sw_mikolaj 12.12.01, 21:36 przestance sie juz napierniczac, nadchodzi czas swiatecznej zgody, pomozcie mi, bo mi rozg zabraknie, przeciez takie fajne i mile jestescie, badzcie soba, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: DEBILOWATE, KLOTLIWE FORUMKI 12.12.01, 21:42 jestesmy, ty zapity finlandia menelu z czerwonym kocholem! prezenty albo wpierdol! i to juz! cholera, synekurke se znalazl. do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
sw_mikolaj Re:do miny 12.12.01, 21:50 dla ciebie minko, dziecko drogie mam paczuszke dobrego antydepresanta, ktory bardziej w poprawe nastrojowosci twojej trafi, niz napedu, ktorego wzmozonosc, az za bardzo tu objawiasz, Odpowiedz Link Zgłoś
sw_mikolaj Re:do miny 12.12.01, 21:56 nie czujesz swego problemu, ale zobaczysz jak po swiatecznej paczuszcze sympatyczniejsza sie zrobisz, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re:do miny 12.12.01, 22:01 ino jak tam waglika znajde, to koniec z toba i zastapi cie swiety franciszek! pamietaj! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:do miny 12.12.01, 22:02 Ty nie piernicz - ludzkim głosem to masz gadac dopiero w wigilie Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re:do miny 12.12.01, 22:04 a ty w wigilie bedziesz rozumial, co sie do iebie mowi, czy dalej nie bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re:do miny 12.12.01, 22:14 slowa uznania i sympatii dla cioci.... to dopiero kobieta.... a ja przynajmniej mam od kogo sie uczyc..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re:do miny 12.12.01, 22:59 onlyania napisał(a): > slowa uznania i sympatii dla cioci.... > to dopiero kobieta.... > a ja przynajmniej mam od kogo sie uczyc..... > :) zaryczala i wyrownala kepke w dol Odpowiedz Link Zgłoś
sw_mikolaj Re:do miny 12.12.01, 22:05 malo logiczna jak na habilitantke jestes, po wagliku to ci bedzie zwisac, ale ja nie taki i z dobrym slowem do ciebie, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re:do miny 12.12.01, 22:22 mikolaj ty niedouczony pijaku! to ty nie wiesz, jak sie przesylki podejrzane otwiera? cholera, skorumpowany pseudowietoszek! malo ci bylo wykreslenia z listy swietych? dalej kombinujesz lewe interesy? Odpowiedz Link Zgłoś
sw_mikolaj Re:do miny 12.12.01, 22:24 ja tu z pokojowa misja, i byle czym od czynienia dobra mnie nie odstraszysz, Odpowiedz Link Zgłoś
sw_mikolaj Re: NIE SWIRUJTA, 12.12.01, 22:23 badzcie mile, przeciez to forum towarzyskie, a nie faszyskie, Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: NIE SWIRUJTA, 12.12.01, 23:06 sw_mikolaj napisał(a): > badzcie mile, przeciez to forum towarzyskie, a nie faszyskie, malo mikolaj jeszcze widziales!krowy gowno pod choinka wezma za lizawke,takie dzikie z nich zwierzatka musisz miec osobny worek! Odpowiedz Link Zgłoś