Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty!

05.12.01, 13:39
Znakomity afrodyzjak działający na Boginie Tego Forum!
Korzystając z tej skrzynki, możesz
liczyć na najbardziej wyuzdane uciechy!
Nawet ze wszystkimi naraz!!!
Czy ktoś chce je podniecić?
Kto chce? Kto?
A może Wy panie same go użyjecie?
Kusi? Co?
Obserwuj wątek
    • woland? Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 13:41
      25 cents
      OK ?
      • jasmina_tdi Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 13:46
        ...a może mała wymiana, co?????
        • woland? Re: 05.12.01, 13:49
          • minneapolis Re: woland 05.12.01, 14:03
            przepłacileś :)
            0,25$ po raz pierwszy!
            • woland? Re: woland 05.12.01, 14:07
              just for restroom, lucky you are !
        • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 13:50
          minnie, dziecko, ty masz jednak jakies poblemy z sama soba i kwalifikujesz sie
          na psychoterapie. wal na benelux, odwale ci te kosztowna skadinad usluge za
          darmo, w ramach wrodzonego altruizmu, z ktorym walcze. kwalifikacje
          potwierdzone papierem posiadam, praktyke tez. zapraszam. lepiej pozno niz wcale.
        • minneapolis Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:04
          jasmina_tdi napisał(a):

> ...a może mała wymiana, co?????

Co proponujesz?

• karita Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 13:53
      wiec dlaczego chcesz sie pozbyc tak wspanialej rzeczy ?
      • minneapolis Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:00
        ile można? ja już zaspokojona!
    • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 14:03
      Minuś, zajmij się Panią, trzeba ją ubezwłasnowolnić.
      Jak już oglosiła przetarg, to się nim zajmę!
      Uwaga, sprostowanie! Przedmiotem licytacji jest nie hasło, ale nick, czy longin,
      jak kto woli. Hasło poda właścicielka po przebyciu stosownej kuracji w
      beleluksach.
      Mamy 25 centów! Kto da więcej?
      • czort Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:05
        jo mom 135 frankow belg, ale oferta wazna do 31.12.2001 po nowym roku euro
        bedzie.
        Przebilam wszystkich!!!!!!!
        • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 14:14
          Czort! Prosze mi zaraz przeliczyć to na złote polskie. Podeszłam do sprawy
          poważnie i musze znać średni kurs w NBP franka belgijskiego na dziś.
          • czort Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:28
            0,8771 pasi? przebilam!
      • karita Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:05
        ja mam 5 zl wolne lae cholera wie czy warto tak sie podniecac?
      • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:06
        minnie, ale nie przejmuj sie, wiek XXI jest wiekiem nie tyle zaburzen, co
        chorob psychicznych. wszystko da sie naprawic, jak nie gadka, to
        neuroleptykami. wypisze ci recepte, i nawet na moje ubezpieczenie sobie wykup
        zapas na pol roku, tu taniej.
      • minneapolis Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:07
        Pomeranka kocham Cię wybacz mi tę Bradenburgię! Buziak!
        • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:10
          a mnie minnie nie kochasz? ja ci tu kurwa oferuje serie spotkan a 5000 BEF
          sztuka, a ty zero wdziecznosci?
          • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 14:16
            Minuś, profesjonalizmu trochę! Na chorego się denerwujesz, że chory?
            • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:21
              ja sie denerwuje, ze oferuje jej osobista strate rzedu 100000 BEF, a ona nic!
              chora nie chora, liczyc chyba umie???
              • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 14:28
                Altruizm jest bezcenny Minuś a nie liczy, bo nikt tak naprawdę nie wie, ile by
                trzeba wyłożyć...
            • czort Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:22
              ni, ona podkreca jeszcze chorobe, zeb miala z czego leczyc dluuuugo leczyc!
              • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:26
                nie, no kurwa powyzej wymienionej kwoty nie podejmuje sie, tu juz bedzie
                niezbedna hospitalizacja. ale moge wydac skierowanie:)))) i mam tu paru
                odpowiednich specjalistow zaprzyjaznionych
                • czort Re: specjalisci 05.12.01, 14:31
                  ty tak nie szafuj specjalistami, bo wylecza! I gdzie nasza radocha bedzie, znow
                  trzeba kogos nowego szukac?
                  Abo leziu nam podpowie, kogo?
                  • mina.mina Re: specjalisci 05.12.01, 14:36
                    a mnie jakos szkoda dziewczyny... wyleczymy ja! SCIEPA NA SAMOLOT DLA MINNIE!
                    daje 2ooo bef. najwyzej nie bede pic jutro.
                • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 14:32
                  My tu gadu gadu, a licytacja w toku. To ile będzie na zety tych franków?
                  • czort Re Pommy 05.12.01, 14:36
                    w gora spojrz, odpowiedzialam
                    • Gość: pomerank Uwaga, ogłoszenie wyników IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 14:45
                      Czorcie,

Wręczam Ci patent sternika
                      i "minneapolis" nicka.
                      Żyj długo i szczęśliwie
                      baw nas dobrze a zdrowo
                      za chora jedną głową.

• czort Re: Uwaga, ogłoszenie wyników 05.12.01, 14:55
                        i moge zrobic sobie z nim, co chce? za pilke bedzie robic!
                        • Gość: pomerank Re: Uwaga, ogłoszenie wyników IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 15:01
                          O nie, kochanieńka. Teraz spoczywa na tobie prawdziwa odpowiedzialność!
                          I nie podrzucaj bo wybuchnie!!
                      • minneapolis inspirated by pomeranka 05.12.01, 15:00
                        Pomerankochanko!

Wyrazy uznania pomeranko
                        Twa wena poetycka
                        brodawek używania manko
                        jak chce mario2
                        istna erupcja godna
                        podrażnionego cycka
                        Twego
                        mmmmmmm
                        • Gość: pomerank Mina!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 15:04
                          Zabierz ją do seksuologa, proszę.
                        • mina.mina Re: inspirated by pomeranka 05.12.01, 15:04
                          dzidzia, inspired nie inspirated. czyli jednak zmywak. modl sie, zeby twoj szef
                          z US nie szarpnal sie na zmywarke, bo co ty tam biedactwo bedziesz robic?
                          • minneapolis Re: inspirated by pomeranka 05.12.01, 15:11
                            mina.mina napisał(a):

> dzidzia, inspired nie inspirated. czyli jednak zmywak. modl sie, zeby twoj szef
                            >
                            > z US nie szarpnal sie na zmywarke, bo co ty tam biedactwo bedziesz robic?

by pomeranka - inspirateted, nawet
                            • mina.mina Re: inspirated by pomeranka 05.12.01, 15:16
                              daj spokoj, kaziu. nawet w angielskim jestes cienka, co prawde mowiac nie
                              zaskoczylo mnie potwoich wczesniejszych wywodach.
                • minneapolis Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:41
                  mina.minuś kochanie mam rozdwojenie jaźni, więc będą do Ciebie przychodzić w
                  dwóch osobach, wyjdziesz na czysto, bo zapłacę Ci podwójną gażę. Skoro niedługo
                  będziemy razem mój nick Ci niepotrzebny :) Będziesz mnie miała całą. Ale
                  pamiętaj, jestem drobnej budowy! Kocham Was wszystkie przecież. Dałyście ciała,
                  a ja się przywiązuję do takich chwil.
                  • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:51
                    minnie, biedactwo, wskakuj w samolot, ja zaplace. widze, ze objawy nasilaja
                    sie, jako lekarz nie moge przejsc obok tego obojetnie, skladalam przysiege.
                    MOZE JESZCZE UDA SIE TWOJ MOZG URATOWAC - ALE TRZEBA DZIALAC!!!!!
                  • czort Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 14:52
                    nic z tego, nasze ciala, to nasze ciala - wymieniamy sie miedzy soba, uslugi
                    wzajemne swiadczac!
                    kazde obce poznamy! - szczegolnie twoje, bo w oslej skorze jest
                  • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 14:58
                    Tak drobnej budowy jesteś, że zmieścisz się do garnka na rosół?
                    • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 15:00
                      rosol rosolem, ja mam gar na malze, to sie nam miesko zmiesci, ale najpierw
                      podwojny haloperydol w dupe, bo inaczej odlecimy po kolacji w nieznane wymiary:)
                      • minneapolis Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 15:06
                        jezu dziewczyny ja rozumiem sex oralny, ale nie można połykać wszystkiego,
                        co drobne, co łykowate?
                        • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 15:08
                          dziecie, pzestan sie onanizowac, znajdz sobie faceta i won do ksiazek. sorry,
                          musze spadac, pacjenci czekaja. pa!
                        • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 15:11
                          Mówiłam, do seksuologa.
                          • minneapolis Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 15:19
                            to, że staram się Wasze potrzeby nie oznacza, że staję z Wami w jednym szeregu
                            wy zamanifestowałyście potrzebę brania do buzi, nie doczytałyście z tym
                            połykaniem i łykacie wszystko
                            tym razem za mocno Was podnieciłam
                            faceci będą się bali kupić nicka
                        • czort Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 15:13
                          a kto mowi o polykaniu, ciepniemy cie gdzie nie badz pod plot, moze ktos sie
                          ulituje i zeźre. po to my tylko gotowali zylasta!
                          • minneapolis Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 15:23
                            i już Cię nie stać!
                            super!
                            czort nie łyka
                            jenu ciepie gdzieś pod płot
                            chuć podniecony jak widać
                            • Gość: samanta1 Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:02
                              Co ona tu jeszcze robi????????????????
                              • czort Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 16:14
                                on, kobito, niby lower, tamto zamko sie usuwajac ze drogi, rektor nie wyrazil
                                zgody przeca.
                                a kochas podnieca nas jedynie. szyszke mu!!!
                              • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:14
                                To sie rozmnaża przez podział, Sam. Cześć:)
                                • Gość: samanta1 Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:18
                                  juz nie wiem co gorsze oni czy waglik???
                                  • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 16:47
                                    waglik, waglik. trzeba doxycycline brac i lapy polewac woda utleniona.
                                    • Gość: pomerank Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:55
                                      od wąglika można zejść. Od tego co najwyżej mieć obstrukcje.
                                      • Gość: samanta1 Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 17:37
                                        Znaczy sie nie jest zle! :))))
                      • jedwabnik Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 20:59
                        o cholera! pierwszy raz tutaj i jaka jazda - ubaw lepszy niż we wszystkich
                        komediach ostatniej dekady razem wziętych ;)))
                        Mina, jeno nie halopierdol, bo jeszcze biedną akatyzja dopadnie i będzie nią po
                        wszystkich wątkach ciepać
                        i dobry wieczór wszystkim
                        • jasmina_tdi Re: jedwabnik 05.12.01, 21:01
                          oj.....coś mi się wydaje, że szanowny pan nie po raz pierwszy tutaj!

jedwabnik napisał(a):

> o cholera! pierwszy raz tutaj i jaka jazda - ubaw lepszy niż we wszystkich
                          > komediach ostatniej dekady razem wziętych ;)))
                          > Mina, jeno nie halopierdol, bo jeszcze biedną akatyzja dopadnie i będzie nią po
                          >
                          > wszystkich wątkach ciepać
                          > i dobry wieczór wszystkim

• jedwabnik Re: jedwabnik 05.12.01, 21:07
                            intuicja tym razem zawodzi
                            i nie pan ino pani ale witam :)
                        • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 21:07
                          witaj jedwabniku w naszym burdeliku! jak wiesz, rzucawke po haloperydolu mozna
                          opanowac podajac soustnie... no co? jak odpowiesz, zostajesz moim asystentem!
                          • jedwabnik Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 05.12.01, 21:09
                            o ku..
                            jaK na egzaminie eee... psze pani, eeee... no, a.., no, k jak to było, no...
                            akineton?
                            zgadłam?;)
                            • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 06.12.01, 06:13
                              to bardziej przy spiaczkowym zapaleniu mozgu, ale od biedy mozna. witam
                              asystentke!
                              • niunieczka Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 06.12.01, 06:35
                                nie mieszaj minko jedwabnikowi, wlasnie, ze bardzo dobrze odpowiedziala z tym
                                akinetonem, a co w benelu jeszcze pridinol daja, pozdrowka mikolajkowe,
                                • mina.mina Re: SPRZEDAM H@SŁO minneapolis! Tylko poważne oferty! 06.12.01, 06:45
                                  jeszcze gorzej - allylestrenol!:)
                                  • jedwabnik Re: mina, niunieczka 06.12.01, 12:57
                                    najlepiej kajdankami do kaloryfera (merytorycznie wystarczy mi dyskutować w
                                    robocie i wypacać się naukawo, o stosowaniu nie wspominając)
                                    jezdesta od wczoraj moimi ulubionymi "bohaterAmi literackimi" - chętnie czasem
                                    wpadnę coś skrobnąć
                                    mikołajowe serdeczne uśmiechy:))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka