catalina1 05.09.07, 09:10 Warszawie :) Jest już - widziałam na własne oczy, siedziałam na jej kanapie i piłam z jej filiżanki ;) Znaczy się dojechała cała i zdrowa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Witamy Dzidzie w... 05.09.07, 10:48 A teraz niech się Dzi z nowej firmy przywita :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Witamy Dzidzie w... 06.09.07, 14:58 the_kami napisała: > A teraz niech się Dzi z nowej firmy przywita :-D Myślę, że przez pierwszy tydzień będzie się bała w celach prywatnych klikać :-P Troche cierpliwości Kamisiu, niech się oswoi, he he m. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Witamy Dzidzie w... 06.09.07, 14:54 catalina1 napisała: > Warszawie :) > Jest już - widziałam na własne oczy, siedziałam na jej kanapie i > piłam z jej filiżanki ;) > Znaczy się dojechała cała i zdrowa :) To ja również witam i przesyłam wyrazy najgłębszego współczucia z powodu przeprowadzki do Burakowa. Niech nowa pensja wyrówna straty moralne ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle Re: Witamy Dzidzie w... 06.09.07, 19:37 Się oswoi, się odezwie. Ważne, że nie musi jeździć komunikacją miejską:) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Witamy Dzidzie w... 07.09.07, 15:09 gabrielle napisała: > Się oswoi, się odezwie. Ważne, że nie musi jeździć komunikacją > miejską:) O w mordę! Dzidzia będzie jeździć po Warszawce furą?!? Jeezu, muszę kupić sobie kask. Albo lepiej bilet miesięczny na metro. Młody jeszcze jestem, nie trza mi umierać. m. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ladnie tak - walić w nieobecną? 07.09.07, 17:44 Otóż właśnie że jeżdżę komunikacją miejską, nawet sobie komkartę nabyłam, o! A fura stoi w garażu. I co? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: nieobecni nie mają racji 08.09.07, 12:49 the_dzidka napisała: > Otóż właśnie że jeżdżę komunikacją miejską, nawet sobie komkartę > nabyłam, o! A fura stoi w garażu. I co? :-P I od razu czuję się bezpieczniej ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Witamy Dzidzie w... 07.09.07, 15:25 Biorąc pod uwagę to co się dzieje na ulicach w jej okolicy to nie wiem czy ma powody do radości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Witamy Dzidzie w... 09.09.07, 00:14 bain_de_sang napisał: > To ja również witam i przesyłam wyrazy najgłębszego współczucia z > powodu przeprowadzki do Burakowa. Niech nowa pensja wyrówna straty > moralne ;-) > > marcin Nie wiem czy to wypada, ale lubię Cię za to co napisałeś. No ale ja jestem powalony. Przedwczoraj kąpałem się w morzu. Tak tak, naszym morzu. :-P :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Witamy Dzidzie w... 07.09.07, 17:45 Dziękuję, dziękuję, ja tez Was witam, na razie z biblioteki pod domem. Net w domu dopiero zacznę załatwiać, a w pracy to jeszcze się wstrzymam :-) Choć i tak jestem dość zajęta. Odpowiedz Link Zgłoś