przecież dojechać rowerem albo PKS-em za niewielką
        opłatą..
    • zet_a Re: spędzanie wolnego czasu 10.06.03, 16:14
      Można pozwiedzać okoliczne lasy. Trochę pieniędzy też się przyda, gdyby np.
      chciało się zrobić ognisko, ale kupno kiełbaski, chleba i ewentualnego piwa nie
      nadszarpnie poważnie budżetu.
    • rb13 Re: spędzanie wolnego czasu 11.06.03, 13:02
      Tatry , moje ukochane góry. (,00zł autobus z Krakowa do zakopanego + 2 zł bus
      +1,5 zł wstep do parku + 2- 3 kanapki zrobione w domu , 1l wody mineralnej
      1,70 zł plus widoki za darmo. I do tego co za wspanaiłą kuracja odchudzajaca.
      Nie mówiąc ,że można mnie tam spotkać prawie w każdą sobote i niedielę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka