Gość: Katarzynka IP: 158.75.224.* 09.06.03, 13:21 Dziwne bo znajomi polecili mi forum gazety.pl jako to "z klasą" i dla ludzi z klasą. A tutaj takie odpowiedzi... Na szczęście Panowie tylko sobie psujecie opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Jestem tu pierwszy i ostatni raz. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 13:24 tylko ci znajomi zapomnieli ci powiedziec ktora klase maja ci faceci z FT,a oni przewaznie 1 i 2 klasa SP ,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Jestem tu pierwszy i ostatni raz. 09.06.03, 13:24 skąd te pretensje??? przecież napisałem podaj swój nr gg to pogadamy. adres taki jak w nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jestem tu pierwszy i ostatni raz. 09.06.03, 13:36 I co sie dziwisz jeśli w pierwszym tytule wątku obrażasz ludzi, co chciałaś to masz, myslę że ze swoją inteligencją będziesz wiedziała o co chodzi. Przykro ze mna nie poklikasz bo nie jestem ani ...... ani...... i 30 to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Jestem tu pierwszy i ostatni raz. IP: 158.75.224.* 09.06.03, 14:17 a jak ja ubliżyłam? Pytając o inteligencję? chociaż sądząc po odpowiedziach to faktycznie pytanie nie było na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Katarzynka 09.06.03, 14:09 ale o co ta cala zlosc? chcialas rozmawiac z inteligentnym singlem kolo 30. takich u nas niedostatek, ale ze towarzyscy ludzie jestesmy (na co wskazuje nazwa tego forum) to nie moglismy zostawic Twojego postu bez odzewu. A czyja to wina ze odezwaly sie osobniki najczesciej tu wystepujace? czyli srednio rozgarniete, juz nie wspominajac ze nie facety i to jeszcze wiekowo w okolicach 18-tki? wiesz, co takim facetom jedynie w glowie? tak, tak.... czysty niczym nie ujazmiony SEX!!! a Ty tutaj na jakies gadanie zapraszasz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Katarzynka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:20 dokladnie! On juz cie w myslach rozbiera, wyobraza sobie twoj biust i uda Pragnie cie ,goraco chce... a ty wyjezdzasz z tym...gg!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Katarzynka 09.06.03, 14:33 tygrys to chyba jakis numer widzial, niekoniecznie gg:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Katarzynka 09.06.03, 14:39 nr 5729206 to chodzi o rozmiar miejsc strategicznych pomnozony przez ilosc panienek naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Katarzynka 09.06.03, 14:41 nic podobnego!!! ja chciałem z nią tylko na GG porozmawiać!! inteligentnie of kors!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Katarzynka 09.06.03, 14:48 jakieś aluzje pani robi ???? ja tylko niose pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Katarzynka 09.06.03, 14:49 jak jej chcesz pomoc to moze bys z niej zlazl?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Katarzynka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:50 samarytanin w morde jeza,he,he...pomoc niesie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Katarzynka 09.06.03, 14:58 no teraz kurwa to sie kurewsko wkurwiłem do kurwy jędzy!!!!!!! ja tu kurwa chce tylko tej pani pomóc, rozmową wesprzeć a wy zara jakieś insynuacje!!! do chuja z tym!!! ja tylko niose pomoc i basta!! a jaki pani ma biust???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Katarzynka IP: *.ipt.aol.com 09.06.03, 18:17 Te,Katarzynka.Panie i Panów to sobie poszukaj w Wersalu albo innym tapczanie. Czuję się obrażony.My tu wszystkie menele na Ty. I na dodatek chamowate. Plebsem zajechało w nosek upudrowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Saqqara!!!! IP: *.student.pw.edu.pl 10.06.03, 11:16 saqqara napisała: > ale o co ta cala zlosc? > chcialas rozmawiac z inteligentnym singlem kolo 30. takich u nas niedostatek, > ale ze towarzyscy ludzie jestesmy (na co wskazuje nazwa tego forum) to nie > moglismy zostawic Twojego postu bez odzewu. A czyja to wina ze odezwaly sie > osobniki najczesciej tu wystepujace? czyli srednio rozgarniete, juz nie > wspominajac ze nie facety i to jeszcze wiekowo w okolicach 18-tki? wiesz, co > takim facetom jedynie w glowie? tak, tak.... czysty niczym nie ujazmiony SEX!!! > > a Ty tutaj na jakies gadanie zapraszasz.... > :) > > Z tym wiekiem to juz przegielas...;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Saqqara!!!! IP: *.mech.pw.edu.pl 10.06.03, 12:18 saqqara napisała: > tak tak staruszku:))) Nio, moze i ejstem mamiakiem seksualnym, na dodatek towarzyskim, ale na litosc czorcią, nie mam juz 18 lat!!! Czy moglabys kochac takie mlode dziecko?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Saqqara!!!! IP: *.mech.pw.edu.pl 10.06.03, 12:29 saqqara napisała: > hihi, chcesz smoczka?;))))) Tak, bo z dmuchanje lali mi powietrze ucieka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqara!!!! 10.06.03, 12:32 zle sie nia poslugiwales, ona nie sluzy do wbijania w nia...łopatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Saqqara!!!! IP: *.mech.pw.edu.pl 10.06.03, 12:35 saqqara napisała: > zle sie nia poslugiwales, ona nie sluzy do wbijania w nia...łopatek:) Chcialem je ustawic babke z piasku na jej szeroko otwartym bobrze, buuu... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqara!!!! 10.06.03, 12:44 zanim sie zabrales do ustawiania tej babki to trzeba bylo zebiska schowac:P Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Saqqara!!!! 12.06.03, 00:04 Kasia, Ty patrz przez palce tutaj, a nie tak literalnie, to jest internet, FT jest od zabaw różnych, różniastych, a nie od poważnych spraw:) Tyle forów, ile widzisz na stronie głównej. Odpowiedz Link Zgłoś