Gość: samanta Re: SAMANTA, JAK TA ŚWINIA M....2 NIE PRZESTANIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:48 Men!nie przestawaj ...toz przeciez dobrze mi robisz!;))))))))))))) Nie sluchaj mario!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: SAMANTA, MENda nie chce przestac ...:o))) 13.12.01, 21:51 Samanta- tez tydzien dobroci dla zwierzat? MENdy nie sa pod ochrona :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA, MENda nie chce przestac ...:o))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:52 marioooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znajde Cie i zamorduje!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: SAMANTA, jak MENda przestanie bedzie nudno 13.12.01, 21:49 MENda przestan , przestan- a najlepiej gumka z majtek strzel se w pusty leb! Tylko uwazaj by nas echo nie ogluszylo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMANTA, jak MENda przestanie bedzie nudno IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:51 mario! jak mnie lubisz cholero to nie draznij mena!!przynajmniej na razie!!!!!!!! Pliiiiiiiiiiiz!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SAMANTA, idę 13.12.01, 21:53 Gość portalu: samanta napisał(a): > mario! jak mnie lubisz cholero to nie draznij mena!!przynajmniej na > razie!!!!!!!! Pliiiiiiiiiiiz!!!!!!!!! Ty przebiegła babo - ide i juz nie dzwonię do informatyka !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: SAMANTA, idę bo smierdze- MENda 13.12.01, 21:57 a idz falszywcu. Baby na kompa lapiesz? Na nic innego Cie nie stac ? Wloczysz sie jak smrod po spodniach i porzadne kobiety zaczepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 21:58 mario2 napisał(a): > a idz falszywcu. Baby na kompa lapiesz? Na nic innego Cie nie stac ? Wloczysz > sie jak smrod po spodniach i porzadne kobiety zaczepiasz? A Ty debilku już w ogóle nic nie umiesz, tylko z koryta żrec i chlać Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 MENda- SKUNKS 13.12.01, 22:01 Parchaty ryju, juz raz obiasnilem wszystkim, ze koryto u ciebie sluzy jako talez, szklanka i ... klop. Zreszta czego po swinskich MENdach mozna sie spodziewac.????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: maryjowate 13.12.01, 22:04 Ty stary grzybie-warchlaku - ciebie to już zarzynac nie warto - sama zółc sie wyleje ! Może ze skóry z twojego łba (tego z uszami bo innego bozia ci nie dała)da rade beben zrobićć - i tak w niego wszyscy teraz leją mario2 napisał(a): > Parchaty ryju, juz raz obiasnilem wszystkim, ze koryto u ciebie sluzy jako > talez, szklanka i ... klop. Zreszta czego po swinskich MENdach mozna sie > spodziewac.????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MENdzenie 13.12.01, 22:06 z tego co widac to na razie z ciebie- wrzodzie na dupie ludzkosci, maja wszyscy ubaw. Taki debilek nie czesta sie tu przyplatuje! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 22:02 men_ napisał(a): > A Ty debilku już w ogóle nic nie umiesz, tylko z koryta żrec i chlać > Drogi Menie z objawami normalnienia (objawy to o pomocy dla Samanty)! Prosze mnie nie mylic z Mario2, bo on jest on, a ja jestem ja, a to zasadnicza roznica. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 22:04 a MENda zawsze MENda zostanie- nawet rozrozniac nickow pojeb nie potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: śmierdzące maryjo 13.12.01, 22:16 a świnia świnią - nawet tresowana to tylko do koryta trafi, nie do komputera Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 MENda 13.12.01, 22:19 wlasnie swinio- dlatego Samanta nie moze wejsc jeszcze na czata- wylaz z tego koryta wieprzu! Odpowiedz Link Zgłoś