Dodaj do ulubionych

Czy nadmierna sennosc

21.06.03, 08:07
dlugie wylegiwanie sie w lozku, niechec do porannego wstawania, nie sa
jednym z objawow bycia w stanie odmiennym? Mozna wiele ukrywac, ale sa
symptomy, ktore sa widoczne golym okiem. Ot chociazby rosnacy brzuszek :)
Poza tym, to taka ciekawostka przyrodnicza. Bo ponoc pterodaktyle i
skowronki jajeczka znosza... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 11:30
      No widzisz! A te współczesne wszystko na odwrót robią. Najpierw na jajeczkach
      siedzą, aż sie z nich zrobią wydmuszki, następnie z nich schodzą wielce
      zadowolone, i dopiero potem cała reszta się odbywa :))
      • mario2 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 13:42
        Jedno mnie tylko nurtuje, czy przez te wlasnie kolejnosc w zygocie beda same
        chromosomy "Y", czy znajdzie sie tez jakis chromosom "X" ? :)

To pachnialoby mongolizmem :)
        • Gość: maryjo2 Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 14:10
          A Ty na masz do któregoś z tych chromosomów jakąś szczególną słabość, że tak
          dopytujesz?
          • mario2 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 14:17
            ja jestem zwolennikiem corssing-over :)
            • Gość: maryjo2 Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 14:23
              Ja tam wolę najdoskonalsze w swej geometrii kółeczko :)
              • mario2 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 14:29
                Ktore to koleczko wraz z krzyzykiem zapewni chwile intelektualnych uniesien.
                Pamietasz taki znak na skrzydlach polskich samolotow? To taka szachownica dla
                poczatkujacych i dla zaawansowanych kobiet :)
    • ar_tur1 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 14:35
      Słuchaj pędraku!
      Raz cię już prosiłem o to, byś nie mieszał się w nieswoje sprawy. Daj nam w
      końcu spokój. Jeśli nie zastosujesz sie do tego o co prosze grzecznie,
      bedziemy musieli porozmawiać mniej grzecznie. Czy nie zdajesz sobie z tego
      sprawy ile szkody możesz narobić tym swoim gadanie?
      Wiec jeszcze raz: odwal się od I.!!!
      • mario2 Uwaga potencjalny samobojca! 21.06.03, 14:37
        Spadnie taki z poziomu swego ego na poziom swego IQ i poniesie smierc na
        miejscu :)
      • Gość: maryjo2 Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 15:21
        Artur, nie zwracaj uwagi na tego etatowego świrusa-zrzędusa, on poza paroma
        utartymi, schematycznymi "głębokimi" myślami nie ma nic do powiedzenia.
        Oto jakich mniej więcej wypowiedzi możesz się po nim spodziewać:
        1. "wyjmij sobie gumkę z majtek i sobie nią strzel";
        2. "jesteś pierwotniakiem z przegrzanymi synapsami"
        itp wyrażeń na poziomie.

P.S. Czekam na Ciebie za godzinę tam, gdzie zwykle :))
        • Gość: oona Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 15:23
          i"wydmuszka intelektualna" :)
          • mario2 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 15:29
            Zapomnialas o tym, ze facio ma 2 programy mniej od pralki Frani :)
          • Gość: maryjo2 No, wydmuszka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 15:56
            to hit tego sezonu dla Maria, Uneczko. Będzie ją eksploatował, aż zostana same
            skorypki.
            • mario2 Re: No, wydmuszka... 21.06.03, 16:00
              Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> to hit tego sezonu dla Maria, Uneczko. Będzie ją eksploatował, aż zostana
              same skorypki.

*** zadowole sie skorupkami :)
        • mario2 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 15:28
          Coz za przenikliwosc :) Ale skoro juz nawet Ty widzisz na jakie okreslenia
          zasluguje ten Tur , to coz ja mam poczac? :O)

Ja dodalbym tylko tyle, ze jakby mu jedna szara komorke usunac, to bylby
          roslina :)
        • ar_tur1 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 15:49
          Może masz i rację. Nie ma z kim kopii kruszyć. Wychodzę już z domu, ale
          popatrz na pogodę. Chyba ze spaceru nici. Musimy zdecydować się na coś innego.
          Jakąś inna przyjemność :-)
          • mario2 Re: Czy nadmierna sennosc 21.06.03, 17:10
            Tylko nie mow, ze masz ochote na rozrywki umyslowe. To moze byc dla Ciebie
            bolesne :)
            • Gość: maryjo2 Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 08:31
              Uhm...Wiem coś o tym, bo widziałam Maria kilka razy w trakcie myślenia: kilka
              minut telepki umysłowej i 24 godziny wypoczynku. Powalający z nóg wysiłek.
              Dlatego on myśli, że wszyscy tak samo mają :)
              • Gość: Hans_Pferdeschwanz Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.arcor-ip.net 22.06.03, 08:37
                ale tak poza tym nic Wam nie dolega, prawda???
                • Gość: maryjo2 Re: Czy nadmierna sennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 08:42
                  No, muchy na szczęście nam nie dolegają, panie Koński Ogon :)
                  • mario2 a komarki 22.06.03, 09:25
                    w dupcie nie pogryzly, jak z Artusiem wianki puszczalas?:)
                    • Gość: maryjo2 Re: a komarki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 12:44
                      Wianki puściłam, ale bez Artusia. Artuś został :)
                      • mario2 Re: a komarki 22.06.03, 13:23
                        Rozumiem- czynnosc puszczania wiankow przekraczala jego mozliwosci percepcyjne.
                        Poza tym braklo kapokow, wiec kol. Artus jako indywiduum niedorozwiniete nie
                        zostal dopuszczony do brzegow rzeczki :)
                        • Gość: maryjo2 Re: a komarki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 13:41
                          Za to został dopuszczony do czego innego, co Ci wyraźnie nie w smak, kolego
                          zazdrośnicki :P
                          • mario2 Re: a komarki 22.06.03, 13:53
                            Oj jaki ja jestem zazdrosny!!!! :o) Zaraz pekne z tej zazdrosci!
                            czy bede niedyskretny pytajac co on dostal?
                            Mozg na kartki, czy intelekt na wage? :o)
                            • Gość: maryjo2 Re: a komarki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 14:42
                              Dostał, co dostał, a Ty sobie pękaj, skoro nic innego robić nie potrafisz :P
                              • mario2 Re: a komarki 22.06.03, 14:53
                                Ja juz pekam- ze smiechu :o)
    • great_loser Nadmierna senność? Ty to masz problemy! 22.06.03, 23:53
      Wyobraź sobie co to jest bezsenność. Leżysz sobie w łużku i nie możesz zasnąć!
      Gdy tak leżysz czas płynie tobie dużo wolniej, a ty leżysz i leżysz i nic.
      Wyobraź sobie najnudniejszą rzecz podnieś do kwadratu, a otrzymasz nudę jaką
      się odczuwa niemogąc zasnąć. Wyobraź sobie że nie możesz zasnąć przez kilka dni
      z rzędu, jesteś co najwyżej w jakimś półśnie i nie wiesz czy spałeś te kilka
      godzin czy wogóle. A potem przez rok boisz się iść spać, bo a nuż znowu nie
      będziesz mógł zasnąć!

To jest dopiero podłość od losu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka