Dodaj do ulubionych

problem techniczny

18.07.07, 20:37
ile trzeba liczyć na kobiecą twarz wina,piwa ewentualnie wódki,by już była
chcąca ???
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: problem techniczny 18.07.07, 20:40
      Wszystko zalezy od chcacej:)
    • rysiu_lubicz jezeli liczysz tylko na twarz 18.07.07, 20:46
      to wystarczy,
      ze jakis ladny wierszyk,
      z przykucnieciem,
      powiesz,
    • crimen Re: problem techniczny 18.07.07, 20:47
      Schizolku, nigdy nie trafiłeś na taką, której uroda przerastała pojemność
      twojej głowy???:)
      • leziox Re: problem techniczny 18.07.07, 21:26
        Po pol butelce szampana zaczyna dzialac.Jest milo i przyjemnie,po nastepnej
        butelce szampana jest calkiem cacy.Po trzeciej mozna isc do domu bo dziewcze nie
        jest w stanie sie zachowac i moze zgwalcic...
        • rysiu_lubicz a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 21:42
          na glowe,
          i mowi,
          ze to prowokacja,
          • leziox Re: a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 21:42
            taki helm to jest dobry zeby kitek walnal sie w czolko ale mocno,to przejdzie mu
            paranoja...
            • rysiu_lubicz Re: a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 21:46
              paranoja na punkcie only,
              to cie boli ?
              • leziox Re: a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 21:49
                Ja tam mam oceny gdzies,jesli ci na nich zalezy to sie tam oceniaj,albo jeszcze
                dalej...
                • rysiu_lubicz Re: a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 21:56
                  jak byles mlody bardziej plodny byles,
                  przynajmniej jako poeta,
                  • leziox Re: a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 21:57
                    Zeby byc plodnym trzeba miec podniete.Ty zaliczasz sie raczej do pelzajacej
                    impotencji niz czegokolwiek plodnego.
                    • rysiu_lubicz Re: a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 22:00
                      mialas nadzieje leziaczko,
                      ze cie podniece ?
                      • leziox Re: a po czwartej, leziak wklada sobie helm CBA 18.07.07, 23:19
                        Mnie nie,ale zapewne mojego bejsbola,ktory na twoj widok stwardnialby do oporu...
        • schizoo Re: problem techniczny 19.07.07, 10:50
          leziox napisał:

> Po pol butelce szampana zaczyna dzialac.Jest milo i przyjemnie,po nastepnej
          > butelce szampana jest calkiem cacy.Po trzeciej mozna isc do domu bo dziewcze ni
          > e
          > jest w stanie sie zachowac i moze zgwalcic...

lezio daj mi tu instrukcje na tańsze alkohole,aż tyle nie zamierzam inwestować;
    • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 08:52

• eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 09:50
        jak reagujesz na kapsel?
        • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 10:01
          Na kapsle nie reaguję, bo szkolenia nie przeszłam;)
          • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 10:05
            zapraszam do nasz pod sklep :P
            • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 10:26
              do stałych półkolonistów?:P
              • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 13:23
                raczej do młodzieży kwiatu - wytrawnych smakoszy,
                o z lekka ogorzałych licach, w tonacji fioletu :D
                • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 14:08
                  Taaak i ten ptzretrawiony alkohol wyłażący każdą porą skórną - coś
                  wspaniałego :P

W radiu Bon Jovi - Always..... i przypominają mi się połowinki z liceum..;)
                  • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 14:31
                    menk.a napisała:
                    > ptzretrawiony alkohol wyłażący każdą porą skórną - coś wspaniałego :P
                    też lubię - działa na wyobraźnię, co nie? :P

> W radiu Bon Jovi - Always..... i przypominają mi się połowinki z liceum..;)
                    to Ty jeszcze młoda siksa jesteś ;)
                    • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 14:32
                      Dobra , dobra, w metrykę proszę mi nie patrzeć, bo to może być zgubne:P
                      • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 14:37
                        zgubne, to może być wąchanie korka, tzn wszystko po tym -
                        przy Twoich inklinacjach :D
                        • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 14:38
                          Ooooo na razie mam się dobrze i niczego nie zgubiłam. Co najwyżej straciłam, a
                          właściwie oddałam :P
                          • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 14:43
                            czy musimy publicznie omawiać Twoje życie intymne? :P
                            • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 15:27
                              O życiu intymnym nic nie było:P
                              • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 15:36
                                menk.a napisała:
                                straciłam, a właściwie oddałam i mam się dobrze

rozumiem, że to o udanych inwestycjach :P

• menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 19.07.07, 15:44
                                  Oczywiście! Na owej inwestycji coś zyskałam;))
                                  • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 20.07.07, 10:42
                                    kontekst staje się na tyle śliski, że mam obawy przed kontynuacją :P
                                    • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 20.07.07, 10:44
                                      Nic się nie bój, ja sama w strachu;)
                                      • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 20.07.07, 10:47
                                        spokojnie; nie wyglądasz na przestrachną :)
                                        • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 20.07.07, 11:15
                                          Pozory czasem mylą;)
                                          • eu_gieniusz Re: wystarczy, że korek powącham :PP 20.07.07, 13:58
                                            zatem pogadajmy o mimikrze czyt. sztuce pozoracji :)
                                            • menk.a Re: wystarczy, że korek powącham :PP 20.07.07, 14:20
                                              Aż taka bezbronna nie jestem :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka