anna_sla 22.06.07, 11:03 Jestem od pewnego dłuższego czasu tak rozhuśtana emocjonalnie, może nawet niekontrolowalnie, że gdybym nie miała co miesiąc @ pomyślałabym, że jestem w ciąży ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyzka34 Re: targana emocjami 22.06.07, 11:06 Niestabilna emocjonalnie... Uwielbiam to stwierdzenie tym bardziej, ze okresla dokladnie mnie... Nie jest z tym latwo, o nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: targana emocjami 22.06.07, 13:29 ooooooo to u mnie jest podobnie, od urodzenia dziecka :( wcześniej mówili o mnie "siła spokoju" hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
elunia77 Re: targana emocjami 22.06.07, 15:57 na mnie moj mezulek mowi"postrzelona",wczoraj tak sie nabuzowałam sama nawte nie wiem dlaczego i kłotnia gotowa,jak zobaczyłam ze moj M.znow nie wyrzucił pustej butelki po koli to poirytowałam sie i rzuciłam butelką o podłoge a pozniej ją kopnełam dobrze ze dzieci tego nie widziały ale jak mi ulzyło cała frustracja przeszła i nawet moj M.przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: targana emocjami 22.06.07, 20:08 nerwus o mnie tak mówią od jakiegoś czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla ale mnie nie chodzi o nerwowość 25.06.07, 19:48 Owszem jest jej więcej ciut, ale to dlatego, że wszystkich pozostałych emocji również jest więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
antena78 Re: ale mnie nie chodzi o nerwowość 27.06.07, 14:00 też ostatnio dosyć często jestem nerwowa :(( i lepiej nie podchodzić . Raz wyładowałam się na mężu pokrzyczałam opieprzyłam a jak mi ulżyło to przeprosiłam pierwszy raz mi się to zdarzyło :( i nie wiem dlaczego tak się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: ale mnie nie chodzi o nerwowość 27.06.07, 16:07 Ale czasem po prostu tak jest my z mężem mieliśmy ostatnio takie spokojne ciche dni tak ot jakoś wyszło ale już przeszło .... Forumkowe Przyjaźnie Odpowiedz Link Zgłoś