gabrysia19 09.06.03, 14:14 Moze to troszke glupio zabrzmi, ale chcialam sie dowiedziec czy sa tutaj moze jacys przystojni panowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Dzien Dobry IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:16 wszyscy przystojni wygineli w czasie ostatniego powstania ,tu same potwory sie ostaly:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia19 Re: Dzien Dobry 09.06.03, 14:18 hmmm:( wiec moze w glowce maja ciekawie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Dzien Dobry 09.06.03, 14:20 nie no,... co to dziś plaga poszukiwaczek ???? Samcia weź i coś zrób!!! a najlepiej polej!!:) a Ty Szaki nawet nie próbuj tu pchać swej połaci!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzien Dobry 09.06.03, 14:21 Katarzynka???? ups, sory:)) nie ma tu ani inteligentnych ani pieknych, padlo im sie bo nie mieli co zryc! a to co przezylo, wlasnorecznie udusilam... aha, jednego mam w domu, w klatce go trzymam, za ... ptaka mi robi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzien Dobry IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:21 O boszsz......teraz to dopiero trafilas,hahahahahahahahaha...Dodam jeszcze ,ze same stare pierniki albo totalne malolaty!:))) Ale nie uciekaj ,bywa tu naprawde smiesznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzien Dobry 09.06.03, 14:22 Wybacz niewychowanym stałym bywalcom, alkohol otępił im umysły i nie rozróżniaja kulturalnej osoby od osła:PPPP Co znaczy przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dzien Dobry 09.06.03, 14:23 przystojny? koniecznie z pypciem na nosie:P Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Dzien Dobry 09.06.03, 14:25 jesli dodasz ze z zębami jak dorodny ogr, to się obraże;))))) bo znów nie trafię w kanon przystojności:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta No widzisz Gabrysiu! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:24 Oni nawet nie znaja pojecia"przystojny" !!!!!hahahahahaha szarywilk napisał: > Wybacz niewychowanym stałym bywalcom, alkohol otępił im umysły i nie > rozróżniaja kulturalnej osoby od osła:PPPP Co znaczy przystojny? > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: No widzisz Gabrysiu! 09.06.03, 14:27 To że ktoś nazwie cię piekna nie znaczy że taka jesteś samanto, ja moge zobaczyć w tobie tylko przeciętniaka, bo np. cos mi w tobie nie będzie pasowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: No widzisz Gabrysiu! 09.06.03, 14:28 no i gabrysia targneła se misia:)) a wy babole spadać!! wódka sie grzeje!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia19 Re: No widzisz Gabrysiu! 09.06.03, 14:29 przystojny tzn. brunet, wysoki, dobrze zbudowany, dobrze byloby gdyby rowniez mial cos do powiedzenia, bo czesto-gesto sie zdarza ze jak pan dobrze wyglada to bez sensu gada. Wiem ze taki wymarzony, idealny partner nie istnieje, ale fajnie byloby gdyby ktos inny mial "cos" w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: No widzisz Gabrysiu! 09.06.03, 14:36 my tutaj wszystkich naszych panow forumowych kochamy, dlatego wybaczamy im wszystkie niedoskonalosci. poczynajac od zalet umyslowych konczac na cechach fizycznych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: No widzisz Gabrysiu! 09.06.03, 14:32 zapomnaiłem dodać że moim niewątpliwym plusem jest fakt że nie jestem singlem:)))) Ale tego w wymaganiach nie miałaś, no i wieku też nie określiłaś;) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ... i to jest wlasnie esencja.... 09.06.03, 14:33 ... wirtualnosci! Na pierwszy rzut oka widac, kto przystojny, a kto nie. No ja na przyklad jestem bardzo przystojny. gabrysia19 napisała: > Moze to troszke glupio zabrzmi, ale chcialam sie dowiedziec czy sa tutaj moze > jacys przystojni panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ... i to jest wlasnie esencja.... 09.06.03, 14:34 eeee...tak patrze i patrze i nie wygladasz mi na przystojnego:)))))...zwykły facecik:)))\ Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ...to wlasnie ta zwyklosc... 09.06.03, 14:45 ... w byciu mezczyzna jest moim atutem ;) szarywilk napisał: > eeee...tak patrze i patrze i nie wygladasz mi na przystojnego:)))))...zwykły > facecik:)))\ > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ...to wlasnie ta zwyklosc... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:48 Oooo.....silverstone,dawno cie skarbie nie widzialam .Cmokus dla ciem cholero!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ...to wlasnie ta zwyklosc... 09.06.03, 15:07 Buuuuuuuuuuziiiii... upal nastraja mnie wyleeeeeeeeewnie... A gdzie tu tak milo dac upust jak nie na FT? :) Gość portalu: samanta napisał(a): > Oooo.....silverstone,dawno cie skarbie nie widzialam .Cmokus dla ciem > cholero!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia19 Re: ... i to jest wlasnie esencja.... 09.06.03, 14:47 nie oklamujmy sie, wyglad nie jest najwazniejszy ale jest wazny, pozatym intelekt ma tutaj rowniez duze znaczenie, dziekuje z kilka slow od siebie, pokatnie juz mozna stwozyc namiastke obrazu wewnetrza czlowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ... i to jest wlasnie esencja.... 09.06.03, 14:59 a co mozna powiedziec o kimś po kilku zdaniach? No prócz tego że silverstone wygląda na przystojnego;))))pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ... i to jest wlasnie esencja.... 09.06.03, 15:09 Meska duma rozpiera mi klate! :) Mowilem Ci juz, jak bardzo lubie jezdzic koparka? szarywilk napisał: > a co mozna powiedziec o kimś po kilku zdaniach? No prócz tego że silverstone > wygląda na przystojnego;))))pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ... i to jest wlasnie esencja.... 09.06.03, 15:15 Tak, również to że masz od tego jeżdżenia hemoroidy:))))) i wysypke na ...ciiiii... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ja tez bardzo lubie... 09.06.03, 15:06 ...obrazki choc byc moze prawda jest, ze moj meski intelekt ma duza wieksza wartosc niz meska fizis... Cos w tym jest - mowie Ci! gabrysia19 napisała: > nie oklamujmy sie, wyglad nie jest najwazniejszy ale jest wazny, pozatym > intelekt ma tutaj rowniez duze znaczenie, dziekuje z kilka slow od siebie, > pokatnie juz mozna stwozyc namiastke obrazu wewnetrza czlowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ja tez bardzo lubie... 09.06.03, 15:08 Kiedy tak Cie czytam to jakbym widział Narcyza, z tym że warto być świadom własnej atrakcyjności, ale...(patrz niżej) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ja tez bardzo lubie... 09.06.03, 15:10 nie badz taki cwany bo testosteron mi sie burzy! ;) po prostu sie lubie w kazdym meskim centymetrze. Czy to zle? szarywilk napisał: > Kiedy tak Cie czytam to jakbym widział Narcyza, z tym że warto być świadom > własnej atrakcyjności, ale...(patrz niżej) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ja tez bardzo lubie... 09.06.03, 15:12 No nie denerwuj się bo tak się trzęsiesz, że zaraz ci pasek od dresu odpadnie;)) Oczywiście żartuje i lubie jak ktoś umie odpowiedzieć żartem:))) pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone dressssssssss 09.06.03, 15:15 Mam tez auto ze szklanymi drzwiami! Trzeba podazac za najnowszymi trendami, czyz nie? :) szarywilk napisał: > No nie denerwuj się bo tak się trzęsiesz, że zaraz ci pasek od dresu > odpadnie;)) Oczywiście żartuje i lubie jak ktoś umie odpowiedzieć żartem:))) > pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: dressssssssss 09.06.03, 15:16 nie przejmuj się ja mam z plastykowymi a i tak każdy się za mną ogląda;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia19 Re: dressssssssss 09.06.03, 15:22 ehhhh, faceci, zawsze nie dorosli na tyle by rozmawiac z kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: dressssssssss 09.06.03, 15:30 Wybacz, ale sama milczysz, a rozmowa z samym sobą to monolog nie dialog. pzdrw. i spadam... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone jako mezczyzna... 09.06.03, 15:46 ... nie jestem dorosniety do wielu innych rzeczy! Zreszta nie lubie gadac z babami... Tak naprawde jestem zdeklarowanym gejem. Facet - tak. Baba - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jako mezczyzna... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 15:50 Nie gadaj silverstone bo jakos sie ze mna kolezankujesz mimo ze ja baba..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: jako mezczyzna... 09.06.03, 15:53 no tak no tak ale Ty jestes tym wyjatkiem potwierdzajacym regule ;) Gość portalu: samanta napisał(a): > Nie gadaj silverstone bo jakos sie ze mna kolezankujesz mimo ze ja baba..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Bardzo trudno jest byc facetem... 09.06.03, 16:05 ... tak sobie mysle! Ciagle trzeba szczerzyc kly, obsikiwac swoje terytorium i wogole. W kinie nie mozna sobie poplakac, w domu nie mozna sobie poplakac, nawet poplotkowac nie mozna, bo to takie niemeskie... Chlopaki podoba wam sie to trwanie w meskim stanie??? No ja bym w zyciu sie nie zamienila, i to nawet nie ze wzgledu na wyzej wymienione! :) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś