men_ 06.12.01, 01:02 bo mnie szlag trafia z otwieraniem tamtego wątka !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: A co do mojego nie zamierzonego strzału 06.12.01, 01:04 z papugą, to ... bawiąc sie w psychologa i czytając twój nick to może sie trochę domyslam. Ale chciałbym, żeby moje domysły w gówno sie obróciły :))) Bo wtedy byłoby dwa razy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, brrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: A co do mojego nie zamierzonego strzału 06.12.01, 01:07 ciekawe co z moim nickiem wymysliles? bo on jest zupelnym przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A co do mojego nie zamierzonego strzału 06.12.01, 01:08 O przyszła ?:))))))))))) Zabawiłem sie w psychoanalityka - może cholera akurat na niego sie nie nadaję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:10 no to gadaj co wymysliles a ja powiem czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:12 karita napisał(a): > no to gadaj co wymysliles a ja powiem czy to prawda Tak, akurat któraś baba na tym portalu powie prawdę ? No dobra - skąd znasz imię ? Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:13 ale ty miales gadac pierwszy...powiesz czy nie? przysiegam ze powiem ja Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:14 karita napisał(a): > ale ty miales gadac pierwszy...powiesz czy nie? > przysiegam ze powiem ja Twój drugi nick zaczyna sie na ta samą litere co pierwszy tzn. Karita Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:16 pytasz czy mam tu klona? jesli tak to nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:18 Tylko nie gadaj mi bzdur, że znamy sie poza tymi pudełkami (komp.) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:20 nie sadze zebysmy sie znali...o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:21 karita napisał(a): > nie sadze zebysmy sie znali...o co tu chodzi? O nic, to skąd znasz imię ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:24 hmmm to proste. nie bardzo wedzialam jak wziac nick i na biurku a wpracy mam krem nazywa sie karites wiec zrobilam z tego karite. nie kierowalam sie tym ze to jest imie. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:27 karita napisał(a): WEŹ NASTEPNA TABLETKE - PYTAŁEM SIE O MOJE :))) > hmmm to proste. nie bardzo wedzialam jak wziac nick i na biurku a wpracy mam > krem nazywa sie karites wiec zrobilam z tego karite. nie kierowalam sie tym ze > to jest imie. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:30 karita napisał(a): > juz biore a moze nawet dwie wezme A PO JAKIM CZASIE ONE ZACZYNAJA DZIAŁAC ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:32 nie drzyj twarzy na mnie jesli chodzi o toi to ja nie zam twojego imienia czy to wlasciwa odpoeidz? bede nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:36 karita napisał(a): > nie drzyj twarzy na mnie > jesli chodzi o toi to ja nie zam twojego imienia > czy to wlasciwa odpoeidz? > bede nagrody? To albo robie, albo mnie sie cos popierniczyło , a nie chce mi sie przeszukiwac tamtego wielkiego wątka - jeżeli mnie to przepraszam :) Co chcesz za nagrodę - tylko nie bądź za pazerna - bierz co chcesz (lodówki i telewizora nie oddam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:41 cos dziadu jeden sciemniasz. biore pralke w lodowce puchy Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:46 karita napisał(a): > cos dziadu jeden sciemniasz. > biore pralke > w lodowce puchy No same kefiry, jogurty, piwo A co ściemniam Ci przed oczyma - może nie bierz juz tych tabletek ? Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:49 sciemniasz z tym nickiem. narobiles zadymy a teraz wode w zebach trzymasz. odwal sie od moich pigulek ciekawe jakie ty bierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:52 karita napisał(a): > sciemniasz z tym nickiem. narobiles zadymy a teraz wode w zebach trzymasz. > odwal sie od moich pigulek ciekawe jakie ty bierzesz. Na literę V ...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:54 i co widzisz na niebiesko? i cala noc tak... mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: minuta prawdy 06.12.01, 01:57 karita napisał(a): > i co widzisz na niebiesko? > i cala noc tak... mozna? A u Was tego nie dają - z tym, że męskiej części pensjonariuszy ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: minuta prawdy 06.12.01, 02:00 no wlasnie nie za starszy. wiec jestes jedynym zrodlem informacj Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A taki rympał , nie otworzę juz tamtego wątka 06.12.01, 01:06 Niech sobie strachliwa mysz nie wyobraża za dużo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: a kuku panie kruku 06.12.01, 01:08 ja ci chyba rzeczywscie becki spuszcze Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jak Ci pozwolę 06.12.01, 01:09 karita napisał(a): > ja ci chyba rzeczywscie becki spuszcze O, myszka wychyliła swój ..., swoją buzie spod miotełki Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re sama se pozwole 06.12.01, 01:11 jestem pelnoletnia i nie bede sie ciebie pytac o zgode Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ty to mi możesz co najwyżej 06.12.01, 01:13 dobrze ...:))) a pamiętasz jeszcze kiedy to było ?:)) karita napisał(a): > jestem pelnoletnia i nie bede sie ciebie pytac o zgode Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: masz tyle do powiedzenia co nic 06.12.01, 01:15 pamietam bardzo dobrze biore bilobil Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no to chyba wydajesz majątek 06.12.01, 01:19 karita napisał(a): > pamietam bardzo dobrze biore bilobil a nie powinnas brac czegos innego ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: mam oszczednosci 06.12.01, 01:22 to jest tanie zdrowe i jakie skuteczne :)) nawet wiem ze mam dowod Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kiedy ? 06.12.01, 01:24 karita napisał(a): Stając rano przed lustrem w łazience ?:))) > to jest tanie zdrowe i jakie skuteczne :)) nawet wiem ze mam dowod Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: bec bec 06.12.01, 01:25 normalnie sobie grabisz...chcesz igrac ze smiercia? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bec bec - CHOLERA 06.12.01, 01:28 karita napisał(a): > normalnie sobie grabisz...chcesz igrac ze smiercia? to miał byc komplement - masz jeszcze te tabletki ? Tylko uważaj na zatrucie lekami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: bec bec - CHOLERA 06.12.01, 01:33 jak sie zatruje to bedziesz wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bec bec - CHOLERA 06.12.01, 01:37 karita napisał(a): > jak sie zatruje to bedziesz wiedzial No chyba sa tam dyzury pielęgniarek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: pigulka 06.12.01, 01:45 karita napisał(a): > tam to znaczy gdzie? to było w temacie tego wieku, co tak ciągle podkreślałas na tamtym wątku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: pigulka 06.12.01, 01:51 pamietam bardzo dobrze zwirka i muchomrka ze nie wspomne o pieprzonej makowej panience brrrrr. Mala nagonka? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: pigulka 06.12.01, 02:00 Chodzi CI o to na wątkach obok ? E tam, małe piwo ... Weź nastepna pigułke :))) Teraz wiesz, co sobie pomyslałem, n/t miejsca, gdzie aktualnie przebywasz ?:))) karita napisał(a): > pamietam bardzo dobrze zwirka i muchomrka ze nie wspomne o pieprzonej makowej > panience brrrrr. > Mala nagonka? Odpowiedz Link Zgłoś