makbrajd 16.08.07, 01:09 od ganiania za juniorem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoropis Najlepszy środek na nietrzeźwość i nowe dzieci 16.08.07, 08:30 Junior. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 09:28 makbrajd napisał: > od ganiania za juniorem Kiedyś miałam takie kapcie do szkoły. Juniorki. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nuda 16.08.07, 17:02 nutopia napisała: > <ziew> ja nie mogę ziewać bo mi ubytek znaczny w czwórce widać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nuda 16.08.07, 20:47 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > <ziew> > > ja nie mogę ziewać bo mi ubytek znaczny w czwórce widać > > lewa, prawa? górna, dolna? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nuda 16.08.07, 20:54 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > <ziew> > > > > ja nie mogę ziewać bo mi ubytek znaczny w czwórce widać > > > > > lewa, prawa? górna, dolna? skłamałbym, że z lewej i ze gdzie na dole Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nuda 16.08.07, 20:55 makbrajd napisał: > > lewa, prawa? górna, dolna? > > skłamałbym, że z lewej i ze gdzie na dole kurwa, pogubiłam się... a palcem pokazać to już nie można?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nuda 16.08.07, 20:57 nekroskop88 napisał: > uważaj na palce, bo może odgryźć ;) > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: nuda 16.08.07, 21:04 ten uśmiech rozjaśnił mi mrok, w którym trwam od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nuda 16.08.07, 21:05 nekroskop88 napisał: > ten uśmiech rozjaśnił mi mrok, w którym trwam od wczoraj > > ty mi lepiej wczoraj nie przypominaj Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nuda 16.08.07, 20:56 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > nutopia napisała: > > > > > > > <ziew> > > > > > > ja nie mogę ziewać bo mi ubytek znaczny w czwórce widać > > > > > > > > lewa, prawa? górna, dolna? > > skłamałbym, że z lewej i ze gdzie na dole > > nie wnikam i tak nie wiem gdzie jest dół i lewa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nuda 16.08.07, 23:03 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > nutopia napisała: > > > > > > > <ziew> > > > > > > ja nie mogę ziewać bo mi ubytek znaczny w czwórce widać > > > > > > > > lewa, prawa? górna, dolna? > > skłamałbym, że z lewej i ze gdzie na dole > > a po co kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 10:53 Nikt nie mówił, że mając dzieci odpoczniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 11:23 ewa.x napisała: > Nikt nie mówił, że mając dzieci odpoczniesz:) nioch nioch nioch mnie mówili - wyśpij się bo potem zapomnisz jak się śpi i kurde wykrakali! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 11:38 Nuta nie wykrakali...znali z autopsji;DD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 20:49 ewa.x napisała: > Nuta nie wykrakali...znali z autopsji;DD mogli nie krakać :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 17:01 ewa.x napisała: > Nikt nie mówił, że mając dzieci odpoczniesz:) myślisz, że niedługo umrę? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 17:21 makbrajd napisał: > myślisz, że niedługo umrę? wiesz, może usiądź... już czas byś pewne prawdy zinternalizował Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 20:55 i.nes napisała: > makbrajd napisał: > > > myślisz, że niedługo umrę? > > wiesz, może usiądź... > już czas byś pewne prawdy zinternalizował > znaczy się co? mam coś zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 20:56 sorry, chłodnik był wyszedł zresztą - o śmierci miało być Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:04 i.nes napisała: > sorry, chłodnik był wyszedł > zresztą - o śmierci miało być > to może się zaproście w końcu na ten chłodnik to i myślenie o śmierci wam przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:05 jak ines przygotuje ten chłodnik, to dopiero jak go zjedzą to pomyślą o śmierci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:09 i.nes napisała: > ha! > zazdrośniki! > ha! jesteśmy zdemaskowani! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:11 ha! mów za siebie, ja dalej gram słodką idiotkę Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:12 nekroskop88 napisał: > ha! > mów za siebie, ja dalej gram słodką idiotkę HA ! HA ! HA ! to się nie zmęczysz Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:13 Ha! Ha! Ha! Twój żart był płytki jak naleśnik Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:14 nekroskop88 napisał: > Ha! Ha! Ha! > Twój żart był płytki jak naleśnik płytki to może być grób naleśniki były wczoraj z serem Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:11 nutopia napisała: > ha! > jesteśmy zdemaskowani! ha! najlepsza maska to ogórkowa. z ryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:18 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > ha! > > jesteśmy zdemaskowani! > > ha! > najlepsza maska to ogórkowa. z ryżem. zainteresowałaś mnie > Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:24 nutopia napisała: > zainteresowałaś mnie najlepsza na świecie odkąd ogórki wyszły z morza Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:32 nekroskop88 napisał: > hahaha:-) > > ha Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:34 nutopia napisała: > nekroskop88 napisał: > > > hahaha:-) > > > > > ha wszystkim się zdawało, Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:09 nekroskop88 napisał: > jak ines przygotuje ten chłodnik, to dopiero jak go zjedzą to > pomyślą o śmierci ;) > > nekro ines umie ja nie umie rozumie? a chop jak będzie wybierała to wybiere te co umie rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:10 ale ja nie umie tego co Ty umie - i jak tu chop ma wybierać? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:19 i.nes napisała: > ale ja nie umie tego co Ty umie - i jak tu chop ma wybierać? > a ja umie to co ty umie ale za chiny się nie przyznam i tobie też radzę Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:24 nutopia napisała: > a ja umie to co ty umie ale za chiny się nie przyznam > i tobie też radzę aaa taki imażżżżż żeby się odwalili? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:10 chłop wybierze ten co będzie stał bliżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:19 nekroskop88 napisał: > chłop wybierze ten co będzie stał bliżej ;) > > to przegrałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:26 nutopia napisała: > > chłop wybierze ten co będzie stał bliżej ;) > > > > > to przegrałam:D bliżej czego? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 22:29 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > > chłop wybierze ten co będzie stał bliżej ;) > > > > > > > > to przegrałam:D > > bliżej czego? > czegokolwiek i cokolwiek przegrałam to oddaję i się nie upomnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 22:30 nutopia napisała: > czegokolwiek > i cokolwiek przegrałam to oddaję i się nie upomnę:) jasssne masz od tego innych Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 22:38 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > czegokolwiek > > i cokolwiek przegrałam to oddaję i się nie upomnę:) > > jasssne > masz od tego innych > to zawodowe wojsko Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:17 nutopia napisała: > nekro ines umie > ja nie umie ha! pamiętam jak Mak się zarzekał, że najlepszy chłodnik robisz Ty...! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:20 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > nekro ines umie > > ja nie umie > > ha! > pamiętam jak Mak się zarzekał, że najlepszy chłodnik robisz Ty...! chciał tylko w tobie wzbudzić zazdrość > Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 21:25 nutopia napisała: > chciał tylko w tobie wzbudzić zazdrość spoko, xanax pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 22:30 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > chciał tylko w tobie wzbudzić zazdrość > > spoko, xanax pomógł > jemu też Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 22:31 nutopia napisała: > jemu też o, a jemu to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 22:36 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > jemu też > > o, a jemu to po co? > aa to musisz sama spytać Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: trzeźwy i z odciskami 16.08.07, 22:38 nutopia napisała: > aa to musisz sama spytać no to pytam. sama. Maku? Odpowiedz Link Zgłoś