kochanica-francuza 22.07.07, 17:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=66105411&a=66279779 Jak czytam takie posty, wyjechałabym choćby zaraz z tego kraju zasr... zacofańców i nigdy nie wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Myślałam, że pytasz, jakie mam ręce 23.07.07, 22:56 Oj różne, różne. Mycie siebie samej raczej. ;-) I kupa innych. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Myślałam, że pytasz, jakie mam ręce 24.07.07, 06:14 kochanica-francuza napisała: > Oj różne, różne. > > Mycie siebie samej raczej. ;-) I kupa innych. ==================================================== Hmmmmm.... Nie bradzo rozumiem... tzn. masz niedopartą potrzebę mycia samej siebie i kupę INNYCH! Czy też, masz nieodpartą potrzebę mycia samej siebie i kupę innych zaburzeń tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Myślałam, że pytasz, jakie mam ręce 24.07.07, 14:53 > masz nieodpartą potrzebę mycia samej siebie i kupę innych zaburzeń tego typu? > Hihi. Kupę innych zaburzeń mam. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Ręce opadają 23.07.07, 20:45 kochanica-francuza napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=66105411&a=66279779 > Jak czytam takie posty, wyjechałabym choćby zaraz z tego kraju zasr... > zacofańców i nigdy nie wróciła. ========================================= kochanico a czy ty się zastanowiłaś nad powagą zalinkowanego przez ciebie postu? A czy ty zróciłas uwagę na jakim forum znajduje się wątek z zalikowanego przez ciebie postu? Kochanico cały wątek to jedna wielka kpina, żart, zgrywa! A ty to wszystko na powaznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ręce opadają 23.07.07, 22:57 > kochanico a czy ty się zastanowiłaś nad powagą zalinkowanego przez ciebie > postu? A czy ty zróciłas uwagę na jakim forum znajduje się wątek z zalikowanego > > przez ciebie postu? > Kochanico cały wątek to jedna wielka kpina, żart, zgrywa! A ty to wszystko na > powaznie... No nie wydaje mi się. Czasem na FH bywają wątki serio. > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ręce opadają 23.07.07, 22:58 Poza tym odpowiedź "Moja nie jest żadna pop...(czy jak on to napisał) , żeby chodzić do psychiatry" też wydaje się serio. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Ręce opadają 24.07.07, 06:10 kochanica-francuza napisała: > Poza tym odpowiedź "Moja nie jest żadna pop...(czy jak on to napisał) , żeby > chodzić do psychiatry" też wydaje się serio. ==================================================== Raczej jest to głupi ordynarny żart. Takie pławienie się w przerośniętej formie. Zwykła nad ekspresyjność wypowiedzi. kochanico coś wiem na ten temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ręce opadają 24.07.07, 14:54 > Raczej jest to głupi ordynarny żart. Nie, to wyraz mentalności moich rodaków i współobywateli. Odpowiedz Link Zgłoś