Dodaj do ulubionych

Hrrrrrrrrrrrr

18.08.07, 22:54
Nie śpię i mam nadzieję, że co poniektorzy też...
Obserwuj wątek
    • kopciuszek125 Re: Hrrrrrrrrrrrr 18.08.07, 23:04
      Ja też nie mogę usnąć
    • pulpet17 Re: Hrrrrrrrrrrrr 18.08.07, 23:21
      nie śpisz a chrapiesz :)
      • azaheca Re: Hrrrrrrrrrrrr 18.08.07, 23:40
        ja też czuwam,na wątku powyżej nie chcę nawet pisać,znam gorsze
        przypadki,więc po co?uciekam w wierszyki,przynajmiej jakaś gimnastka
        dla mózgu..;-)
        • verte34 Re: Hrrrrrrrrrrrr 18.08.07, 23:45
          Ja nie śpię, chociaż powinnam, bo Jasieczek zerwie mnie jak zwykle
          przed 6. i znowu będę chodzić jak zombie.
          A nie sypiam dlatego, że czytam Pottera nr 7 (i zastanawiam się po
          co to robię, bo książka napisana ewidentnie na odwal się). Ale
          wciąga, na obwisłe gatki Merlina, wciąga!
        • pulpet17 aza 18.08.07, 23:50
          ten Twój link jest jakiś spaprany, bo jak chciałam wejść to wylądowałam na
          pierwszej stronie Gazety
          • fettinia Re: aza 19.08.07, 00:07
            kliknij wyzej to zobaczysz:)
          • azaheca Re: aza 19.08.07, 00:31
            No kurka siwa,spaprany i nie wiem czemu,ale ten poniżej działa że
            hej!zapraszam...pośmiać się można,poużalać też,wybierz sobie co
            chcesz..:-)
            • fettinia Re: aza 19.08.07, 00:40
              hehe dodalam sobie do ulubionych i poczytam:)
              • askastar tez nie spie 19.08.07, 01:43
                wlasnie wrocilam
                jest tu kto?
                • parispari Re: I znowu to samo 19.08.07, 23:11
                  Może ktoś streści kawałek tego Pottera?
                  • parispari Re: I znowu to samo 19.08.07, 23:18
                    wiem, że nie śpicie...
                    • pulpet17 Re: I znowu to samo 19.08.07, 23:31
                      i masz rację ale przygód czarodzieja nie czytam i nie oglądam :)))
                      • parispari Re: Jestem na posterunku.... 24.08.07, 23:27
                        Niech was jakaś siła pociągnie w kierunku komputera...woła cię włącz
                        mnie, włącz mnie, włącz mnie...
                        • kopciuszek125 Re: Jestem na posterunku.... 24.08.07, 23:48
                          No i mnie przyciągnęło
                          • parispari Re: Jestem na posterunku.... 24.08.07, 23:54
                            To super Kopciuszku... A nie boisz się, że o północy to Cie wilk
                            zije w internecie? :)))
                            • kopciuszek125 Re: Jestem na posterunku.... 24.08.07, 23:56
                              Raczej boję się duchów
                              • parispari Re: Jestem na posterunku.... 24.08.07, 23:59
                                A ogladasz czasem dicovery? Tam jest taki serial, w którym
                                wypowiadają się ludzie, których domy były nawiedzone...
                                • kopciuszek125 Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:01
                                  Nie oglądam bo bym ze strachu nie usnęła całą noc
                                  • parispari Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:03
                                    Mają naprawdę mocne historie... generalnie to lepiej wiedzieć po kim
                                    się mieszka i co się w danym miejscu wydarzyło...
                                    • kopciuszek125 Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:06
                                      Ja na szczęście mieszkam w bloku który był nowo wybudowany także jestem pierwszą
                                      właścicielką Hura
                                      • parispari Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:10
                                        O to bardzo dobrze...moja kolezanka mieszka w starym budownictwie i
                                        raz jej się zdarzyło widzieć ducha...
                                        • kopciuszek125 Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:12
                                          Na własne oczy niemożliwe ja ich się tylko boje ale jeszcze z żadnym się nie
                                          spotkałam
                                          • parispari Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:15
                                            A przez cmentarz wieczorową porą to mogłabyś przejść?

No tak mu tu sobie gadu gadu, a reszta pewnie śpi w najlepsze...
                                            wstydziliby się jest piątek...
                                            • kopciuszek125 Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:17
                                              Nigdy w życiu
                                              • parispari Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:19
                                                Też myślę, że było by straszno...
                                                • parispari Re: Jestem na posterunku.... 25.08.07, 00:24
                                                  A oglądasz czasem na kanale zone club, serial dokumentalny o
                                                  nawiedzonych zamkach? Wyobraź sobie, że jest ekipa, która dzieli się
                                                  na grupy. Każda jest przydzielana do innej części zamku, wszystko
                                                  mają nagrywać na kamerę wideo...nawet dwie osoby w jednej komnacie
                                                  się trzęsą ze strachu...
                                                  • fettinia Re: Jestem na posterunku....wszyscy spia..:)n/t 25.08.07, 02:27

• kopciuszek125 Re: Jestem na posterunku.... 24.08.07, 23:57
                              Pomyliłeś bajki ja nie czerwony kapturek
    • kopciuszek125 Re: Hrrrrrrrrrrrr 25.08.07, 15:02
      Nie oglądam żadnych strasznych filmów ani fabularnych ani dokumentalnych na
      żadnych programach i bez tego boję sie. A co dopiero by było jak bym oglądała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka