kurtyzana24 09.06.03, 13:10 Jak zorganizować sobie czas,aby nie trzeba było angażować w to zbyt dużo gotówki?Czy w dzisiejszych czasach możliwe jest w ogóle wyjście z domu,które nie pociąga za sobą wydatków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yellow1 Re: spędzanie wolnego czasu 09.06.03, 17:34 kurtyzana24 napisała: > Jak zorganizować sobie czas,aby nie trzeba było angażować w to zbyt dużo > gotówki?Czy w dzisiejszych czasach możliwe jest w ogóle wyjście z domu,które > nie pociąga za sobą wydatków? Jasne! Bierzesz mapę swojego miasta i okolic, albo szperasz w necie, szukasz ciekawych miejsc, wyciągasz rowerek, pakujesz trochę wałówki do plecaka- i jazda! Tanio i przyjemnie. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: spędzanie wolnego czasu 10.06.03, 09:39 polecam rower albo piesze rajdy - prowadziłam takie kilka latek i mówię Wam - rewelacja..:)))Polska jest interesującym krajem pełnym urokliwych zakątków, a w wiele ciekawych miejsc można przecież dojechać rowerem albo PKS-em za niewielką opłatą.. Odpowiedz Link Zgłoś
zet_a Re: spędzanie wolnego czasu 10.06.03, 16:14 Można pozwiedzać okoliczne lasy. Trochę pieniędzy też się przyda, gdyby np. chciało się zrobić ognisko, ale kupno kiełbaski, chleba i ewentualnego piwa nie nadszarpnie poważnie budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: spędzanie wolnego czasu 11.06.03, 13:02 Tatry , moje ukochane góry. (,00zł autobus z Krakowa do zakopanego + 2 zł bus +1,5 zł wstep do parku + 2- 3 kanapki zrobione w domu , 1l wody mineralnej 1,70 zł plus widoki za darmo. I do tego co za wspanaiłą kuracja odchudzajaca. Nie mówiąc ,że można mnie tam spotkać prawie w każdą sobote i niedielę ! Odpowiedz Link Zgłoś