witaminka29 17.06.07, 08:36 Masz rację wielką rzadko tam zaglądam i bardzo Cię przepraszam naprawiłam już swoje gapiostwo :)))) Bardzo Ci dziękuję hihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla a ja mam do Ciebie pytanie Bronek 17.06.07, 10:38 czy publikowałeś gdzieś swoje fraszki poza forum? Jakiś tomik? Może warto byłoby pomyśleć o takim przedsięwzięciu?? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: a ja mam do Ciebie pytanie Bronek 17.06.07, 21:28 Niy ma leko Nikt niy czeko gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/737575.html Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: a ja mam do Ciebie pytanie Bronek 17.06.07, 21:44 Eno fajnie.. Słuchaj a może udaj się do jakiegoś wydawnictwa i pogadaj.. Generalnie teraz wydają wszystko co tylko chcesz ale nie wszystko dystrybują, np. ostatnio moja przyszywana wydała tomik wierszy w 100 egzemplarzach, zapłaciła za to 800zł, ale dostała je do domu i teraz jej głowa w tym by to rozpowszechnić... ona uczestniczy w spotkaniach poetyckich w swoim mieście, może Ty również w ten sposób spróbuj?? Wypromuj się gdzieś, bo warto moim zdaniem. Masz talent niebanalny to nie może sobie tak po prostu na forum leżeć :)))) No chyba, że tak wolisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: a ja mam do Ciebie pytanie Bronek 17.06.07, 22:12 no bo jo to ino cytom, cytom i nic jus wiyncej niy godom ;)))) ja też jestem pod wrażeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: a ja mam do Ciebie pytanie Bronek 17.06.07, 22:39 Ech, we realu wyglondo to inaczy. Nawet żech se zworocół do trzech wydawnictw, dyć niy były tym zainteresowane. Cieszy mie, że moga se szkryflać na tych forach i tako promować na swoj sposob ślonskość. To już jest richtig wiela. Ważne tyż że se to niy traci. Do wszyskego prawie idzie dońść, jak jest tako potrzeba. Jo przeca ze tego forum richtig robia tako "Ksiynga Świata". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=28740096 Trza se cieszyć tym co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: broneknotgeld ....... 17.06.07, 21:26 witaminka29 napisała: > Masz rację wielką rzadko tam zaglądam i bardzo Cię przepraszam naprawiłam już > swoje gapiostwo :)))) Bardzo Ci dziękuję hihihi Wiym żech ździybko upierdliwy Dyć "przepraszam" aż mie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś