gph 02.07.03, 10:31 o zmianie pracy przed trzycdziestką :) tik tak tik tak tik tak zegar bije... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: podjąłem decyzję 02.07.03, 10:48 a tak z ciekawości - ile jeszcze masz czasu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: podjąłem decyzję 02.07.03, 10:53 wodnik74 napisała: > a tak z ciekawości - ile jeszcze masz czasu? :))) dwa miesiące i dwa tygodnie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: podjąłem decyzję 02.07.03, 10:56 to ktorego wrzsnia bedziem gratulowac?:))) pracy i podeszlego wieku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph na razie wiek jest w miarę pewny 02.07.03, 11:05 biorąc pod uwagę, że jeszcze się wybieram na wakacje.. być może skończy się na szumnej zapowiedzi wygłoszonej w tej oto bramie. ale nie chciałbym. musze się postarać.. 14. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: na razie wiek jest w miarę pewny 02.07.03, 11:10 Trzymam kciuki za pozytywne zmiany, no i dodam ze je z 16:)) Tyle ze rok starsza Odpowiedz Link Zgłoś
gph a nie potrzebujesz wesołego kucharza??? 02.07.03, 11:12 pokojowca, majordomusa, ogrodnika, konserwatora, tyle, że rok młodszego? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a nie potrzebujesz wesołego kucharza??? 02.07.03, 11:17 wiek nie gra roli, wiem z doswiadczenia bo mam juz w domu mlodszego o rok wlasnie:))) Ogrodnik sie przyda jak bedzie ogrod, majordomus...no coz, myslisz ze na dwupokojowe wloscia tez sie taki nadaje? Kucharz, moze byc, mimo iz sama niezle sobie radze to jednak cos ostatnimi czasy marze o dymiacym obiadku na stole zaraz po pracy...konserwator czego?:)))) Zabytkiem jeszcze nie jestem....a co do pracy to niestety niestey tez zanm szukajacych wiecej niz dajacych.... Np. moj brat, mlody zdolny przyszly historyk. Obroni, wywalczy, pomoze, doradzi. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph a mówią, że szukanie pracy najlepiej zacząć od 02.07.03, 11:20 znajomych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a mówią, że szukanie pracy najlepiej zacząć o 02.07.03, 11:57 a gaworzysz ty po niemiecku?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a mówią, że szukanie pracy najlepiej zacząć o 02.07.03, 12:07 nein. języka boskiego Goethego uczyłem się wytrwale 5 lat 10 lat temu i nic mi nie zostało. w ogóle to językowo jestem noga, ale nadrabiam komunikatywnością hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a mówią, że szukanie pracy najlepiej zacząć o 02.07.03, 12:12 To pewnie jak moj szwagier:))) Tez sie kiedys na studiach uczyl, niewiele mu zostalo... i jak przyjechali do nas na slub, i siedzial obok tescia, to zaczal spiewac: Jawohl, jawohl, ich liebe Alkohol...tesciu byl zachwycony:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a mówią, że szukanie pracy najlepiej zacząć o 02.07.03, 12:14 sabba napisała: > To pewnie jak moj szwagier:))) Tez sie kiedys na studiach > uczyl, niewiele mu zostalo... i jak przyjechali do nas na > slub, i siedzial obok tescia, to zaczal spiewac: Jawohl, > jawohl, ich liebe Alkohol...tesciu byl zachwycony:))))) jak mam dobry dzień to potrafię być komunikatywny i na trzeźwo.. :) a po alko.. zawsze i z każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba alkohol 02.07.03, 12:20 I moj szwagier i tesc to zaprzysiezeni antyalkoholicy...wiec bylo jeszcze smieszniej:))) Po alkoholu to rozne smieszne rzeczy sie dziac moga...zupelnie nie moeg sobie wyobrazic jak to jest upis sie na smutno.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: alkohol 02.07.03, 12:32 sabba napisała: > I moj szwagier i tesc to zaprzysiezeni > antyalkoholicy...wiec bylo jeszcze smieszniej:))) > Po alkoholu to rozne smieszne rzeczy sie dziac > moga...zupelnie nie moeg sobie wyobrazic jak to jest upis > sie na smutno.... ajak to - jak? smutno i tyle:) czasem to nawet jest miłe. zapić się, a popłakać komuś w rękaw, a smętne pieśni pozawodzić... zdarzyło mi się jak mnie kobiety rzucały (chociaż one twierdziły, że to ja je rzucam...) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: gratulacje 02.07.03, 10:59 grunt to sie odpowiednio mentalnie nastawic a na karaoke trza bylo zsotac , zabawa byla przednia Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: gratulacje 02.07.03, 11:06 marceliszpak napisał: > grunt to sie odpowiednio mentalnie nastawic > a na karaoke trza bylo zsotac , zabawa byla przednia ty nie gratuluj, tylko obstaw mi posadę ciecia w firmie, jakby nie wyszło.. nie będę sobie robił z gęby cholewy.. a karaoke - pewno, ciekawie, jeno duszno i śpiąco. dzięki temu, żem poszedł dziś zdrowszy jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: podjąłem decyzję 02.07.03, 11:40 Też bym chciała kiedyś zmienić ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph no tak. różnica taka, że ja bym chciał zniedługo.. 02.07.03, 11:44 w bardzo konkretnym terminie, bo się obawiam, że inaczej mnie zmory osaczą i stanę w rozwoju na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś