romy_sznajder 16.07.07, 14:53 Wszystkim Mirellom-Paprotom skladamy serdeczne zyczenia;) <cmok><comk> members.lycos.co.uk/bebulka89/gify/r%f3%bfyczka.......jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: 16 lipca, Mirelli 17.07.07, 22:46 dołaczam sie deko pózno ale jednak:) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: 16 lipca, Mirelli 24.07.07, 23:28 Jako że mniejszym wstydem jest spóźnić się wieki całe niż na wieczność zapomnieć, więc bardzo spóźniony i faktem tym wielce zawstydzony spieszę i ja złożyć życzenia mej serdecznej koleżance Niech ptaki brokat gwiazd Ci przyniosą, niech poranek Twoją twarz obmyje rosą, niech Bóg da Ci wiarę i łaski ukryte, niech serce twe radością zawsze syte. Wszystko co było Twoim marzeniem, co jest i będzie nim w przyszłości niech nie uleci z cichym westchnieniem lecz NIECH SIE SPEŁNI W CAŁOŚCI. P.S. a ja wiem że Mirellka ma imieniny dopiero 7 października ;) :P za to moje :P są jutro, a właściwie to już prawie dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: 16 lipca, Mirelli 25.07.07, 14:43 no to sto lat, Tecumseh! Co do Mirelli, to raczej takie nawolywanie bylo, niz faktyczne zyczenia, bo nikt nie byl pewny tych imienin, ale teraz juz jest jasnosc;) Odpowiedz Link Zgłoś