Dodaj do ulubionych

DO NIUNIECZKI

05.12.01, 18:48
Jeżeli chodzi o szczegóły to co najwyżej pierwsza .. (to w kwestii twojego
ostatniego wpisu).
Tamta to ja olałem, bo mi tylko głowe zawracała smaracując mazakiem po ekranie
monitora.

pozdrawiam i miłego zwiedzania stolicy
Obserwuj wątek
    • Gość: karina Re: DO NIUNIECZKI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 18:54
      Men ty niegodziwcu! Niunia cię tu na forum zabawia, a ty jej nawet nie pokazesz
      miasta?! I kto tu jest niewdzięczny
      • men_ Re: Do Kariny 05.12.01, 18:56
        Oj, nie draznij mnie ...
        Lekcje odrobione ?:)
        • niunieczka Re: Do Kariny 05.12.01, 19:02
          miasto, jak miasto, ale men o 13-tej z bukietem czerwonych roz, to jest to,
          • Gość: karina Re: Do Kariny IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:03
            Zażycz sobie tyle róż ile ma lat - zbankrutuje
        • Gość: karina Do niewdzięcznika IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:04
          Już mówiłam żebyście moją edukację zostawili w spokoju. Al ejeśli chcesz
          wiedzieć, to muszę jeszcze poczytać o ostatnim skoku...( w bok) pewnego króla
          • men_ Re: Do Karinki 05.12.01, 19:07
            Gość portalu: karina napisał(a):

> Już mówiłam żebyście moją edukację zostawili w spokoju. Al ejeśli chcesz
            > wiedzieć, to muszę jeszcze poczytać o ostatnim skoku...( w bok) pewnego króla

A opowiesz mi potem na dobranoc ?:)

niewdzięcznik Men

• Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:09
              Ty się lapiej zajmij swoimi skokami. Zresztą to chyba niezbyt odpowiednia
              lektura na dobranoc. Co by powiedziała mama?
              • men_ Re: Do Karinki 05.12.01, 19:20
                Gość portalu: karina napisał(a):

> Ty się lapiej zajmij swoimi skokami. Zresztą to chyba niezbyt odpowiednia
                > lektura na dobranoc. Co by powiedziała mama?

Nasza ???

• Gość: karina Re: Do Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:26
                  Jasne tato
          • niunieczka Re: Do Nie-Byle jakiej Karinki 05.12.01, 19:08
            Karinka, ja teraz MBA robie na SGH-u, chodz tu do nas, i przez okno bedziemy
            ogladac jak men z bukietem stoi pod pierdelkiem na rakowieckiej, zrobimy fotki
            i opublikujemy w necie,
            • men_ Re: Niunka 05.12.01, 19:21
              niunieczka napisał(a):

> Karinka, ja teraz MBA robie na SGH-u, chodz tu do nas, i przez okno bedziemy
              > ogladac jak men z bukietem stoi pod pierdelkiem na rakowieckiej, zrobimy fotki
              > i opublikujemy w necie,

mówiłem Ci (juz pamięc pada ?, no tak w tym wieku) - wszedzie tylko nie tam
              • Gość: karina Re: Niunka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:29
                Wszędzie ? Spotkajcie sie pod pierdlem w Sączu - wtedy ja zrobię fotki
            • Gość: karina Re: Do Nie-Byle jakiej Karinki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:28
              Supcio, ale ja mam kawał drogi. Zrób fotki i mi je prześlij - potem
              opublikujemy w jakimś brukawcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka