Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowe!!!

30.06.03, 15:28
Spotkajmy się! Ustalcie datę i godzinę, a także czas spotkania.
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Spotkanie forumowe!!! 30.06.03, 18:51
      aha ja mam akurat wtedy dentyste, ale mimo tego jestem entyzjastycznie
      nastawiona do idei.
      • znawca Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 08:32
        Prawdę mówiąc, to liczyłem głównie na Ciebie. No to odwołujemy! Ale szykuj się,
        bo następne już za rok!
        • aniela Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 08:51
          aha o tej samej porze? trzeba dogadac szczegoly zeby nie minac sie w drzwiach
          na dole.
          • miltonia Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 17:37
            Spotkanie aktualne, dentysta Anieli przelozyl wizyte.
            • aniela Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 18:58
              yhyh potwierdzam. (noco, ciekwaska jestem jak kazda aniela)
              • miltonia Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 19:35
                Teraz ruch nalezy do Znawcy. Skoro sie raz odwazyl, moze pokusi sie o
                poszerzenie grona wtajemniczonych.
                • aniela Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 19:52
                  aha nic tak nie cementuje przyjazni internetowych jak swspolne wypicie
                  zapoznawczej lemoniady
                • gitman Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 19:53
                  to kim jest znawca? mozecie mi powiedziec o ile nie jest kims znanym kogo nie
                  lubie... :P
                  • aniela Re: Spotkanie forumowe!!! 01.07.03, 20:09
                    aha sama chcialabym wiedziec. ale odtad zaczynam sobie drukowac na pamiatke
                    wszystkie jego posty adresowane do mnie. rodzinie sie pochwale
                    • znawca A gdzie Twój ogonek? 02.07.03, 08:51
                      Hę? Jestem, podejrzliwy.
                      • aniela Re: A gdzie Twój ogonek? 02.07.03, 08:55
                        o. to tez wydrukowalam i umiescilam w klaserze
                        • miltonia Re: A gdzie Twój ogonek? 02.07.03, 12:46
                          Jesli Znawca pozwoli, to do kolekcji dorzuce Ci jego autograf. Jest
                          nieczytelny, wiec moze sie zgodzi.
                          • znawca Re: A gdzie Twój ogonek? 02.07.03, 15:02
                            Wcale nie jestem nieczytelny. Co najwyżej niepiśmienny, ale to też nieprawda.
                            • edzioszka Re: A gdzie Twój ogonek? 08.08.03, 17:57
                              Znawca to takie kity z satelity wrzuca już od dawna na temat rzekomych spotkań,
                              a to pic na wodę i fotomontaż...P
                              • miltonia Re: A gdzie Twój ogonek? 08.08.03, 19:05
                                Ech, Edzioszko, kobieto malej wiary!
                                • edzioszka Re: A gdzie Twój ogonek? 08.08.03, 21:31
                                  jak nie dotknę to nie uwierzę, taka już natura ma...;)
                                  • miltonia Re: A gdzie Twój ogonek? 09.08.03, 11:32
                                    Tylko sie za bardzo dotykac nie wybieraj. Moj ci on!
                                    • edzioszka Re: A gdzie Twój ogonek? 09.08.03, 12:06
                                      oki, bedę dotykać wyłącznie ukradkiem i pod ławą, by nie narazić się wzrokowi
                                      Twemu karcącemu...;)
                                      • znawca Re: A gdzie Twój ogonek? 11.08.03, 10:11
                                        Nie chcę być dotykanym. To niehigieniczne. Tym bardziej pod ławą. Tam jest
                                        zawsze mnóstwo podoczepianych gum.
                                        • edzioszka Re: A gdzie Twój ogonek? 11.08.03, 10:43
                                          he he he...guma jest niehigieniczna?...nie wiedziałam...;)
                                          • miltonia Re: A gdzie Twój ogonek? 11.08.03, 14:27
                                            Od kiedy jestes taki niedotykalski?
                                            • edzioszka Re: A gdzie Twój ogonek? 11.08.03, 19:56
                                              jak to, nie wiesz Miltoniu, od chwili kiedy nastąpiły Wasze oficjalne
                                              zaręczyny...;)
                                              • miltonia Re: A gdzie Twój ogonek? 11.08.03, 21:08
                                                Nic o tym nie wiem. Nie dostalam pierscionka i bukietu.
                                                • edzioszka Re: A gdzie Twój ogonek? 11.08.03, 21:12
                                                  moze Znawca jest wstydliwy - ale sądzę, ze to kwestia czasu jedynie...;)
                                                  • edzioszka Re: A gdzie Twój ogonek? 11.08.03, 21:20
                                                    kohać?...jak to łatfo powiedzieć...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka