jagdam 06.08.07, 19:12 No to może o 18.00 - na solnym, albo np. koło Agawy (park południowy?) Kierunek będzie na Krasków - dużo bocznych dróżek i mały ruch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumak68 Re: wrocek - jutro wtorek śmiganko 07.08.07, 09:54 Helouu, ja tam chętnie jak tylko się wyrobie.Jadę na warsztat "montować" stelaże pod sakwy:). Dam znać na komórkę ,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: wrocek - jutro wtorek śmiganko 07.08.07, 10:04 jestem za, szczególy na komóre Odpowiedz Link Zgłoś
jagdam Re: wrocek - jutro wtorek śmiganko 07.08.07, 15:12 no to demokratycznie, koło Agawy, bo baśkę trzeba odebrać z doma i dotransportować w eskorcie :))) , żeby małż widział, że nie na randkę jedzie, tylko z koleżankami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak68 Re: wrocek - jutro wtorek śmiganko 07.08.07, 22:36 Jagoda :) wielkie dzięki za naukę i super wycieczkę:)))!!! i skromnie proszę o następny raz! pozdrawiam Dorota :) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: wrocek - jutro wtorek śmiganko 07.08.07, 23:36 a kiedy next wycieczka? W przyszłym tyg. już chyba będę mieszkał we wrocu - chętnie więc bym się podczepił :) Odpowiedz Link Zgłoś
barabara.69 Re: wrocek - jutro wtorek śmiganko 08.08.07, 09:53 Przeżyłam !!!! Pierwszy "babowy" wyjazd / a trzeci wogóle :-)) / i mój małż też przeżył !!! Dzięki za miło spędzony dzień :-)) Odpowiedz Link Zgłoś