Dodaj do ulubionych

I'm waiting for you ......

02.07.07, 11:33

Fools Garden - Lemon Tree
www.youtube.com/watch?v=PWa6uz1ayME
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I'm driving around in my car
I'm driving too fast
I'm driving too far
I'd like to change my point of view
I feel so lonely
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

I'm sitting here
I miss the power
I'd like to go out taking a shower
But there's a heavy cloud inside my head
I feel so tired
Put myself into bed
Well, nothing ever happens and I wonder

Isolation is not good for me
Isolation I don't want to sit on the lemon-tree

I'm steppin' around in the desert of joy
Baby anyhow I'll get another toy
And everything will happen and you wonder

I wonder how
I wonder why
And all that I can see is just another lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
And I wonder, wonder

I wonder how
I wonder why
And all that I can see, and all that I can see, and all that I can see
Is just a yellow lemon-tree
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 11:41
      słoneczko widzę w hamburgu mocno grzeje :)))
      • bettina75 Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 11:57
        no...a ja tylko cytryny widze:)
    • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 19:48
      Could you try again, possibly less sophisticated? :)
      • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:03
        To może ja streszczę, co zrozumiałam: She's waiting for the Man she loves :)
        • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:29
          To zrozumiałem. Tylko czy on wie, że ona czeka, bo my prosci jesteśmy? :)
        • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:29
          To zrozumiałem. Tylko czy on wie, że ona czeka, bo my prosci jesteśmy? :)
          • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:32
            Nie wiem. Myślę, że jak się doczeka, to się dowie :)
            • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:35
              Będę może upierdliwy, ale to ona czeka, a on nic o tym nie wie:)
              • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:37
                Kiedy właśnie czasami jest tak, że ona wcale nie czeka, a tu nagle ŁUP - on jej
                spada jak manna z nieba :)
                • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:39
                  Ale Bettinka wyraźnie mówi, że czeka:)
                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:39
                    To jest tylko inna wersja tego, że nie czeka ;)
                    • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:43
                      Niewątpliwie masz rację, choc wzniosłaś sie ponad moje zdolności percepcyjne:)
                      • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:46
                        Przecież czymś Cię muszę zachwycić, prawda? :))
                        • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:48
                          Ale ostroznie, bo ego zaczyna cierpieć:)
                          • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:49
                            A w którym kierunku? :)
                            • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:51
                              Zawsze cierpi, gdy ktos próbuje je zdominować:)
                              • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:54
                                A co ma wspólnego zachwyt z dominacją?
                                • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 20:59
                                  Niedostatek percepcji oznacza podporządkowanie:)
                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:04
                                    Albo niezrozumienie :)
                                    • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:07
                                      To również stawia niżej:)
                                      • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:16
                                        Nieprawda. Bo przecież wtedy obie strony jednako się nie rozumieją :)
                                        • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:20
                                          Ależ skad. Wzajemnie sie uzupełniają, bo jedna strona rozumie to, czego nie
                                          rozumie druga:)))
                                          • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:25
                                            No teraz już nie wiem o co chodzi :)
                                            Chyba żeby potraktować dominację jak formę uzupełniania się, ale jakoś mi to
                                            dziwacznie wygląda :)
                                            • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:27
                                              Z pewnoscią jest to forma uzupełnienia, obejmująca obszary niedostępne dla
                                              drugiej strony:)))
                                              • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:31
                                                Ok, przy takim oglądzie sprawy-mogę się z tym zgodzić :)
                                                • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:33
                                                  Bylibyśmy swietnymi negocjatorami:)
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:35
                                                    Razem, czy z osobna? Bo rozumiesz- wystarczy trafić na mniej skłonnego do
                                                    kompromisu partnera i wtedy z osobna leżymy i kwiczymy - i Ty, i ja;)
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:39
                                                    Oczywiście reprezentując obie, układajace sie strony:)
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:41
                                                    Wychodzi jakby na to samo :)
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:45
                                                    Jakby. Dobrzy jestesmy, powiem nieskromnie:)))
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:46
                                                    Dla odmiany skromnie przytaknę :)
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:48
                                                    Oczywiscie. Jakaś równowaga na tym świecie musi być:)
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:50
                                                    Taka już natura tego świata, że gdzieś jest dzień, a gdzie indziej noc :)
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:53
                                                    Fakt. Na przeciwieństwach zbudowane jest wszystko, co znamy i taki układ bardzo
                                                    mi się podoba:)
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 21:57
                                                    Co prawda, to prawda.
                                                    Tak oto na przykład jedni są nocnymi markami, a inni rannymi ptaszkami, i kiedy
                                                    Ci pierwsi wieczorem niczym maciejka budzą się do życia, ci drudzy zaczynają
                                                    powoli zapadać w senne odrętwienie :)
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 22:00
                                                    Ale nawet przy tak niekorzystnych założeniach próbują znaleźć wspólny
                                                    mianownik:)
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 22:02
                                                    Inaczej nie byłoby im dane spotkać się :)
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 22:12
                                                    Decyduje dobra wola, a nie przypadek:)
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 22:18
                                                    Szukanie wspólnego mianownika nie jest przecież przypadkowe :)
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 22:22
                                                    Nawet świadomie celowe, a moze celowo świadome:)
                                                  • debi_bebi Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 22:24
                                                    Taaaak,
                                                    i cel jakby jakiś taki wspólny też :)))
                                                  • crimen Re: I'm waiting for you ...... 02.07.07, 22:26
                                                    Z celem najmniejszy problem. Zawsze jakis się znajdzie:)
      • bettina75 Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:26
        Siedze tu w nudnym pokoju
        To kolejne deszczowe sobotnie popoludnie
        Marnuje swoj czas nie mam co robic
        Wlocze sie czekam na ciebie
        Ale nigdy nic sie nie dzieje i zastanawiam sie

Jezdze moim samochodem
        Jezdze za szybko
        Jezdze za daleko
        Chce zmienic swoj punkt widzenia
        Czuje sie taka samotna
        Czekam na ciebie
        Ale nigdy nic sie nie dzieje i zastanawiam sie

Zastanawiam sie jak
        Zastanawiam sie dlaczego
        Wczoraj mi powiedziales o niebieskim, niebieskim niebie
        I wszystko co moge widziec
        To tylko zolte cytrynowe drzewko
        Obracam swa glowe w gore i w dol
        Obracam, obracam, obracam sie dookola
        I wszystko co widze
        To tylko kolejne zolte cytrynowe drzewko

spiewaj: dabdadadabdidida dadadabdida dapdidida

Siedze tutaj stracilam moc
        Chce wyjsc i wziac prysznic
        Ale w mej glowie jest ciezka chmura
        Czuje sie tak zmeczona poloze sie do lozka
        Gdzie nigdy nic sie nie wydarza i zastanawiam sie

Izolacja mi nie sluzy
        Nie chce izolacji
        By siedziec na cytrynowym drzewku

Chodze po pustyni rozrywek,
        kochanie jakkolwiek dostane nową zabawke
        i wszystko się wydarzy i ty sie zastanowisz

Zastanawiam sie jak
        Zastanawiam sie dlaczego
        I wszystko co moge widziec
        To tylko zolte cytrynowe drzewko
        Obracam swa glowe w gore i w dol
        Obracam, obracam, obracam, obracam, obracam sie dookola
        I wszystko co widze
        i sie zastanawiam, sie zastanawiam

Zastanawiam sie jak
        Zastanawiam sie dlaczego
        I wszystko co widze
        I wszystko co widze
        I wszystko co widze
        • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:30
          Bettinko, napracowałaś się, ale po polsku tekst traci cału swój urok i gubi
          przesłanie:)
          • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:32
            Wlasnie dlatego dalam prawdziwa wersje a tlumaczenie..sam wiesz :))
            A piosenka jest poprostu super (dla mnie....chociaz stara ale ciagle lubiana:))
            • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:34
              Wiem. Tez mi sie podoba od czasu gdy ja pierwszy raz usłyszałem:)
              • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:37
                Ona chyba nie moze sie nikomu nie podobac...taka smutan i zarazem wesola....to
                prawie jak kurczak podanany w chinskiej kuchni na slodko-kwasno:)))
                • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:40
                  Nie cierpię kurczaka na słodko-kwaśno, ale ten kawałek niesamowicie wprowadza w
                  nastrój:)
                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:42
                    hmmm...a ja lubie..nawet ale sie nie zachwycam:)... a kawalek wprowadza
                    faktycznie zawsze w dobry nastroj...chociaz wlasciwie powinniem miec inny
                    skutek.....troche to dziwne, nie?
                    • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:45
                      Bardzo dziwne, ale on jakby odrobinę balladowy jest, a ballada nigdy nie jest
                      jednoznaczna w odbiorze:)
                      • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:47
                        Nie wiedzialam, nauczyles mnie czegos nowego:)
                        • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 02.07.07, 22:54
                          To tylko moje, subiektywne odczucie, więc nie każdy musi się z nim zgodzić:)
                          • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 03.07.07, 21:40
                            Najwazniejsze, ze mnie to odpowiada... to Twoje odczucie:)
                            • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 04.07.07, 00:48
                              I bardzo dobrze. Moze wspólnymi siłami odbudujemy zniszczone przez kaczory
                              stosunki polsko-niemieckie:)))
                              • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 04.07.07, 13:33
                                Crimek, to nawet dobra idea...wiec zaczynam od...przajcielskiego usmiechu :-))
                                • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 05.07.07, 00:59
                                  A ja zaproszę Cię na piwo, gdy wpadnę na October Fest:)))
                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 05.07.07, 09:11
                                    A ja do piwa najlepiej slynne solone bayerische Brezel tzw. "Brezn" zafunduje:)
                                    w srodku miekkie z zewnatrz chrupiace....mniam:)))
                                    .........a moze takze golonko?:)))

A potem......poniewaz tutaj tak po nocach straszych ...zaprosze Cie na....
                                    Geisterbahn..:)
                                    • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 05.07.07, 17:01
                                      Ufam Ci i wierzę w Twój dobry smak, tylko gdzie i jak pozbędziemy się tych
                                      skonsumowanych kalorii???:)
                                      • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 05.07.07, 18:50
                                        Nie martw sie o zdobyte kalorie:)....po pieciu looping`ach i innych karuzelach
                                        stracimy wszystko co w nadmiarze... :))
                                        • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 06.07.07, 10:51
                                          Coraz bardziej mi sie to podoba. Po 10 piwach mogę zacząć poszukiwania
                                          germańskich przodków:)))
                                          • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 06.07.07, 13:35
                                            ech Crimus, no i diabli wzieli tak dobrze zapowiadajace sie nasze stosunki
                                            polsko-niemieckie :))
                                            • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 06.07.07, 18:08
                                              Sam diabeł jest uosobieniem braterstwa polko-niemieckiego. Podobno raz nosi się
                                              z niemiecka, a raz zakłada polski kontusz z pasem słuckim, ozdobionym kutasami,
                                              za przeproszeniem:)))
                                              • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 06.07.07, 19:00
                                                Ostatecznie pozostanie nam przyjazn niemiecko-niemiecka, kto wie, moze nawet
                                                jestes moim kuzynem z dziesiatej wody po kisielu....i diabelska sztuczka na nic
                                                sie nie zda? :)))
                                                • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 07.07.07, 14:37
                                                  Bettinko, nie demonizuj. Kto kuzynki nie ruszy, będzie w piekle po uszy:)
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 10.07.07, 08:04
                                                    Piekielo bylo i sie zbylo.....teraz jest only love :)))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 10.07.07, 14:09
                                                    But all's fair in love and war:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 12.07.07, 21:09
                                                    ekhm...ponizej pasa tez?
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 17:07
                                                    Bettinko, godząc w imponderabilia, podcinasz gałąź, na której siedzisz:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 17:11
                                                    Ech....nie jest az tak zle ze mna:)
                                                    Juz Ty sie o mnie nie martw, nie spadne:)
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 19:39
                                                    Nie wątpię Bettinko, że Ty znajdziesz sobie jakąś gałąź, ale pomyśl o
                                                    koleżankach, zanim wymierzysz podtępny cios;)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 22:02
                                                    Crimen, cos Ty taki zapobiegliwy sie zrobil?......w ciazy jest Twoja Pani??:))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 22:27
                                                    Bettinko, gdyby pozostawić sprawę w Twoich rączętach, to żadna poza Tobą, nie
                                                    miałaby szans na poczęcie, no chyba że niepokalane:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 22:43
                                                    Juz dobrze......jak mnie tak przycisnales do dechy to....all's fair in love and
                                                    war:))).......nawet te ponizej....:))
                                                    Zadowolony? :)
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 22:49
                                                    Zdobyłem kolejne doswiadczenie. Nigdy nie należy przyciskać kobiety do dechy,
                                                    jeśli ceni się swoje imponderabilia:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 22:55
                                                    Crimen, nie wstydzisz sie wakorzystywac slaba plec....na dodatek o poznej
                                                    porze?....do tak niecnych psychologicznych podejsc:))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 16.07.07, 23:18
                                                    Bettinko, każde nasze działanie docelowo służy wykorzystywaniu słabej płci, a
                                                    poza tym chronię tylko swój stan posiadania:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 08:42
                                                    tjaaaaa.....no comment:)
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 12:30
                                                    Jeszcze nie zaliczyliśmy karuzeli, a Ty już odmawiasz komentarzy?:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 13:35
                                                    Karuzele masz jak w banku....:))
                                                    Jestem ciekawa..... czy piec razy po pieciu loopingach, tez bedziesz taki pewny
                                                    siebie....:)))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 13:43
                                                    W kluczowej chwili pojednania polsko-niemieckiego nie wypada mi się
                                                    wycofywać:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 13:48
                                                    Bede Cie trzymala za..... reke...w razie czego :))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 13:57
                                                    Bettinko, reka jest Twoja:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 14:03
                                                    Twoja moja...czy moja moja?....znowu mi przekrecasz fakty.....co ja z Toba mam:))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 14:09
                                                    Sama widzisz na jakie trudności napotyka regulacja
                                                    międzynarodowych...stosunków:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 14:16
                                                    Kurka noooo......dwoje normanych ludzi nie moze sie porozumiec w tych calych
                                                    stosunkach miedzyludzkich......wiec czego mozna sie spodziewac po
                                                    miedzynarodowych politykach?....:)))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 14:42
                                                    Kurka nooo...ale myśmy sie już porozumieli w kwestii pryncypiów. Karuzela juz
                                                    jest uzgodniona, a teraz musimy tylko wyjaśnić, kto, kogo i za co ma trzymać:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 17:16
                                                    Zdam sie na Twoje wieloletnie doswiadczenie...Ty juz z niejednego pieca
                                                    jadales......jak sie domyslam...:)))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 17.07.07, 20:02
                                                    Nikt jeszcze nie doświadczył wszystkiego, więc liczę na Twoją niewielką
                                                    pomoc:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 20:14
                                                    Jak spojrze gleboko w Twe oczy.....bedziesz juz wiedzial ...co czynic :-)))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 20:21
                                                    To bierzemy sprawy we własne rece i budujemy Europę bez granic:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 20:30
                                                    Ech...Ty znowu o polityce?...no tak...czego ja sie wlasciwie moge po mezczyznie
                                                    spodziewac?...jak nie o sporcie...to o polityce.....:)
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 20:55
                                                    Możemy jeszcze o piwie, albo o dziewczynach:)))
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 21:11
                                                    Tjaaaaa...........no i opadly mi rece....:)
                                                    ..setka dobita i temat sie skonczyl:)))
                                                    Bye, bye:)
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 21:24
                                                    No i odpadła, zanim przeszlismy do meritum:)
                                                    Trzymaj się:)
                                                  • bettina75 Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 21:45
                                                    Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys sie podniose......z Twoja pomoca? :)
                                                    ...do sklikania zatem :-)))
                                                  • crimen Re: Dla mojego czarodzieja wszystko :)) 18.07.07, 22:27
                                                    Jako Twój osobisty czarodziej jestem zawsze do usług:)
    • paola80 Re: I'm waiting for you ...... 10.07.07, 08:50
      bettina , jesteś ?
      • bettina75 Re: I'm waiting for you ...... 10.07.07, 09:03
        Czesc Paola............ to TY ?????????????????
        kopa lat!!:)
        • paola80 Re: I'm waiting for you ...... 10.07.07, 09:12
          Słuchaj chciała bym na gg jak masz bo ja w twoje państwo się przeprowadzam i
          podpytać chciałam :)
          • bettina75 Re: I'm waiting for you ...... 10.07.07, 09:22
            Paolka, gg nie posiadam wiec pisz na @ ....chetnie udziele Ci potrzebnych
            informacji:))
            • paola80 Re: I'm waiting for you ...... 10.07.07, 09:26
              no to super , trochę popracuje a potem napisze . Może jakimś cudem bedziesz tam
              gdzie ja i będe miała chociaż jedną koleżankę :( Buziaki
              • bettina75 Re: I'm waiting for you ...... 10.07.07, 09:31
                :-))) No.... ciekawe gdzie Cie zarzuci?
                A poza tym, jak bedziesz otwarta na nowe kontakty, to szybko beda pierwszew lody
                przelamane...nawet z obcymi :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka