anna_sla Re: Gdzie się wszyscy podziali? :( 31.07.07, 15:38 zapytaj mew ;P sama nie wiem gdzie są :) co niektórych widuję na innych forach, chyba już nas nie lubią cy cuś?? Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: Gdzie się wszyscy podziali? :( 31.07.07, 15:47 A dlaczemu mew? A to niech się wy... ;P Ja się tu zanudzam na śmierć a pogadać ni ma z kim! Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Gdzie się wszyscy podziali? :( 31.07.07, 15:57 Ja się podziałam w zeszłym tygodniu nad morzem. Teraz jestem, ale jakby mnie nie było... Aura jakaś taka melancholijna, niemal jesienna... Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: Gdzie się wszyscy podziali? :( 31.07.07, 16:02 Ani mi nie mów, dzisiaj idąc do pracy z koleżankami uznałyśmy, że już nawet pachnie jesienią-liście zaczęły spadać z drzew, chłodno mimo słońca... Aura wyjątkowo jesienna. Ale ja jesień lubię :) Jak było nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mk Re: Gdzie się wszyscy podziali? :( 31.07.07, 16:11 A co ty tutaj jeszcze robisz? sio do Amerykanina:)))) ja zaglądam często:P Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: Gdzie się wszyscy podziali? :( 01.08.07, 09:28 No i z Amerykaninem qpa... Za duża odległość. Bu :( Ja to mam szczęście, normalnie nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka nad morzem... 31.07.07, 17:42 ... było w kratkę. Pogoda nadawała się głównie do spacerów. Na plaży byliśmy jeden raz, ale o kąpieli można było zapomnieć - ciepło słońca niestety przegrywało z chłodem wiatru... A takie fajne fale były... Ech, może za rok lepiej trafimy w aurę :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: nad morzem... 31.07.07, 23:07 Ja od 23 lipca do pracy chodzę po wychowawczym więc zaglądam tylko w wolnej chwili ale pamiętam o Was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: nad morzem... 01.08.07, 09:44 mi też pogoda by nie przeszkadzała, byle tylko być nad morzem, uwielbiam je. :) Odpowiedz Link Zgłoś