melulu_1 11.09.07, 23:27 czy to forum może mieć opiekuna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudkaaa Re: chciałam tylko zapytać... 11.09.07, 23:30 opiekun...kojarzy mi się z sutenerem....;p Odpowiedz Link Zgłoś
melulu_1 Re: chciałam tylko zapytać... 11.09.07, 23:35 Miałam na myśli moderatora - tak jak jest na innych forach Dlaczego tu nie ma przycisku 'skasujcie'z małym koszem ? Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: chciałam tylko zapytać... 11.09.07, 23:36 Bo tu co piszesz to na wieki. Musi przeczytac i CIA i CBA Odpowiedz Link Zgłoś
melulu_1 Re: chciałam tylko zapytać... 11.09.07, 23:41 polam5 napisał: > Bo tu co piszesz to na wieki. Nawet wtedy kiedy jest to niezgodne z zasadami moralnymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: chciałam tylko zapytać... 12.09.07, 00:13 Nawet. Zreszta zasady moralne sa pojeciem wzglednym. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
melulu_1 Re: chciałam tylko zapytać... 12.09.07, 00:46 wiem ,ze kanony moralności są względne i różnią się w zależności od .. wyobraźni .. wrażliwości ..etc indywidualna sprawa ... dobranoc _________________ Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego- Ernesto Che Guevara Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: chciałam tylko zapytać... 12.09.07, 00:04 wiem,że miałaś na myśli moderatora...po co Ci taki bat nad głową??..:) Odpowiedz Link Zgłoś
melulu_1 Re: chciałam tylko zapytać... 12.09.07, 00:52 Wiem ,że graniczenia i bat nad głową niczego nie zmienią ale ....z drugiej strony ..potrzebuję czasami czuć nad głową niewidzialny bat ... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: chciałam tylko zapytać... 12.09.07, 08:58 Jak masz takie potrzeby to wybierz się na Forum Mężczyzna, oj tam poczujesz ten bat do bólu. Myśmy stamtąd uciekli, bo nie dało się pisać, co ciekawszy wątek, to leciał w kosmos. Było fajne forum, a jest bryndza przez moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: chciałam tylko zapytać... 12.09.07, 09:45 Nie nie moze......bo jedno musi byc swa..wolne...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: chciałam tylko zapytać... 12.09.07, 17:03 czemu tak sie burzycie? ktos kto zachowuje sie jak czlowiek nie przeszkadza mu moderator ja sadze ze osoba ktora zadala to pytanie miala na mysli chamskie watki taki jak sie wczoraj pojawil i to samo chamstwo zaczelo sie pod watkiem o marynarzach Odpowiedz Link Zgłoś