caryca111 02.09.07, 14:01 fajnie że zyjesz, ale opowiadaj co to za sny miałaś;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Iness;) 02.09.07, 18:20 sny były jakieś porąbane... śnił mi się Bruce Dickinson śniły mi się miednice z wodą z mydłem śniły mi się łąki śniło mi się jakieś badanie lekarskie Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Iness;) 02.09.07, 19:20 hmm myślałam że coś bardziej przyjemnego ci się śniło;)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Iness;) 02.09.07, 19:33 i.nes napisała: > sny były jakieś porąbane... uważaj na koleżankę która założy wątek Iness;) i wejdzie z tobą w polemikę > śnił mi się Bruce Dickinson podświadomie czujesz pociąg seksualny do Dicksona Choto ur. 19 marca 1981 w Wedzy, Zimbabwe,który jest środkowym obrońcą warszawskiej Legii > > śniły mi się miednice z wodą z mydłem wracasz do czasu kiedy w wieku 16 lat puszczałaś bańki mydlane, to zrozumiałe chcesz być dla Choto jak najbardziej atrakcyjna ;) > śniły mi się łąki oczywiście podświadomie chciałabyś zrobić piknik na zielonej murawie boiska piłkarskiego swojego ulubionego klubu sportowego, stać Ciebie na szaleństwo,możesz "to" zrobić,dobrze byłoby żeby na murawie pojawił się również twój oblubieniec ze snów :) > śniło mi się jakieś badanie lekarskie > musisz jednak uważać,żeby się to nie skończyło weselichem z musu Dickson wyjedzie,ty zostaniesz ze wspomnieniami i nietylko :( Nie daj się ponieść emocjom i trzymaj wszystkich facetów na dystans Wszystkim chodzi tylko o jedno,żeby jak najszybciej spotkać się na piwie w męskim towarzystwie i pochwalić się swoim nowym rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Iness;) 02.09.07, 19:56 siem morfi nie kompromituj. bruce dickinson to bruce dickinson a nie jakieś tam coto Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Iness;) 02.09.07, 20:08 bromden1 napisał: > siem morfi nie kompromituj. bruce dickinson to bruce dickinson a nie > jakieś tam coto sam się nie kompromituj a sprzęt tego twojego obrusa-arbuza przy Dicksona sprzęciorze to mały pikuś,se luknij i nie zalewaj mi tu pały Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Iness;) 02.09.07, 19:59 pl.youtube.com/watch?v=icAzyx8EsKU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Iness;) 02.09.07, 20:10 o, dokładnie ten mi się śnił! Co prawda nie śpiewał, ale grzywkie miał tako samo! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Iness;) 02.09.07, 21:20 no. się ja na kobietach znam trochę. w końcu żem olmost hrabia drakulja odłożon do wiesony z hrabio(w)stwem swym --- a w osiemdziesiątych na iron maiden ja mordę darł w stolicy aż się mnie na dwa dni głos zmalał Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Iness;) 02.09.07, 21:22 kobiety mężczyzna nigdy nie pozna w 100% ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 O tak, tak 02.09.07, 23:35 albowiem musiałby być chirurgiem i ginekologiem równocześnie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Iness;) 02.09.07, 20:12 Morfi, nie znoszę piłki nożnej, to raz. Wolę wódkę od piwa, to dwa. Bańki mydlane puszczam do dziś ;P Odpowiedz Link Zgłoś