men_ 05.12.01, 18:48 Jeżeli chodzi o szczegóły to co najwyżej pierwsza .. (to w kwestii twojego ostatniego wpisu). Tamta to ja olałem, bo mi tylko głowe zawracała smaracując mazakiem po ekranie monitora. pozdrawiam i miłego zwiedzania stolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karina Re: DO NIUNIECZKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 18:54 Men ty niegodziwcu! Niunia cię tu na forum zabawia, a ty jej nawet nie pokazesz miasta?! I kto tu jest niewdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do Kariny 05.12.01, 18:56 Oj, nie draznij mnie ... Lekcje odrobione ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Do Kariny 05.12.01, 19:02 miasto, jak miasto, ale men o 13-tej z bukietem czerwonych roz, to jest to, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Do Kariny IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:03 Zażycz sobie tyle róż ile ma lat - zbankrutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Do niewdzięcznika IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:04 Już mówiłam żebyście moją edukację zostawili w spokoju. Al ejeśli chcesz wiedzieć, to muszę jeszcze poczytać o ostatnim skoku...( w bok) pewnego króla Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do Karinki 05.12.01, 19:07 Gość portalu: karina napisał(a): > Już mówiłam żebyście moją edukację zostawili w spokoju. Al ejeśli chcesz > wiedzieć, to muszę jeszcze poczytać o ostatnim skoku...( w bok) pewnego króla A opowiesz mi potem na dobranoc ?:) niewdzięcznik Men Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:09 Ty się lapiej zajmij swoimi skokami. Zresztą to chyba niezbyt odpowiednia lektura na dobranoc. Co by powiedziała mama? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do Karinki 05.12.01, 19:20 Gość portalu: karina napisał(a): > Ty się lapiej zajmij swoimi skokami. Zresztą to chyba niezbyt odpowiednia > lektura na dobranoc. Co by powiedziała mama? Nasza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:26 Jasne tato Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Do Nie-Byle jakiej Karinki 05.12.01, 19:08 Karinka, ja teraz MBA robie na SGH-u, chodz tu do nas, i przez okno bedziemy ogladac jak men z bukietem stoi pod pierdelkiem na rakowieckiej, zrobimy fotki i opublikujemy w necie, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunka 05.12.01, 19:21 niunieczka napisał(a): > Karinka, ja teraz MBA robie na SGH-u, chodz tu do nas, i przez okno bedziemy > ogladac jak men z bukietem stoi pod pierdelkiem na rakowieckiej, zrobimy fotki > i opublikujemy w necie, mówiłem Ci (juz pamięc pada ?, no tak w tym wieku) - wszedzie tylko nie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Niunka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:29 Wszędzie ? Spotkajcie sie pod pierdlem w Sączu - wtedy ja zrobię fotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Do Nie-Byle jakiej Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:28 Supcio, ale ja mam kawał drogi. Zrób fotki i mi je prześlij - potem opublikujemy w jakimś brukawcu Odpowiedz Link Zgłoś