astronia 15.06.07, 09:31 a schudniecie ! hasło przewodnie na dzień dzisiejszy :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tri_ola Re: Pijcie wodę ....................... 15.06.07, 09:46 dobrze, ale z czarnymi ziarenkami, i bialymi ziarenkami i takim tlustym bialym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Pijcie wodę ....................... 15.06.07, 11:37 astronia napisała: > a schudniecie ! > hasło przewodnie na dzień dzisiejszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Pijcie wodę ....................... 15.06.07, 14:21 Ewelina-to tak jak u mnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Pijcie wodę ....................... 15.06.07, 20:18 to prawda, że picie wody sprzyja odchudzaniu i wpływa korzystnie na organizm :) sprawdziłam kiedyś :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Pijcie wodę ....................... 15.06.07, 20:22 No ja słyszałam że picie wody wspomaga odchudzanie i oczyszczanie organizmu i szczerze powiem Wam że jak schudłam 25 kilo kiedyś tam to właśnie jedyne co piłam to wodę :)) ( nie licząc jedzenia jakiegoś tam oczywiście ) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Pijcie wodę ....................... 15.06.07, 21:11 To czemu ja się tak kiepsko czuję od nadmiaru wody? Zaraz mnie pęcherz piecze i boli, dyskomfort taki, że szok.. normalnie mam blokadę na wodę i nie wypiję jej 2 litrów.. W postaci herbatek to już częściej.. Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Pijcie wodę ....................... 15.06.07, 21:14 czy ja wiem moja mama też nie jest w stanie wypić dwóch litrów wody ale kawy to chyba z 5 wypija :)) Odpowiedz Link Zgłoś