Dodaj do ulubionych

SAMANTA, JAK TA ŚWINIA M....2 NIE PRZESTANIE

13.12.01, 21:46
TO JA PRZESTANĘ :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: SAMANTA, JAK TA ŚWINIA M....2 NIE PRZESTANIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:48
      Men!nie przestawaj ...toz przeciez dobrze mi robisz!;)))))))))))))
      Nie sluchaj mario!!!!
      • mario2 Re: SAMANTA, MENda nie chce przestac ...:o))) 13.12.01, 21:51
        Samanta- tez tydzien dobroci dla zwierzat? MENdy nie sa pod ochrona :o)))
        • Gość: samanta Re: SAMANTA, MENda nie chce przestac ...:o))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:52
          marioooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znajde Cie i zamorduje!!!!!!!!!:)
    • mario2 Re: SAMANTA, jak MENda przestanie bedzie nudno 13.12.01, 21:49
      MENda przestan , przestan- a najlepiej gumka z majtek strzel se w pusty leb!
      Tylko uwazaj by nas echo nie ogluszylo !!!
      • Gość: samanta Re: SAMANTA, jak MENda przestanie bedzie nudno IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:51
        mario! jak mnie lubisz cholero to nie draznij mena!!przynajmniej na
        razie!!!!!!!! Pliiiiiiiiiiiz!!!!!!!!!
        • men_ Re: SAMANTA, idę 13.12.01, 21:53
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> mario! jak mnie lubisz cholero to nie draznij mena!!przynajmniej na
          > razie!!!!!!!! Pliiiiiiiiiiiz!!!!!!!!!

Ty przebiegła babo - ide i juz nie dzwonię do informatyka !!!!!!!!

• mario2 Re: SAMANTA, idę bo smierdze- MENda 13.12.01, 21:57
            a idz falszywcu. Baby na kompa lapiesz? Na nic innego Cie nie stac ? Wloczysz
            sie jak smrod po spodniach i porzadne kobiety zaczepiasz?
            • men_ Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 21:58
              mario2 napisał(a):

> a idz falszywcu. Baby na kompa lapiesz? Na nic innego Cie nie stac ? Wloczysz
              > sie jak smrod po spodniach i porzadne kobiety zaczepiasz?

A Ty debilku już w ogóle nic nie umiesz, tylko z koryta żrec i chlać

• mario2 MENda- SKUNKS 13.12.01, 22:01
                Parchaty ryju, juz raz obiasnilem wszystkim, ze koryto u ciebie sluzy jako
                talez, szklanka i ... klop. Zreszta czego po swinskich MENdach mozna sie
                spodziewac.?????
                • men_ Re: maryjowate 13.12.01, 22:04
                  Ty stary grzybie-warchlaku - ciebie to już zarzynac nie warto - sama zółc sie
                  wyleje !
                  Może ze skóry z twojego łba (tego z uszami bo innego bozia ci nie dała)da rade
                  beben zrobićć - i tak w niego wszyscy teraz leją

mario2 napisał(a):

> Parchaty ryju, juz raz obiasnilem wszystkim, ze koryto u ciebie sluzy jako
                  > talez, szklanka i ... klop. Zreszta czego po swinskich MENdach mozna sie
                  > spodziewac.?????

• mario2 Re: MENdzenie 13.12.01, 22:06
                    z tego co widac to na razie z ciebie- wrzodzie na dupie ludzkosci, maja wszyscy
                    ubaw. Taki debilek nie czesta sie tu przyplatuje!
              • maryjo2 Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 22:02
                men_ napisał(a):

> A Ty debilku już w ogóle nic nie umiesz, tylko z koryta żrec i chlać
                >
                Drogi Menie z objawami normalnienia (objawy to o pomocy dla Samanty)! Prosze mnie
                nie mylic z Mario2, bo on jest on, a ja jestem ja, a to zasadnicza roznica.
                Dziekuje.
                • mario2 Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 22:04
                  a MENda zawsze MENda zostanie- nawet rozrozniac nickow pojeb nie potrafi!
                  • men_ Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 22:16
                    a świnia świnią - nawet tresowana to tylko do koryta trafi, nie do komputera
                    • mario2 MENda 13.12.01, 22:19
                      wlasnie swinio- dlatego Samanta nie moze wejsc jeszcze na czata- wylaz z tego
                      koryta wieprzu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka