Dodaj do ulubionych

BUUUUEEEEE....(5)

IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 22:34
tak wiec oficjalnie chcialabym powolac do zycia nowy watek drogie klubowiczki
gdyz ostatni zostal zbrukany na wstepie
wiec ponownie witam krecaca sie po sieci takatam, milo ze jestes z nami, bo
mabell zapewne duchem tu obecna, taak otzrymuje potwierdzenie ze rzeczywiscie
wystukuje teraz rytm wstukiwania literek w brzeg zlewu.
i mowie juz na zapas dzien dobry mabell.
kurcze chyba jutro wpadne zobaczyc jak to wyglada
aaa nie wiadomo jak to bedzie z rana wygladac, mabell watek bue 4 powstal ale
uzgodnilysmy demokratycznie, czyli wiekszascia glosow ze nie bedziem go
kontynuowac z estetycznych przeslanek
:))))
Obserwuj wątek
    • mabell noooooo 14.12.01, 08:02
      nnnnnno aCh jak ty mnie tak co rano bedziesz witac jakas niemiła niespodzianka
      przez co conajmniej do południa bede siedziec ja rowniez w podlym nastroju choc
      nie mam powodow...toooo ja mam coraz mniejsza ochote sie w to bawic.Przeciez
      nie moge siedziec tu cala dobe i trzymac cie wirtualnie za raczke chocbym
      chciala a robie co moge zeby cie od tych twoich kochanych dolow choc na czas
      kiedy moge tu byc odciagnac co nie znaczy ze jak wychodze masz zaraz tam
      obowiazek czym predzej wskakiwac.Rezultat jest taki ze teraz ja bede miala doły
      bo nie bede wiedziała co mnie tam znowu strasznego i niespodziewanego czeka w
      poczcie kazdego ranka a i twoje nastroje przeciez nie spływaja po mnie bo nie
      jest mi to obojetne jak sie czujesz.Ze sa takie jakie sa,ze jestes zmienna, to
      nie jest twoja wina ale troche kontroli nad nimi jednak masz wbrew pozorom i
      zaleza one w duzej mierze od ciebie.Wiec prosze cie pomysl rowniez o mnie.
      A ten pan ktorego losem sie tak przejełas dawał nie raz tutaj niezłe popisy
      chamstwa i nie miał litosci nad innymi wiec nie dziwie sie ze ktos
      wreszcie,zreszta nie po raz pierwszy o ile pamietam, powiedział cos dosadnego
      na temat jego zachowania,choc nie byłam na tamtym watku i nie wiem o co
      chodziło dokładnie.I dzien dobry
      • mabell Re: noooooo 14.12.01, 08:11
        przeczytalam jeszcze raz twojego mejla i widze ze zle zrozumialam i ty sie
        wcale nad tym panem o ktorym myslalam nie litujesz tylko tak go oceniasz jak na
        to zasluguje no i dobrze to cofam ostatnie zdanie
        • mabell ju gat mejl-jeden na razie 14.12.01, 08:48
          • Gość: taka..t witam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 09:31
            no wlasnie witam...
            aCH ciebie przepraszam za moje zniknieciem wieczorem :))) wybaczasz?
            mabell, kurde, a ja tez zaczelam swe problemy zrzucac na twe i aCH barki.boze,
            nie pomyslalam, ze to moze przeciez ciebie dolowac...bo przeciez tylko dobre
            wiesci poprawiaja nastroj, choc w moim przypadku, az wstyd mi sie do tego
            przyznac, dzisiaj moglaby mi poprawic humor jakas zla wiesc, na temat jednej
            konkretnej osoby. o boze! ja robie sie zla!!!!!okrutna!!!!!!!
            ide na sniadanie i za chwil kilka do ciebie zagladam
            pa!
            • Gość: mabell Re: witam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 09:48
              ale to nie tak kochana takatam ze ja chce slyszec same dobre wiesci od was i
              zeby nikt nie smial psuc mi mojego dobrego nastroju.W koncu jestem z wami
              dobrowolnie,prawda?I ja tez miewam doły.Chodzilo mi o cos co bylo w mejlu od
              ach ale nie bede tu tego wyciagac i w ogole nie ma juz sprawy.Pozdrawiam cie z
              nowym dniem i...alescie sobie wczoraj poprzeklinały!....nono
              • Gość: taka..t Re: witam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 09:58
                :)))))))
                wybaczylas nam prawda?:)))))))
                ja generalnie nie klne i wiedza o tym wszyscy moi przyjaciele, wiec ,gdy jedna
                z moich przyjaciolek dostala ode mnie smsa o tresci "k..., k...,
                k...,k..., ..... ale X mnie wk...." to natychmiast odpisala, zebym glupot nie
                narobila, ze nie wie co takiego sie dzieje, ale gowno zabije a za czlowieka
                pojde siedziec...
                nie wiem czy zrozumialas cos z tego chaosu, ale... no to wczorajsze bylo chyba
                troche potrzebne, a moze nie:(
                mejla w takim razie napisze, wczoraj dzien mnie wykonczyl i padlam jak to
                aniele do lozka i przespalam noc cala-bez budzen lekawek, pierwsze przebudzenie
                o 5, potem drzemki z koszmarami...
                milego dnia
                i bron boze nie porzucaj naszego watku
                a tak szczerze mowiac to z wroclawia do poznania ...jeden krok
                • mabell Re: witam 14.12.01, 10:06
                  no jasne ze nic mi do tego jak klniecie to widac macie taka potrzebe.A ja poza
                  cholere nie wykraczam ale po 30 latach zycia to sie przynajmniej nauczylam w
                  myslach to robic.No na serio w myslach potrafie!czasem nawt udaje mi sie
                  mruknac pod nosem.Jeszcze troche i dolacze do was drogie kolezanki i nasze
                  watki bedziemy tytulowac oooo jakos inaczej.A wielkopolske bardzo lubie nie
                  wiem czemu ale zawsze lubiłam te rejony
                  • Gość: taka..t Re: witam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:13
                    mabell,nie skonczylysmy naszej rozmowy o wieku...mysle ze w mejlu podam ci rok,
                    a moze nie powinnam sie czaic, a moze wlasnie powinnam?
                    a na forum mi sie dzisiaj nie chce o tak osobistych rzeczach opowiadac:))))
                    ja w kazdym razie tez kiedys nie uzywalam wulgaryzmow, a na pewno nie glosno i
                    nie publizcnie, a potem...zycie ...
                    ide sie wykapac, zaraz wroce odswiezona, a ty pisz, moja droga, pisz...
                    • mabell Re: witam 14.12.01, 10:22
                      no wlasnie zycie...toz ja nawet w myslach nie potrafilam nie chcialam nie
                      mialam takiej potrzeby nie bylo we mnie zlych emocji...a teraz niestety sa
                      • mabell Re: witam 14.12.01, 10:23
                        a z tym wiekiem to w mejlu w koncu co to kogo....
                        • Gość: taka..t Re: witam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 11:00
                          no wlasnie, co to kogo...
                          zrobilam sobie kawke, zaraz otwieram poczte, popisze, potem puszcze list
                          siecia, a potem... wiesz puszcze go do ciebie, a ty, prosze, przeslij go do
                          aCH.ok?
                          no to spadam rozplywac sie w smutkach i nie tylko:)
                          a w ogole to jestem ciekawa czy aCH dzisiaj tu zajrzy, bo ja bede tylko do
                          poludnia, a potem , to znowu nie wiem kiedy...
                          • Gość: mabell Re: witam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 11:07
                            ach ma dzisiaj tutaj nie zagladac...ale mam nadzieje ze wdepnie i powie chociaz
                            a albo o
                            • mabell krzyk rozpaczy mabell 14.12.01, 12:25
                              dziewczyny ja bez was oszaleje z nudów !!!!!!!!odezwijcie sie a ja juz bede
                              grzeczna o nic nie bede miala pretensji bede z wami buczala przeklinała
                              dołowała sie piła alkohol kawe co tylko chcecie!!!!
                              • Gość: taka..t Re: krzyk rozpaczy mabell IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 12:27
                                mabell napisał(a):

> dziewczyny ja bez was oszaleje z nudów !!!!!!!!odezwijcie sie a ja juz bede
                                > grzeczna o nic nie bede miala pretensji bede z wami buczala przeklinała
                                > dołowała sie piła alkohol kawe co tylko chcecie!!!!

OBIECAAAAALAAAAS!!!!!:))))))
                                • mabell Re: krzyk rozpaczy mabell 14.12.01, 12:37
                                  ajajaj czego to sie w desperacji nie robi! no coz to trzeba bedzie
                                  dotrzymac....to od czego mam zaczac?przeklinac czy pic kawe bo alkohol w pracy
                                  odpada ale jak wroce do domu toooo.....o,moge jeszcze pobuczec!
                                  • takatam Re: krzyk rozpaczy mabell 14.12.01, 12:43
                                    mabell napisał(a):

> ajajaj czego to sie w desperacji nie robi! no coz to trzeba bedzie
                                    > dotrzymac....to od czego mam zaczac?przeklinac czy pic kawe bo alkohol w pracy
                                    > odpada ale jak wroce do domu toooo.....o,moge jeszcze pobuczec!

no to na poczatek, cholero, usmiech mi przeslij!
                                    • mabell Re: krzyk rozpaczy mabell 14.12.01, 12:47
                                      sle,o!i jeszcze jeden!i jeszcze jeden!i znow!o!i jeszcze raz od ucha do ucha i
                                      specjalnie dla ciebie!czujesz???
                                      • takatam Re: krzyk rozpaczy mabell 14.12.01, 12:48
                                        mabell napisał(a):

> sle,o!i jeszcze jeden!i jeszcze jeden!i znow!o!i jeszcze raz od ucha do ucha i
                                        > specjalnie dla ciebie!czujesz???

mabell! dzieki wystarczy...w moim nastroju nadmiar usmiechow moze byc zabojczy:)))
                                        • mabell Re: krzyk rozpaczy mabell 14.12.01, 12:54
                                          rozumiem,trzeba dawkowac...to ja teraz tylko bardzo zyczliwie spogladam w twoim
                                          kierunku
                            • Gość: taka..t Re: witam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 12:26
                              no i jak, poczta odebrana... prosze wyslij list dalej, az do aCH!!! a
                              zapomnialam prosic, abyscie pisaly do mnie na adres, z ktorego przyszedl list...
                              :)))))
                              • mabell Re: witam 14.12.01, 12:28
                                to sie nazywa refleks!wlasnie wydalam krzyk rozpaczy a tu od razu odzew.OK
                                zaraz lece sprawdzac poczte
                                • Gość: taka..t mabell... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 13:28
                                  czy cos cie wciagnelo...
                                  ja zara stad sapadam...
                                  a ty? gdzie sie podziewasz?
                                  list przeczytala, czy moze wlasnie po nim w szoku glebokim, a moze glupota moja
                                  przerazona, przestalas sie do mnie odzywac?:(
                                  • mabell cud -wpusciło! 14.12.01, 14:27
                                    jestem!nie wpuszczalo mnie cholerstwo przez godzine listu jeszcze nie mam ale
                                    to moze wina poczty choc to podejrzane dosyc
                                  • Gość: mabell cud -wpusciło! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 14:28
                                    jestem!nie wpuszczalo mnie cholerstwo przez godzine listu jeszcze nie mam ale
                                    to moze wina poczty choc to podejrzane dosyc
    • Gość: taka..t eeeeeeeeeeee...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 14:25
      ...juz mnie nikt nie kocha:((((
      zostalam tu sama tuz przed odejsciem a tak chcialam jeszcze jakies cieple
      slowko uslyszec:((((
      do uslyszenia drogie panie
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      • Gość: mabell Re: eeeeeeeeeeee...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 14:40
        nie zdazylam chyba ale powinnas byc jeszcze blisko to rzucam z calej sily tym
        ciepłym słowkiem za toba
        • mabell ja nie chce straszyc 14.12.01, 14:57
          ale jutro jestem w pracy............
          aaaaaCh odezwij sie rybko plizzzzz......
          • mabell Re: ja nie chce straszyc 14.12.01, 16:52
            rybko nic nie dostałam wciaz od takiejtam,to pewnie wina poczty,jak cos bedzie
            jutro i nie rypnie sie internet jak to czesto w soboty u nas bywa to ci
            piorunem przesle.ja sobie tak cichutko buuuu,bo wiesz dlaczego i papa-chyba
            • Gość: aCh juz mi lepiej IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.12.01, 18:53
              witaj mabell, wiataj takatam
              wrocilam po calym dniu przebywania na swiezym powietrzu nooo i poltorej godziny
              w kinie. drogie panie , jesli macie mocne nerwy i do tego czujecie sie na
              silach obejrzec film ktory nadziei bynajmniej nie niesie a jednak zmusza taka
              net maniaczke do zastanowienia sie nad soba, i mysle ze nie tylka mnie to
              polecam requiem dla snu
              nadal mnie monitor drazni totez nie rozpisuje sie, przynajmniej tu na forum,
              stosowne mejle wyladuja w skrzyneczkach
              a jutro na dzien dobry raczej wpadne...

• Gość: mabell kurde tęskniłam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 08:22
                aaaaaa rybko!!jak miło cie widziec na watku!wrzuciłam ci malutkiego mejlika z
                samego rana,od takiejtam nic! a ponoc wysłała,ja lekko zasmarkana to z tej
                okazji fundnełam sobie taksowke do pracy,wiec zegnaj ewentualna podwyzko jak
                widzieli.Zeby człowiek jadac taxi musiał sie prawie chowac pod siedzenie!i na
                razie tyle ode mnie papa
                • Gość: aCh dzien dobry IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.12.01, 10:20
                  coz mabell, trzeba bedzie z tym kolega jezdzic nie ma rady.....choc z drugiej
                  strony jak to moze byc ze ona ma samochod a tobie taryfa raz na 5 lat nie mozna
                  do pracy podjechac?
                  :)))
                  jak sie czujemy dzis w robotce?
                  • mabell Re: dzien dobry 15.12.01, 10:29
                    ty to wiesz ze kiedy sie tu nie odezwiesz to ja tu bede.Spróbuj tak zagadac ni
                    z tego ni z owego np.dzis w nocy o 2:mabell a gdyby cos tam?..pewnie tez bedzie
                    odzew.w robotce byloby calkiem przyjemnie gdyby nie te klienty,co to sie czasem
                    przyszwendaja,sami mezczyzni w dodatku,taki moj los chyba ci go w mejlu opisze.
                    A jazda taxi do pracy calkiem calkiem mi sie podobała chociaz ten stres ze
                    zobacza,jak sie uzaleznie to zegnaj necie w domu
                    • Gość: AcH Re: dzien dobry IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.12.01, 11:36
                      mabell droga ty moja
                      coz mnie tu teoretycznie dzis nie ma, wiadomo sobota, zebrala sie robota:)))
                      nieee nie bede biagac z odkurzaczem al ide swiateczne zakupy poczynic
                      ale bede sie starala przed wyjsciem tu zerkac
                      a na mejla czeeeeekaaaaam!!!!
                      • mabell Re: dzien dobry 15.12.01, 11:51
                        a mnie to juz takie lenistwo wzielo ze nawet jak na mnie toooo.tak ze
                        zaleglosci piekne wypielegnowane raczką prawdziwego fachowca zaczynają kwilic a
                        ja niewzruszona patrze w okno jak sniezek sypie.A co to za film znaczy rezyser
                        kto gra to moze cos skojarze bo ja od 3m-cy nie kupuje Filmu, po 16 latach
                        regularnego nabywania ,co do numeru,i jestem nie w temacie jesli chodzi o
                        nowosci,cos mi sie kojarzy ale nie wiem dokładnie
                        • mabell Re: dzien dobry 15.12.01, 12:41
                          a jak tam twoja kariera sie rozwija aCH?Bo ja wczoraj tak wczesnie o 17 sie
                          stad wyrwalam ze w oszolomieniu wielkim zapomnialam ze to piatek i nie nabylam
                          gazety wy.i czy oni cie tam znowu nie cytowali czasem j?!ja tez m-c temu bylam
                          slawna naa caly slask dolny i we wszyeskich gazetach jednakowoz nie z powodu
                          mych literackich zdolnosci hihi ale publicznie nie powiem bo sie zdemaskuje
                          • mabell Re: dzien dobry 15.12.01, 13:44
                            od takiejtam nic nie ma nic nie rozumiem nudno mi bez was tutaj.Wiesz ze jestes
                            ten sam rocznik co moj brat,aCh?ktory jest ode mnie młodszy o.......hihi dobra
                            nie mowie
                            • takatam kurde a ja tyle sie napisalam 15.12.01, 19:24
                              ...naprawde nic nie dostalas? wyslalm na adres ktory mi wsakzalas, z mojego nie
                              gazetowego adresu. nigdy nie powtorze tego listu, on byl taaaaki dlugi:(
                              pozdrawiam
                              • Gość: ach jestes jeszcze takatam??????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.12.01, 19:54
                                • takatam przed chwila wszystko zrozumialam... 16.12.01, 15:00
                                  napisalam dlugi piekny list, pelen mych osobistosci, chronionych przed calym
                                  swiatem... adresatkami mialy byc : aCH i mabell, no i poszlo... do mabell,
                                  dopiero teraz zauwazylam, gdy wnikliwie przyjrzalam sie adresowi, ze mabell ma
                                  nr 1 , wiec zamiast do mabell1@.... poszlo do mabell@...
                                  :(((
                                  alem ja smutna
                                  sprobuje jeszcze raz cos wymodzic, ale dopiero gdy uda mi sie do kompa na
                                  dluzej dostac:((((
                                  • Gość: aCh Re: przed chwila wszystko zrozumialam... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.12.01, 20:08
                                    a jak w ogole z toba takatam?kondycja jak?
                                    ja sie wczoraj bardzo ale t bardzo denerwowalam stad te rwy na naszym
                                    niecenzuralnym watku :)
                                    ale dzis jest wszystko ok, nie ma co praca leczy z dolow i depresji i w ogole
                                    uszlachetnia
                                    :))))
                                    a praca w niedziele to nawet podwojnie hehe
                                    • Gość: AcH DZIEN DOBRY IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 08:33
                                      chocna takowy sie nie zapowiada, mowie wbrew przeciwnoscia losu dzien dobry
                                      mabell, dzien dobry takatam
                                      tragedia jak ja sie teraz podle czuje, a jak ja sie czulam zle wczoraj
                                      wieczorem..hohoho..juz sama nie wiem co ze mna jest, poprostu
                                      wiec z nowym tygodniem zapraszam do buczenia
                                      buuuuu

• mabell Re: DZIEN DOBRY 17.12.01, 08:50
                                        buczenia nie obiecuje ale witam w nowym tygodniu glosno mowie bo zaleglosci
                                        przysypaly i ledwo mnie widac.nie doluj sie rybko !!!usmiech plizzzz.a od
                                        takiejtam ani pod jedynka ani bez bo to tez ja nic...buuuuuuu...czemu nie ma
                                        kopii???
    • Gość: aCh Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 08:56
      mabell kochana chyba ci internet w pracy odcieli czy sie myle?
      mabell co za dzien, wczoraj byl, jak sie do mego mejla sobotniego dorwiesz to
      pomnoz sobie to razy dwa, plus kawalek nocnych historii dramatycznychprzypomnij
      sobie i bedziesz wiedziala jak sie wzorowo wczoraj zdolowalam,
      to byl ryk, nigdy w zyciu mi sie cos takie nie zdarzylo, i chyba zaczynam sie
      niepokoic
      bue:(
      • mabell Re: BUUUUEEEEE....(5) 17.12.01, 09:01
        czemuz zes sie tak dolowala,nieszczesna???
        • Gość: aCh Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 09:19
          widzisz mabell, sama sie zastanawiam... wnioski ktore mi sie nasuwaja eee
          zamejluje wieczorem, ale nie wiem no nie wiem czemu jest mi TAK zle.
          pa musze isc,
          • mabell Re: BUUUUEEEEE....(5) 17.12.01, 09:31
            to poprosze o te wnioski chociaz jako m.sister tooooo sie troche domyslam ja
            tez ci dzisiaj mejlne jakiegos potwora wielkiego pewnie bo sil duzo po
            łykendzie.trzymaj sie i bede myslala o tobie ze sie tak patetycznie wyraze
            papapa
    • Gość: aCh ar ju der mabell? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 17:38
      poszedl mail ku tobie
      przed chwila
      troche mniej masakryczny niz myslalam
      a w ogole to dzisiaj bylo straszne cisnienie, u nas, na wybrzezu
      malo mi glowy nie rozerwalo, zataczalam sie take niemal jak pijana
      i mine mialam wzorowa-zabijalam wzrokiem ustami w podkowe wygietymi i
      zacisnietymi lepiej niz imadlo
      a tobie jak minal dzien?
      • mabell ajem 17.12.01, 17:52
        tez bym sie bala twoich zacisnietych w podkowke ust...cos o tym wiem...ku tobie
        wlasnie poszedl drugi mejl na tematy ksiazkowe ale zabraniam czytac to co tam
        poleciłam!!dzionek minal bardzo najs bo zaleglosci nawet nie ruszalam.mialam
        jeszcze napisac czemuz ja taka slawna bylam ale to chyba sobie juz dzisiaj
        daruje przynajmniej ciekawosc sprawi ze dozyjesz conajmniej do jutra jak znam
        ciekawosc babska...a jutroooo zobaczymy
        • Gość: ach reklamacje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 17:58
          eee jak to0 drugi mejl??? ja dzis od cibie nic nie dostalam jeszcze
          a nie przypominam sobie zebys wczesniej o knigach sie rozpisywala
          hehehe
          ciekawosc babska w moim wykonaniu taaaaaa
          a co z tym kolega co to ma samochod burzuj jeden?
          • mabell Re: reklamacje 17.12.01, 18:05
            jeden dlugi wyslalam,przypadkowo bedzie bardzo a propo's tego co bylo w twoim
            wlasnie przeczytanym,a drugi niedawno.do jutra pewnie nie dojda.Na ten
            dzisiejszy twoj to jutro odpisze i to...chyba mocno,juz teraz mowie chrzan to
            bo zwariujesz ale psss bo to forum.A kolega...który?...ja tu kochana 300
            facetow mam w firmie,kobitek tylko kilka,młodych..hehe...pieknych i wolnych
            jednoczesnie to juz w ogole jak na lekarstwo to rozumiesz...bezkonkurencyjna
            jestem mozna powiedziec!!!
            • Gość: ach Re: reklamacje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 18:30
              kolega z samochodem, kolega ktory sie po nocy w firmie szweda
              aaaa to moze jak ich masz tak duzo, wpadne coby ...hehehe
              a mejli nie ma
              nie ma nie ma
              • Gość: mabell Re: reklamacje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 18:32
                a koledzy sa sa sa-ale panie sprzataczki tez juz sa-niestety.
                • Gość: acH Re: reklamacje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 18:36
                  mozeby do was do sprzatania sie zaciagnac?
                  a panie sprzataczki moga tez tak z entu rownoprawnie korzystac?
                  • Gość: mabell Re: reklamacje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 18:39
                    moga przeciez maja klucze do pokoi nie wiedziec czemu nie korzystaja tylko
                    sprzataja...strendż...
                    • Gość: aCh Re: reklamacje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 18:50
                      strendz lajk pipul
                      lajk lajf
                      lajk aler klab
                      hyhy
                      • Gość: mabell mabell idealistka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 18:54
                        pipul ar strendż
                        łen ju ar dałn
                        noł łan rimember jor nejm...
                        nieeeee ,nie jest tak żle
    • Gość: aCh ale lipa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.12.01, 08:25
      dzien dobry mabell
      coz nie ma mejla
      jakas zaraza cholerna
      i co teraz?
      • Gość: mabell Re: ale lipa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 08:47
        teraz buuuuuuu...cholera jasna ani jednego z tych 3 wczorajszych?mam kopie
        jakby co ale moze jeszcze wpadna. czasem tak ma ta moja poczta.niedawno zreszta
        wpadl mi mejl wyslany przez kolege 3 tyg.temu.gorzej niz poczta polska sa
        • Gość: Ach ja jestem pesymistka IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.12.01, 08:54
          trzy??????
          bosze a ja nic nie dostalam, nic mabell, same tylko takie blablabla, i do tego
          bez waznych informacji
          przynajm,niej zachowujesz kopie bo ja wzorem takiejtam nigdy!
          jak humor?
          • mabell Re: ja jestem pesymistka 18.12.01, 08:58
            pusciłam jeszcze raz przed chwila, najkrotszy i najglupszy dojdzie pewnie
            niedlugo.humor w porzadku ale te zaleg....niewazne!
    • takatam mabell, uwaga list poszedl!!!! w siec:))) 18.12.01, 10:26
      sprawdzaj i daj znac , czy dotarl:)))) a ja gonie czytac watek:)))
      • takatam o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 10:35
        gadacie nie po polsku, a ja.... poczytajcie list, a zrozumiecie....
        a po drugie o nie!!!! to mabell-300 chlopa? nie, no ja do ciebie tez
        przyjezdzam. biorac pod uwage, ze nie masz tam konkurencji, to nawet, jak my z
        aCH przyjedziemy, to i tak 100 chlopa na glowe... no, no, bedzie z czego
        wybierac... ale tym razem to pierwszy gatunek ja prosze!!!
        w ogole to witam!!!!
        stesknilam sie za wami!!!!
        a co z listem!!!!
        • mabell Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 10:54
          listu jeszcze nie ma ale u mnie jest dzisiaj jakis problem z poczta bo nie
          dostalam zadnego listu,a to niemozliwe zeby nikt nie napisał!!mam nadzieje ze
          masz kopie jakby co...witaj tak w ogóle!!!facetami sie chetnie podziele bo nie
          mam juz sily sie do wszystkich się wciąż uśmiechać!
          • mabell Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 11:30
            ciagle nic
          • takatam Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 11:34
            wysylam ci na gazete?ok? potwierdz tylko, zeby nie bylo siary:)))
            • mabell Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 11:37
              nastawiam sie na odbior,mam nadzieje ze gazeta tez
              • takatam Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 11:54
                poooszlo!
                • mabell Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 11:57
                  jeeeeeeest!!!!!!!jeszcze nie czytałam.wysłać do ach?
                  • takatam Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 12:23
                    tak...wyslac
                    • mabell Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 12:35
                      tak wysle!...i odpisze tu ani mru mru
                  • takatam Re: o nie!!!!!!!!! 18.12.01, 12:23
                    a moze ja to zrobie... bo z ta twoja poczta...:)))) zaloz sobie na onecie:))))
    • takatam no dobra... 18.12.01, 12:33
      alez zamilkla!
      a gdzie aCH, moze po szkolach jakichs sie wloczy?
      a ja zamiast robote wykonywac, to kurde z dostepu do netu tak zadowolona, ze
      sil nie mam , by sie od niego oderwac... zeby to jeszcze przytulic umialo:(
      swinstwo jakies...skrzynka z kabelkiem a u kabelka klawiatura... ani to sie
      bydle nie odezwie, a czlowiek, jak ten glupi paluszkami delikatnie po
      klawiaturze... o, kurde, zyyyycie!!!
      • mabell Re: no dobra... 18.12.01, 12:43
        widzisz a ja mam to co dzien w pracy bo ciebie to czasem chociaz odcina
        sytuacja.i wez sie tu do pracy jak to tak ładnie kolorowo migocze do ciebie
        • takatam Re: no dobra... 18.12.01, 12:49
          to wszystko prawda....
          ale wokol ciebie to jeszcze zywe istoty przemykaja...nawet chlopy:)))
          mabell, prosze napisz do mnie list, bogaty w tresc, pomyslalam wlasnie przed
          chwila, ze ...nic nie wiem o tobie, o aCh
          a aCH niech tez achnie slow kilka...
          pracuj mabell, pracuj ... i czasami sie odezwij... a ja dzisiaj skutecznie
          dzien przebabluje:))) o nie , za chwil kilka pojade odebrac rzecz wazna dla
          dzialnosci naszej firmy:))) a potem znowu siec...az do powrotu...
          • mabell Re: no dobra... 18.12.01, 12:54
            ja tez sie musze sila odciac błe wcale nie mam ochoty a im wiecej mam do
            czynienia z facetami w pracy tym mniejsza mam ochote miec z nimi do czynienia
            prywatnie!!!
            • mabell nie ma mnie tu 18.12.01, 13:22
              pracuje
              • Gość: taka..t jestes?haaloo? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 15:27
                jak mozesz to sie odezwij:))))
                • mabell Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 15:32
                  sie odzywam troche sennie.co slychac?
                  • takatam Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 15:37
                    ano bieda az piszczy:)))))
                    robota lezy odlogiem....
                    ale ja z dostepem do netu:))))
                    popracuje, jak mi sie dostep odetnie:)))
                    boje sie tych swiat, tego sylwestra...
                    a ty ...mabell...przekaz mi troche optymizmu, bo moj to chyba sie skonczyl:))))
                    ja chce sie upic, tak jak ty -zyciem....
                    • mabell Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 15:44
                      uroczyście za pośrednictwem netu wysyłam ci tone optymizmu!!!pcham kolejną!!!
                      bez ironii bez sarkazmu kasiulka ze szczerego serca!!!robie co moge zebys
                      poczula jak ode mnie bije pozytywna energia i zyczliwe mysli w twoim kierunku!!!
                      a ode mnie do ciebie jest jak sama mowilas calkiem blisko to odbieraj i ładuj
                      akumulatorki!!!bez krępacji,dla mnie wystarczy i jeszcze z ach sie podziele!!!
                      dobrych mySli!!
                      • takatam Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 15:56
                        tak, pozytywna energie czuje:))) laduje sie nia:))) mabell, po prostu
                        dzieki:))) czekam na mejla od ciebie, z danymi osobowymi:))) no wiesz, te
                        duperele, wiek...:))))
                        mam ochote sie smiac, a ma dusza kwili...
                        • mabell Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 16:35
                          a zebys widziala jaka mi tu wielka gora zaleglosci kwili placze krzyczy...a ja
                          sie smieje.to ty tez sie smiej!!!no,trzy czte-ry smiejemy sie!!!!
                          • takatam Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 16:37
                            ok, smiech, smiechem ale mabell, co ty robisz w tej pracy...tzn. ja sie ciesze
                            bo masz dostep do netu, ale... ty sie przypadkiem dziewczyno nie
                            przepracowujesz?
                            • mabell Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 16:44
                              tu jest czysty wyzysk kochana!siedze dziennie 10 godzin w necie i jeszcze mi za
                              to płacą...niezle calkiem niezle nie narzekam.
                              • takatam Re: jestes?haaloo? 18.12.01, 16:45
                                he moze masz tam wolne biureczko:))))
                                • mabell mabell szczodra! 18.12.01, 16:50
                                  mam cały pokój dla siebie,we trzy sie spokojnie zmiescimy!kazda dostanie po
                                  biureczku i setce facetow do wyboru,podziele sie!zapraszam!!!
                                  • takatam Re: mabell szczodra! 18.12.01, 16:56
                                    to, to rozumiem... no, no, no... tylko co my bysmy robily... z przyzwyczajenia
                                    netem bysmy do siebie gadaly:) juz to widze, jak siedzimy i paluszkami w
                                    klawiature..stuk,stuk, czasami usmiech do ekranu, czasami jakies mrukniecie...
                                    niezle:)))
                                    i stu facetow na leb...
                                    gdzie ta ach, trzeba szybko podejmowac decyzje:))))
                                    • mabell Re: mabell szczodra! 18.12.01, 17:04
                                      ach!!!zbieraj manatki!póki mam gest!
    • takatam Re: BUUUUEEEEE....(5) 18.12.01, 17:04
      mabell, a co takiego polecilas aCH do czytania? ja tez poprosze o liste...
      zawsze to odciaga od rzeczywistosci... tylko blagam nic dolujacego:)))
      • takatam juz sie pakuje... 18.12.01, 17:06
        ...i lece, a mieszkam blisko lotniska:)))))
        • mabell Re: juz sie pakuje... 18.12.01, 17:25
          to nic ci nie polece bo lektura jest bardzo dolujaca zreszta zabronilam ach
          siegac po te ksiazki...hihi na pewno poslucha.A facetow to mi nie masz co
          zazdroscic w pracy bo ja fajniejszych niz w wielkopolsce to nie spotkalam.To ja
          ci zazdroszcze!!!
          • takatam no to ja... 18.12.01, 17:41
            spadam, pewnie gdy wroce to ciebie juz tu nie bedzie:(((
            ale prosze skrobnij mi cos na priv:)
            a poza tym...to wszystko wiesz... jak tylko bede miala dostep do netu...zaro
            sie odezwe:)))
            i prosze w razie absencji nie wywalac mnie z klubu
            pa:))))
            • mabell Re: no to ja... 18.12.01, 18:09
              to papapapa skrobnelam ci na priv ale tylko troszeczke jutro postaram sie
              poprawic jeszcze raz papapa
            • mabell Re: no to ja... 18.12.01, 18:10
              a absencja na razie usprawiedliwiona...ale tylko na razie!!!
              • Gość: aCh Re: no to ja... IP: *.waw.cdp.pl 18.12.01, 19:24
                jezu ale mi sie zaleglosci w ciagu jednego dnia porobily
                kochane moje klubowiczki
                jedziem do mabell, bierzem po tych stu facetow na leb, no moze na leb ich brac
                nie bedziemy:)) ale dzielim sie sprawiedliwe, dla mnie tez ci z pierwszej ligi

hehehehehehe
                a w ogole tlumacze sie jeszcze raz, mnie od netu dzis odcieto z rana a teraz
                jak widac do domu jeszcze nie zdazylam wrocic
                ale niebawem i tam dotre
                i stamtad mejle wam posle bo tu kaza placic
                :)
                trzymac sie dzielnie
                • mabell zmeczona 19.12.01, 18:17
                  czeeeeść!ja tu dzisiaj pierwszy raz zagladam bo ciezko pracowałam.A pozniej
                  napisalam dluuuugiego mejla rozrzewnionego do milej rybki,do takiejtam napisze
                  chyba jutro-dzisiaj nie dalam rady.
                  Ach wyslalam go przysiegam a wpadnie jak znam zycie i moja poczte macierzysta
                  jutro.Wiec na wszelki wypadek mowie teraz ze miło mi dzisiaj rano bylo od
                  ciebie uslyszec to co uslyszalam,dzieki!-a reszta w mejlu.Sciskam wam i
                  pozdrawiam cieplutko wasza na wieki hihi mabell
    • Gość: aCh Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 08:13
      witam mabell
      czyli dzien dobry, choc czy on bedzie dobry to nie wiem bo mam kilka spraw na
      glowie, wiec chodze taka jakas nijaka z tym watpliwym ozdobnikiem
      a i z netem jakos niesporo mi laczenie szlo
      narazie sie przenosze do skrzynki coby wyslac ci z niej slow kilka
      • takatam dzieki:))) 20.12.01, 15:57
        dziewczyny, stokrotne dzieki, za...listy i ... no same wiecie:)))
        a do mabell to my koniecznie musimy jechac:)))) I liga- ilu tam takich? biorac
        pod uwage nasz wiek, podzielimy sie rowno i sprawiedliwie, wlasciwie to ja
        poprosze o... JEDNEGO, tego jedynego ropucha, co jak go pocaluje, to on sie w
        ksiecia zamieni:))))
        jak widzicie mam chwilowy dostep do netu:)))
        • mabell Re: dzieki:))) 20.12.01, 16:01
          czeeeeść!witam cie serdecznie!obiecalam ci dlugi list ale ciezko pracuje i
          nawet tutaj ledwo zagladam ,nawet teraz nie obiecuje.Jak nastrój?
          • mabell Re: dzieki:))) 20.12.01, 16:01
            a ropuchów to u mnie dostatek hihi
    • Gość: ach Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 16:57
      mabell?takatm?
      puk puk
      ja tu jestem i mowie wam mielego popoludnia
      bo zaraz wychodze
      mabell dzieki za te wiesci ide to sprawdzic
      • Gość: taka..t Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 20:01
        ropuchy:))))
        super!
        cierpliwie bede czekala na list, listy...
        a tymczasem, gdyby mi sie nie udalo tu wejsc przed swietami...
        zycze wam milosci!!!!!
        i smiejcie sie caly czas, a lzy i smutek niech zostana tylko we wspomnieniach,
        a na pytanie o "dołek", zebyscie mogly odpowiedziec: "a co to takiego?":))))
        • Gość: aCh Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 20:47
          ropuchy?
          yyyyy, to mabell, na pewno
          kochana takatam a wiesz odplace ci pieknym za nadobne, i tobie kobito tej
          milosci zycze, zebys sie malo co nie utopila
          ooooo
          a ja ci w wolnym czasie i tak mejlne a co, nie moge?
          moge a pewno ze moge
          • Gość: taka..t Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 14:51
            a ze brat na chwile do kompa mnie dopuscil, wiec ja watek do gory:)
            wczoraj poknalam odleglosc 86km w ciagu 3,5 godzin....niezle! gnalam 20 w
            porywach 40 km/h i jezeli ktos myslal, ze mam wladze nad samochodem to byl w
            wielkim bledzie:))) najgorsze, ze ja o tym wiedzialam...ale samochodzik jechal
            prosto do celu, tylko dwa razy mi sie postawil:)))
            jeszcze raz zycze wam ... a niech po kolei spelniaja sie wasze zyczenia:)))
            • mabell Re: BUUUUEEEEE....(5) 22.12.01, 14:54
              całusy świąteczne!!!!!!dla ciebie i brata za to ze pozyczyl kompa!!!!!i jeszcze
              wiesz dla kogo!!!!!wesolych swiąt!!!!!!
              • takatam Re: BUUUUEEEEE....(5) 26.12.01, 10:53
                calusy zaraz przekaze:)))) to znowu brat dobry duszek dal dostep na chwile:))))
                pozdrowienia i calusy dla ciebie mabell i dla ciebie aCH:))))
                aCH dzieki za mejla, jak tylko nada sie okazja napisze:)))
                a swieta.... juz prawie minely:)
                watek do gory, na razie bez beuuuuuuuu:)))))
                trzymajmy sie :)))))))
                • Gość: aCH Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.12.01, 12:51
                  takatam, buuuuuu czemu ty mi nie dala cynku ze tu bedziesz coooo buuuuu?
                  a ja nie mam znowu z kim pogadac, buuuuuu, tylko sie produkuje na swoim
                  rodzinnym forum, 3miejskim, nawracac mnie tam chca cholera wie co jeszcze a ja
                  bym sobie chetnie na zywo, wymienial kilka uwag, buuuuu
                  mejle gdzie moglam powysylalam nikt nie reaguje, w swieta kiedy wiecej czasu
                  maja to nikt do komputera nie siada co za ludzie, nic tylko nadzieja w
                  nastepnych pokoleniach ze siebardziej scybernetyzuja, ot co
                  ale ciesze sie ze tys w dobrym humorze,
                  ciekawam jak ma ulubiona mabell, moe i jej jeszcze jednego mejla posle???
    • Gość: ach Re: BUUUUEEEEE....(5) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.12.01, 20:49
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale mi zle,
      no dopadl mnie dol, dol jak chu..
      :(
      • takatam Re: BUUUUEEEEE....(5) 31.12.01, 13:31
        Gość portalu: ach napisał(a):

> buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale mi zle,
        > no dopadl mnie dol, dol jak chu..
        > :(

zmienmy od nowego roku nasz watek beuuuuuuuuuuuuu na hi,hi hi....
        buuuuuuuuu...mnie tez dopada dol.... jak, nie powiem co:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka