aga77ti 04.09.07, 08:01 wszyscy zakochują sie na wiosnę... a może zmienić stary zwyczaj i zakochac sie na jesien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 08:04 Ja się zakochałem zimą. Konkretnie w noc sylwestrową. I tak mi to zostało do dziś. Nie mogę się odkochać. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 08:17 ale zakochales sie szczesliwie? cos mi sie wydaje, ze tak i to bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 08:29 Pewnie że szczęśliwie. I nie robiliśmy większych ceregieli. Pod koniec lutego już był ślub, mimo że rodzice trochę kręcili nosami. Urzędnik stanu cywilnego, przemiły starszy pan trochę nielegalnie zarezerwował nam termin. Bo żona dopiero 12 stycznia kończyła 18 lat. Błyskawicznie wyrobiła dowód i wszystko grało. Pozdro...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 11:27 Nie wiem co lesze załawianie ślubu z wyprzedzeniem ponad roku czy tak jak myśmy to załatwiali w ciagu miesiąca:) Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 12:40 grzech_o_1 napisał: > Ja się zakochałem zimą. Konkretnie w noc sylwestrową. I tak mi to > zostało do dziś. Ja ostatniego dnia ..wakacji:) Po m-cu znajomości był ślub:) Spieszył się bo ...czekała na Niego jego Druga Miłość ...MORZE....:) ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ "Brakuje czasem słów, by mówić ,jak smutno jest,gdy kogoś brak....." pl.youtube.com/watch?v=JuPbqDz-XUs Odpowiedz Link Zgłoś
forte-piano Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 16:38 Na Zakochanie się każda pora jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 20:44 " co nas nie zabije , to nas wzmocni" To zdanie zawsze wywołuje u mnie mieszane uczucia......))) COS wcale nie musi nas zabić, ale może porządnie zniszczyć.. czasem niby sobie z czymś poradziliśmy, ale koszty tego .....przewyższają zyski i straty bywają....ogromne .....))) Pozdrawiam wieczorowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 20:57 Ja właśnie zakochałam się jesienią, natomiast żoną zostałam wiosną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 21:49 gryzka12 napisała: > Ja właśnie zakochałam się jesienią, natomiast żoną zostałam > wiosną:))) Każda pora roku jest ...piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 22:01 O jesiennej szarudze nie powiedziałabym, że jest piękna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 22:18 gryzka12 napisała: > O jesiennej szarudze nie powiedziałabym, że jest piękna:)) Jest ..kiedy obserwuje przez okno...:) Deszcz i wiatr ...:)słychać, jak pluszcze o alejki i szumi w liściach:) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 13:23 To co czytam, to przed oczami wyobraźni widzę jeszcze ładną jesień lub koniec polskiej złotej jesieni. Ja nie znoszę gdy drzewa są ogołocone z liści, a na ziemi leżą one mokre i butwiejące. Niebo zaciągnięte czarnymi chmurami. Ta pogoda nastraja mnie depresyjnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 14:04 gryzka12 napisała: > O jesiennej szarudze nie powiedziałabym, że jest piękna:)) Jak się człowiek zakocha, to jest piękna. Jak tak zimno i mokro na zewnątrz, to jest pretekst, żeby się częściej przytulić i robi się milutko... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 14:22 Byle się przytulać i patrzeć sobie w oczy, a nie za okno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 11:24 ..kasztany,kasztany.... "Wspomnienie" Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 11:54 jesień: och... no i doszliśmy prawie do tej jesieni... spadające liście z drzew.....:) znaleźć się wtedy z tą ukochaną osobą w parku na ławeczce... ochh <marzenia> Każdą porą roku można się ...zakochać...:))))) Pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 04.09.07, 20:49 wininia napisała: > ..kasztany,kasztany.... > "Wspomnienie" " Mówiłes - włosy masz jak kasztany I kasztanowy masz oczu blask I tak nam było dobrze kochany Wśród złotych liści, wiatru i gwiazd...(..)" :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 09:07 witaj_smutku czemu masz taki nick? Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 14:29 aga77ti napisała: > witaj_smutku czemu masz taki nick? No wlasnie Tez bym chciala wiedziec Tak mila dziewczyna i taki smutny nik.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 22:06 49-m napisała: > aga77ti napisała: > > > witaj_smutku czemu masz taki nick? > No wlasnie Tez bym chciala wiedziec Tak mila dziewczyna i taki smutny nik.Pozdrawiam Już to wyjaśniłam wyżej....))) Spokojnej Nocy 49m:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
witaj_smutku Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 22:03 aga77ti napisała: > witaj_smutku czemu masz taki nick? Witaj:) Jest to związane z moim wątkiem głównym ale też jest jeszcze jeden powód o którym nie chcę pisaćWybacz ..proszę. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 11:29 aga77ti napisała: > wszyscy zakochują sie na wiosnę... a może zmienić stary zwyczaj i > zakochac sie na jesien? no problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_m_78 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 12:20 ja tez zakochalam sie jesienia:) To dobra pora ,polecam>Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 13:30 Pewnie ze dobra.....ciagle trzeba sie przytulac....zeby bylo cieplej.....albo sie schowac pod wspolny parasol...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 13:59 Pora jak kazda inna .Wazne zeby zakochac sie ze wzajemnością!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 14:06 Fakt! Wtedy o każdej porze roku będzie wiosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 14:27 Nawet jesienna slota nie przeszkodzi w spacerku :)Wiem to napewno!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 16:11 Rozumiem, że idziesz na ten spacerek rączka w rączkę. Udanego wyjścia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zakochać się na jesień 05.09.07, 21:56 jestem za bo: jest pretekst do przytulanie (czywiscna na początku potem preteksty niepotrzebne:) - wspólny parasol miło spacerować po chrupiących liściach jesienne słoneczko jest cudowne i hmmmmmmm bardziej dyskretne niż wiosenne dla kobiet powiedzmy dojrzalszych :D a poza tym urodziłam się jesienią :DDDDDDD jesień jest super :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
linka.iv Re: zakochać się na jesień 07.09.07, 12:28 To miła perspektywa... gorzej jak kmuś właśnie pękło serce po starej miłości. Co teraz? Jak za oknem pada i szaro... łzy same napływają do oczu... Jak sie odnaleźć i szukać pomiędzy kroplami deszczu słońca?? Czy to jest w ogóle możliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: zakochać się na jesień 06.09.07, 13:07 można też zakochac sie na 'jesień życia' Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: zakochać się na jesień 06.09.07, 17:15 Prawda, a może to być wiosną:))) Odpowiedz Link Zgłoś