kurtyzana24 09.06.03, 13:13 Muszę przyznać,że wymyślanie tematów, na które można porozmawiać nie jest moją najmocniejsza stroną.Za to odpowiadanie na czyjeś propozycje idzie mi o wiele lepiej:-))))) CZEKAM ZATEM NA WASZE PROPOZYCJE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soniasonia Re: TEMATY NASZYCH POGADUSZEK 09.06.03, 15:38 Proponuje zebys zareklamowala swoje forum np. na forum kobieta i innych. Moze wtedy rozwinie sie jakas fajna dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana24 Re: TEMATY NASZYCH POGADUSZEK 09.06.03, 16:28 Dzięki za podpowiedź.Zaraz tak zrobię!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Ktoś tu jeszcze czyta???... 12.06.03, 12:06 ...jakieś lekturki poza szperaniem po net-stronkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana24 Re: Ktoś tu jeszcze czyta???... 13.06.03, 10:19 Ja uwielbiam czytać,ale niestety ostatnio nie mam na to za bardzo czasu... Nadrobię zaległości w wakacje.Może ktoś poleci jakiaś ciekawą powieść? Odpowiedz Link Zgłoś
maja101 Re: Ktoś tu jeszcze czyta???... 13.06.03, 17:52 Ja uwielbiam "Chłopów" :) Wiem że 99% ludzi wydaje się to chore, ale tak mam :) Jeśli chodzi o "normalne" książki, to polecam na wakacje Grishama - fajne kryminały, Irvinga - zabawne powieści obyczjowe (m.in. Świat wg Garpa, Jednoroczna wdowa) Odpowiedz Link Zgłoś